Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Пет Фев 21, 2014 11:14 pm
А относно продажбите втора ръка, ами всеки си продава който както е сметнал за добре! Нали знаеш поговорката " не е луд тоя дето продава баницата, луд е тоя дето я купува" или както казваме ние, " докато има балъци ще има и тарикати "!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Пет Фев 21, 2014 11:21 pm
Симпличио написа:
Podlecii.avg написа:
това е единствения начин да те прехвърлим в 21ви век !!!!
Подлеций, ти така ли посрещна 21 век, като си пускаше селския задник на турски тираджии по мастралата, оттам ли е тая любов към турските апарати?
хахахаха и защо ми е да се гъзя на тираджийте, имам собствен камион, така че това въобще не ме вълнува! а и друго да ти кажа: може да съм селянин, но не съм селяндур като теб!!!! а сега ако обичаш не пиши глупости щот вече си разкрит!!! почти всички тук те знаят кой си!
:
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Пет Фев 21, 2014 11:36 pm
Това е все едно един телевизор или един компютър да струва същата цена, която е струвал преди 3 години. не става
tepes Цезар
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Съб Фев 22, 2014 12:27 am
Симпличио написа:
Колега Тепеш, не си схванал есенцията на постинга ми - имах предвид, че само балък ще си даде парите за употребяван апарат, особено без гаранция, ако цената на апарата е примерно само с 10-20 процента по-ниска от цената на нов, а един разумен купувач би рискувал, ако е поне 50% по-ниска.
Гледам и за балъците много грижи влагаш. Ти като не си балък, си лесен, купуваш нов апарат и си решаваш проблема! Пък балъци бол и след теб пак ще има. Просто правиш много грозно впечатление с постовете си, човека си продава апарата, ти влизаш и усираш всичко. Ако мислиш, че правиш пазар, си избрал най-тъпия начин. Пък иначе даваш вид на образован човек.
tabella Легионер
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Съб Фев 22, 2014 6:35 pm
[quote="Симпличио"]
lomidol написа:
Щот не искам.
Да де, ти нали с Лоренц-а печелиш яко, отдавна сигурно си го изплатил, та не си на зор да продаваш Нексуса на безценица.
АБЕ СТИГА ГЛУПОСТИ ВСЕКИ НЕ ХОДИ ЗА ИЗБИВАНЕ НА МАШИНИ ПО БАИРА,САМО СЕ ИЗЛАГАШ С ТИЯ ПРИКАЗКИ.НА МЕН ЕДИН ИЗЛЕТ МИ КОСТВА МИНИМУМ 100 ЛВ И ПОВЕЧЕТО ПЪТИ БЕЗ НИЩО.ВАЖЕН Е КЕФА И ТРЪПКАТА,А ВСЯКО УДОВОЛСТВИЕ СИ ИМА ЦЕНА.АКО С ПОСЛЕДНИТЕ СИ ПАРИ ХОДИШ НА ИЗЛЕТИ И ЧАКАШ ДА ЗАБОГАТЕЕШ НЯМА КАК ДА СТАНЕ,БАЧКАНЕТО МУ Е ЦАКАТА.
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Пон Фев 24, 2014 11:08 am
колега Симпличио да ти дам един пример вторника ми пристигна апарата(понеделника го поръчах) чистак бърсак новичък е още го разучавам предлагам да спреш с простоиите и да си купиш един нов апарат и да мирясаш или ако нямаш възможност гледаш обявите харесваш си един и звънкаш на продавача разбирате се за цената и .
Симпличио Консул
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Пон Фев 24, 2014 3:55 pm
Rinobs написа:
колега Симпличио да ти дам един пример вторника ми пристигна апарата(понеделника го поръчах) чистак бърсак новичък е още го разучавам предлагам да спреш с простоиите и да си купиш един нов апарат и да мирясаш или ако нямаш възможност гледаш обявите харесваш си един и звънкаш на продавача разбирате се за цената и .
Колега, и парички в брой имам, и нови детектори ще си купя, и за употребявани се пазаря, така че не пропускам възможност - ако се разочароваш от твоя, още докато го разучаваш, пиши ЛС, може да ти го купя на половин цена, ако ми харесва моделът, разбира се.
igi80 Легионер
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Пон Фев 24, 2014 4:22 pm
Симпличио написа:
Rinobs написа:
Колега, и парички в брой имам, и нови детектори ще си купя, и за употребявани се пазаря, така че не пропускам възможност - ако се разочароваш от твоя, още докато го разучаваш, пиши ЛС, може да ти го купя на половин цена, ако ми харесва моделът, разбира се.
Виж ти, кви били нещата... И на мен, може да се обадиш, аз ще съм винаги 5лв над симпличиевата оферта...
"След буря, винаги изгрява слънце"
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Вто Фев 25, 2014 12:56 am
igi80 написа:
Симпличио написа:
Rinobs написа:
Симпличио още не съм излизал с него а този детектор ми е фикс идея иначе много пари ми предлагаш не мога да приема толкова голяма сума съжалявам просто доста забавляваш хората тук защо не пишеш на Светлио от Мдетекторс да ти продаде някой чистчо нов на половин цена чудя се как още не си го направил пък знае ли човек и до там може да си стигнал доста забавляваш колегите не вярвам някой да ти се върже но все пак успех
Виж ти, кви били нещата... И на мен, може да се обадиш, аз ще съм винаги 5лв над симпличиевата оферта...
