Заглавие: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Май 08, 2014 7:26 pm
ОП гледайте да видите кое е машина.Нека някой пусне клипа в майнлаб раздела да драчим тия от майнлаб сектата
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Май 08, 2014 7:31 pm
Дори не съм гледал клипа и ще Ви кажа, че битката е обречена и неравностойна. Както каза един бивш каратис "много вече плакаха" Minelab CTX 3030 е една от най-градиозните издънки на Минелаб Имам поне 6-7 клиенти, които си купиха XP DEUS, след като са имали Minelab CTX 3030 Когато тия хора го продовот с по 500-600лв. загуба и идват да си вземат Деус - няма коментар. Minelab CTX 3030 не е толкова лош, а е СУУУПЕР СКЪП
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Май 08, 2014 7:33 pm
Ти остави бях наумил да го купувам едно време..Добре, че не сглупих..
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Чет Май 08, 2014 7:42 pm
RelicHuntingVT написа:
ОП гледайте да видите кое е машина.Нека някой пусне клипа в майнлаб раздела да драчим тия от майнлаб сектата
Що то и от тук се вижда...
chekarabg Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Пон Апр 20, 2015 1:44 am
[/quote]
Последната промяна е направена от chekarabg на Пон Апр 20, 2015 1:54 am; мнението е било променяно общо 1 път
chekarabg Новобранец
Заглавие: Не са баш така нещата. Пон Апр 20, 2015 1:47 am
Вижда си Майнаба всичко, просто настройките в горния клип не са правилни - требва си разбирач Даже вижда два пъти повече, дава и двете цели на дисплея и желязото и монетата. Неслучайно парите са му 2 пъти повече от на деуса. Ето така се прави :
https://www.youtube.com/watch?v=rKQK7uUuyjw
adminn Admin
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Пон Апр 20, 2015 6:20 pm
chekarabg написа:
Вижда си Майнаба всичко, просто настройките в горния клип не са правилни - требва си разбирач Даже вижда два пъти повече, дава и двете цели на дисплея и желязото и монетата. Неслучайно парите са му 2 пъти повече от на деуса. Ето така се прави :
Колега явно не си излизал с XP DEUS на ход или си от район с лека почва. Имам 2 ма приятели, които работеха с 3030 и E-Track и сега имат DEUS сравнение не може да става изобщо. Въпреки това уважавам твоето мнение!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
chekarabg Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Пон Апр 20, 2015 9:16 pm
adminn написа:
chekarabg написа:
Колега явно не си излизал с XP DEUS на ход или си от район с лека почва. Имам 2 ма приятели, които работеха с 3030 и E-Track и сега имат DEUS сравнение не може да става изобщо. Въпреки това уважавам твоето мнение!
Само за информация колега, цялата минала година бях с Деус и в момента го продавам в олх- а защото си купих Майнлаба. И ще ти кажа , че в ситуация като тази където монетата е обградена с пирони и отгоре има пирон Деуса мълчи като п....ка. Силен е когато пирона и монетата са един до друг. Но закопай монета, хвърли отгоре 4 см пръст и сложи 2- 3 пирона и пробвай да видиш монетата, ще я видиш ама друг път. Всеки апарат си има особенности и трябва да се научи добре за да се извлече максимума от него. Времената вече са такива, че от високия клас лоши апарати няма има хора които ги мързи да четат и учат и не могат да работят с тях. Като извод от всичко, не казвам , че Деуса е слаб уред напротив много е хубав, но и Майнлаба да се плюе просто ей така на базата на първия клип не е правилно. Нека хората които се интересуват и от двата уреда да могат да добият по реална представа за нещата И за да не съм голословен ето нещо за размисъл, прословутата дискриминация и бързина на Деуса :
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Пон Апр 20, 2015 10:20 pm
Имам един въпрос, Деуса доближава ли се като дълбочина до 3030 и е-трак, за бързината е ясно, и двата са добри, но за чисти терени и леки почви кое е по добре?
chekarabg Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Пон Апр 20, 2015 10:28 pm
kronos555 написа:
Имам един въпрос, Деуса доближава ли се като дълбочина до 3030 и е-трак, за бързината е ясно, и двата са добри, но за чисти терени и леки почви кое е по добре?
