Здравейте,колеги.Днес по късно,по всяка вероятност ще ходя да гледам един ctx 3030.Ta въпросът ми е някой има ли наблюдение по темата.Гледам,че има и някви китайски ,но никъде не откривам как мога да различа оригинален от китайски.Знам ,че най сигурният начин е директно от официален вносител,но този специално е втора употреба и не знам какво точно да гледам.Цената му е около 2500 -2600 лева.
Да да.Задължително ще искам фактура. Поне по телефона ми каза, че е купувана от представител на minelab. Иначе гледах в сайта им но мисля че само за gpx серията може по номер, онлайн или с смс да се провери. Ще видим какво ще стане. Току що си продадох детектора и сега нямам нищо. Но мога и да изчакам. Бях длъжен да попитам, после да не стане късно. От опит знам. А и поговорката ^парен каша, расул духа^ е не напразно измислена.
Ето как изглежда серииния номер на моя оригинален CTX3030:
Warranty void if removed Bar code S/No 40446501412
Стикерът се намира вътре в батерииното гнездо в задната част на детеkторната кутия, залепен на горната и стена. Обади се на телефона по-долу или им прати е-маил с номера за потвърждение( или отхвърляне). Имаи предвид, че за разлика от ГПХ серията, имитациите на CTX3030 со отлични. Europe Minelab International Ltd Sales, Support & Service
Building 1000, City Gate, Mahon, Co. Cork, Ireland
LoCall (UK): 0800-056-4246
T: +353 (0)21 423 2352 F: +353 (0)21 423 2353 E: minelab@minelab.ie for Consumer products and general enquiries E: service@minelab.ie for Customer Care and Service enquiries
colin96 Консул
Заглавие: Re: имитации на Minelab CTX 3030 Сря Дек 21, 2016 7:19 am
Много благодаря колега. Точно ти очаквах да се включиш.Снощи не можах да го видя, надявам се днес. Наистина за разлика от GPX, при който има доста оптични разлики и на самата кутия, и на батерия, и кабел и зарядно,за CTX не намерих нищо в нета. До сега такъв само съм нямал и бях скептично настроен към него, но все пак реших да го тествам и него. Още повече, че не се очертава в скоро време да пуснат детекникса.
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: имитации на Minelab CTX 3030 Пет Яну 06, 2017 7:53 pm
Здравей колега, успя ли да видиш и тестваш Minelab CTX3030?
colin96 Консул
Заглавие: Re: имитации на Minelab CTX 3030 Пет Яну 06, 2017 8:16 pm
Здрасти,колега.За съжаление не успях. Разминахме се с датите.Аз се прибрах в България ден по рано. Сега когато се прибирам в Холандия, той пък е заминал на ваканция.Държеше до 5 януари,преди да тръгне да го взема. Абе с една дума не ми било писано. Иначе се договорихме за цена, и ме увери, че има всички документи от представител на minelab за Холандия. Беше добра сделка според мен. С два чифта слушалки, едните за под вода,скуп за плажа и обикновена лопата,на две години и половина. Сега ще гледам нещо друго да изскочи.Здраве и късмет да има...
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: имитации на Minelab CTX 3030 Пет Яну 06, 2017 8:27 pm