аз не те моля!кат нямаш кинти споко има кирки те са кат без пари!!!!!
е коги съм казал че ме молиш? попитах за цената че не чух добре!!!!
Ха ха хааааа..... Много гадно да гориш с много пари. Колегата май не е бил на събора в Сливек. Не е лош апарат, но е за по леки почви, в нашия край няма да чуе монета в режим дискриминация на повече от 15см. Това съм напълно сигурен.
аз не те моля!кат нямаш кинти споко има кирки те са кат без пари!!!!!
е коги съм казал че ме молиш? попитах за цената че не чух добре!!!!
Ха ха хааааа..... Много гадно да гориш с много пари. Колегата май не е бил на събора в Сливек. Не е лош апарат, но е за по леки почви, в нашия край няма да чуе монета в режим дискриминация на повече от 15см. Това съм напълно сигурен.
А какво точно стана на събора в Сливек? Ти с ГП-то ли го сравняваш? Или с "Ха ха хааааа....." Деуса? А за информация, има места където ще чуе монета на не повече от 5см, не на 15! Само че ще я чуе, няма да я подмине! А парите нямат никакво значение, ...е разбира се, ако няма какво да ядеш и си купиш ситекс, сигурно си изгорял и то яко... Не че няма и такива олигофрени..
започнах ме да си го мерим май!аре тогава да ви задам въпрос какво да си взема за да показва над 1 метър?чакам предложения,а и да има добра дискриминация
В момента притежаваш най-универсалния апарат, с най-перфектната дискриминация създавана някога. Ако той не те задоволява, можеш да минеш на ГПХ, пресполагам обаче, че след седмица-две, ще продадеш и него.
въпроса е там че на дълбоко сам сляп!убеден сам че има нещо но сигнал няма и ме е яд а няма как да разкопая цялата гора.машинката до 50 см на чист терен лови и се чува добре със слушалките !някои дали дава под наем някакъв скенер?
В момента притежаваш най-универсалния апарат, с най-перфектната дискриминация създавана някога. Ако той не те задоволява, можеш да минеш на ГПХ, пресполагам обаче, че след седмица-две, ще продадеш и него.
ха ха ха ха нов новеничек пък го продава!!!!! интересна работа !!!!!!
въпроса е там че на дълбоко сам сляп!убеден сам че има нещо но сигнал няма и ме е яд а няма как да разкопая цялата гора.машинката до 50 см на чист терен лови и се чува добре със слушалките !някои дали дава под наем някакъв скенер?
[quote="tepes"]Абе като гледам, тия машинки не циркулират много, явно не са много хубави Те не знам дали са хубави,ама цените са им като за социално слаби
tepes Цезар
Заглавие: Re: ПРОДАВАМ MINELAB CTX 3030 Чет Авг 15, 2013 1:33 am
Защо някои обядват мраморно говеждо, обилно поръсено с бял трюфел, като същия ефект ще постигнат, като сърбат бобена чорба? А производителите на мраморно говеждо, сигурно са силно заинтересувани, продукта им да стига задължително до всички. Абе идиоти колко щеш, постоянно горът с много пари, тъпаци кво да правиш..
Защо някои обядват мраморно говеждо, обилно поръсено с бял трюфел, като същия ефект ще постигнат, като сърбат бобена чорба? А производителите на мраморно говеждо, сигурно са силно заинтересувани, продукта им да стига задължително до всички. Абе идиоти колко щеш, постоянно горът с много пари, тъпаци кво да правиш..
ха ха ха ама колко точно си го написал само ХА ХА ХА ХА ХА
Не са тъпаци, колега, а хора като теб И мен-хора, които искат да задоволят интереса си към хобито, а също-и да получат удовлетворение за многото години на надехди И очаквания..... Всеки човек, приятелю, има нужда да мечтае И понякога да полети-високо, високо....Може И да е само в мечтите си.... Защо да разрушаваме мечтите на другите като нас- ами нашите мечти да не би да са бронирани? Пък И Mащабите са различни, за съжаление.....Мечтая си за времето, когато един ден се прибера в Родината да доживея дните си, ще срещна хора поzитивни, добронамерени, готови да помaгат, разбиращи, готови да свалRт ризата от гърба си за ближниR.... Дали е достатъчно-нe знам, но мечтая...