За мен са равни по дълбочина, пак въпрос на настройки и опит. Според условията на почвата грунда. Ако знаеш точно на дадени условия как да настроиш апарата и двата работят супер. Моят Деус е със средната сонда 28см./ за която се твърди навсякъде, че е най-добрия вариант от трите на Деус/ и Майлаба е с такава но той е по дълбок в определени условия / например мокър пясък, морска вода/ заради технологията FSB. Иначе на полето и в горите са равни според мен.
adminn Admin
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Вто Апр 21, 2015 11:21 am
chekarabg написа:
adminn написа:
chekarabg написа:
Само за информация колега, цялата минала година бях с Деус и в момента го продавам в олх- а защото си купих Майнлаба. И ще ти кажа , че в ситуация като тази където монетата е обградена с пирони и отгоре има пирон Деуса мълчи като п....ка. Силен е когато пирона и монетата са един до друг. Но закопай монета, хвърли отгоре 4 см пръст и сложи 2- 3 пирона и пробвай да видиш монетата, ще я видиш ама друг път. Всеки апарат си има особенности и трябва да се научи добре за да се извлече максимума от него. Времената вече са такива, че от високия клас лоши апарати няма има хора които ги мързи да четат и учат и не могат да работят с тях. Като извод от всичко, не казвам , че Деуса е слаб уред напротив много е хубав, но и Майнлаба да се плюе просто ей така на базата на първия клип не е правилно. Нека хората които се интересуват и от двата уреда да могат да добият по реална представа за нещата И за да не съм голословен ето нещо за размисъл, прословутата дискриминация и бързина на Деуса :
Едва ли има някой металотърсач, който е по-бърз и с по-голяма сепарация на сигналите от XP DEUS въпрос на настройки и предпочитания на търсача.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
skiahtro Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Вто Апр 21, 2015 8:09 pm
adminn написа:
Едва ли има някой металотърсач, който е по-бърз и с по-голяма сепарация на сигналите от XP DEUS въпрос на настройки и предпочитания на търсача.
Точно така е както казваш, но бързината и възможността за отделянена сигналите, не е всичко, за един добър апарат. Добрия апарат е комплекс от качества. Не ме разбирай погрешно, притежавам и Деус и СТХ3030, както и други металотърсачи и всеки си намира приложение. СТХ3030 е най-добрия универсален монетар и няма засега аналог, разбира се и Деуса си има предимства.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Вто Апр 21, 2015 9:38 pm
www.mdetectors.com написа:
Дори не съм гледал клипа и ще Ви кажа, че битката е обречена и неравностойна. CTX 3030 е една от най-градиозните издънки на Минелаб
тази бангия става само и единствено за ливади на които има гилзи и бирени капачки
:
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Вто Апр 21, 2015 9:45 pm
skiahtro написа:
adminn написа:
Точно така е както казваш, но бързината и възможността за отделянена сигналите, не е всичко, за един добър апарат. Добрия апарат е комплекс от качества. Не ме разбирай погрешно, притежавам и Деус и СТХ3030, както и други металотърсачи и всеки си намира приложение. СТХ3030 е най-добрия универсален монетар и няма засега аналог, разбира се и Деуса си има предимства.
Аз не съм имал някоя от въпросните машини,но съм излизал с колеги с такива машини....Ко си мислите ,че бяха с повече сигнали,...мнооого се лъжете. Не че моята машина е по–добра...,просто въпросните не са ТОЛКОЗ добри Виж,ко някой спомене GPX–вдигам бялото знаме,ма ко не е много орудено пак ше се зъбя
skiahtro Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Вто Апр 21, 2015 9:57 pm
Podlecii.avg написа:
Дори не съм гледал клипа и ще Ви кажа, че битката е обречена и неравностойна. CTX 3030 е една от най-градиозните издънки на Минелаб
тази бангия става само и единствено за ливади на които има гилзи и бирени капачки
Точно така Подлецо, става и за такива места, където с Деуса няма и да помислиш да припариш 😊
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Вто Апр 21, 2015 10:03 pm
skiahtro написа:
. Добрия апарат е комплекс от качества.
Само бих добавил–няма НАЙ добър!
skiahtro Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Вто Апр 21, 2015 10:16 pm
Точно така Бобо, но има оптимален 😊
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 12:51 pm
Ако аз трябва да избирам между тези двата,без да се замисля грабвам австралиеца.Точно защото за мен ще е по оптимален
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 5:16 pm
B.K.K. написа:
Ако аз трябва да избирам между тези двата,без да се замисля грабвам австралиеца.Точно защото за мен ще е по оптимален
Аз незнам, защо в Сливек миналата година не дойде, за да не си губиме времето по форумите с очевидните факти. Та нали 200 човека бяха там и Майнлаб отмениха играта за търсенето, защото предишната година раздадоха наградите на търсачи с XP DEUS. Имаше над 30 човека с XP DEUS - всичките заблудени и безмуници - айде стига интерент търсачи и лакардии. Търси си с каквото искаш, но обективната истина е само една!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 6:30 pm
B.K.K. написа:
Аз незнам, защо в Сливек миналата година не дойде, за да не си губиме времето по форумите с очевидните факти. Та нали 200 човека бяха там и Майнлаб отмениха играта за търсенето, защото предишната година раздадоха наградите на търсачи с XP DEUS. Имаше над 30 човека с XP DEUS - всичките заблудени и безмуници - айде стига интерент търсачи и лакардии. Търси си с каквото искаш, но обективната истина е само една!
А аз смятам, че и добрия стар Ф-75 също става за търсене...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 7:32 pm
jordan_nenov написа:
B.K.K. написа:
А аз смятам, че и добрия стар Ф-75 също става за търсене...
Да Ви кажа, с новия софтуер DST и F75, и F75 Ltd са доста по-спокойни и дават възможност да се издуват и правят по-голеи дълбочини от преди.
skiahtro Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 8:05 pm
B.K.K. написа:
Мани, то било голяма конспирация миналата година Но заключението ми харесва: "но обективната истина е само една" Напук на всички заблудени и безумници, интернет търсачи и търговци Поздрав!
B.K.K. Легионер
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 9:38 pm
Та нали 200 човека бяха там и Майнлаб отмениха играта за търсенето, защото предишната година раздадоха наградите на търсачи с XP DEUS. Имаше над 30 човека с XP DEUS - всичките заблудени и безумници - айде стига интерент търсачи и лакардии. !
....ми,че аз с това съм известен ...Виж сега,състезателното търсене е съвсем различно нещо от реалното такова.Дори на спецификациите на машините на Гарет примерно,си има отделна колонка в която е отбелязано дали става дадения модел за тази дисциплина ,или не.....,ейиии,ма верно ма шашна ...Представих си как някой с ГПХ участва в подобно състезание ...И ти верно ли по това си правиш заключения за дадена машина
eros Новобранец
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 9:48 pm
Деуса е добър монетар само на програмата която имитира Голдмакспаура,иначе не става изобщо.
adminn Admin
Заглавие: Re: Xp Deus vs Minelab CTX 3030 Сря Апр 22, 2015 9:52 pm
B.K.K. написа:
Та нали 200 човека бяха там и Майнлаб отмениха играта за търсенето, защото предишната година раздадоха наградите на търсачи с XP DEUS. Имаше над 30 човека с XP DEUS - всичките заблудени и безумници - айде стига интерент търсачи и лакардии. !
....ми,че аз с това съм известен ...Виж сега,състезателното търсене е съвсем различно нещо от реалното такова.Дори на спецификациите на машините на Гарет примерно,си има отделна колонка в която е отбелязано дали става дадения модел за тази дисциплина ,или не.....,ейиии,ма верно ма шашна ...Представих си как някой с ГПХ участва в подобно състезание ...И ти верно ли по това си правиш заключения за дадена машина