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Вто Фев 25, 2014 11:11 am
май вече никои не ви пише в Феисбук понеже са ви изтъркани лафовете, и заливате форума с глупости
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Чет Фев 27, 2014 9:57 pm
Mladencho написа:
Добрите машини винаги ще държат цена,та дори и да са 2-ра ръка и без гаранция,пак няма да са на половин цена..
Симпличио иска ти се ама няма да стане Представи си,че един търсач си е купил примерно GPX 5000,който ако не се лъжа струваше около 7000 хиляди лева нов,та този същият търсач ако иска да си продаде майнлаба след време,значи "по твоята логика" той трябва да го продаде за 3000-3500 лева така ли ?
Да, точно така.
Иначе колкото до мен не давам за тази тояга и 500 лева а бях на ръба да я купя.Добре, че се осъзнах.Много недодялана тежка и глупава машина е.Става само за Австралия да търсиш късчета из скалите там.За нашите нужди е пълен булшит.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Чет Фев 27, 2014 11:17 pm
RelicHuntingVT написа:
Mladencho написа:
Добрите машини винаги ще държат цена,та дори и да са 2-ра ръка и без гаранция,пак няма да са на половин цена..
Симпличио иска ти се ама няма да стане Представи си,че един търсач си е купил примерно GPX 5000,който ако не се лъжа струваше около 7000 хиляди лева нов,та този същият търсач ако иска да си продаде майнлаба след време,значи "по твоята логика" той трябва да го продаде за 3000-3500 лева така ли ?
Да, точно така.
Иначе колкото до мен не давам за тази тояга и 500 лева а бях на ръба да я купя.Добре, че се осъзнах.Много недодялана тежка и глупава машина е.Става само за Австралия да търсиш късчета из скалите там.За нашите нужди е пълен булшит.
Ако говориш за GPX-а(или по точно за серията 5000),не е точно така. Тежък е да,бавен е,но ако видиш това чудо от каква дълбочина вади сигнали ще останеш изумен. Незнам дали има друг апарат дето да чува на такава дълбочина. А и дискриминацията му е по добра от старите модели.
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Пет Фев 28, 2014 8:40 am
Mladencho написа:
RelicHuntingVT написа:
Mladencho написа:
Да, точно така.
Ако говориш за GPX-а(или по точно за серията 5000),не е точно така. Тежък е да,бавен е,но ако видиш това чудо от каква дълбочина вади сигнали ще останеш изумен. Незнам дали има друг апарат дето да чува на такава дълбочина. А и дискриминацията му е по добра от старите модели.
Говоря за 5000 с малка антена.Ако е с оная грамадната, не знам как ще се държи, но с малката не останах очарован.Че той деуса с голямата пита е по дълбок с правилни настройки.И ГПХ-а беше настроен на Very Deep, Relic и т.нт
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Пет Фев 28, 2014 12:28 pm
GPХ5000 с малката Coiltek Goldstalker 6" MONO( че даjе и DD ) Joey, 9х12 антена ще ви открие абсолютно различеH свят... А когато се включи тежката артилерия- няма думи...
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Нед Мар 02, 2014 4:24 pm
Aurelius написа:
GPХ5000 с малката Coiltek Goldstalker 6" MONO( че даjе и DD ) Joey, 9х12 антена ще ви открие абсолютно различеH свят... А когато се включи тежката артилерия- няма думи...
Да, така е и добре, че ми го откри, че хамен го бях купил....
бобо Джадай
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Нед Мар 02, 2014 5:57 pm
RelicHuntingVT написа:
Mladencho написа:
RelicHuntingVT написа:
Mladencho написа:
Да, точно така.
.Че той деуса с голямата пита е по дълбок с правилни настройки.И ГПХ-а беше настроен на Very Deep, Relic и т.нт
По дълбок,ама във въздуха-както е казал колегата -ГПХ отваря един съвсем различен свят,който няма нищо общо с електронните пищялки наречени ДЕУС.
Симпличио Консул
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Съб Мар 08, 2014 8:51 pm
Колеги, вижте тая турска бангия, е просто нема такъв смех:
И добре де, питам се какъв идиот трябва да си, за да си купиш тая турска пластмасова прахосмукачка за 1500 кинта, вместо един чистак нов Fisher F75 ?
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Чет Мар 13, 2014 7:18 pm
ЕЕЕ ама намира на 6 метра сигнали току що се влюбих
Симпличио Консул
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Чет Мар 13, 2014 10:44 pm
RelicHuntingVT написа:
Да, ама като гледам май нема мераклии да копаят толкова надълбоко, па ако ще и златни ритони да има.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Пет Мар 14, 2014 9:58 pm
Симпличио написа:
RelicHuntingVT написа:
Да, ама като гледам май нема мераклии да копаят толкова надълбоко, па ако ще и златни ритони да има.
Тия жп хиксове според мен са само за мангалите Хората не им тежи да копаят желязо само не мога да намеря точната дума на пейзажа след тях мисля ,че и при тях горният слои от 1м вече е изчерпан.
мпенков Новобранец
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Сря Апр 02, 2014 9:38 pm
Направи ми впечатление , че наистина има много апарати за продан , някои от тях на по 2-3 месеца . Много от продавачите не познават цените или парите и бангиите си им стоят с месеци . Но има и такива които след закопуването на апарата остават разочаровани , че не намират нищо и не могат да забогатеят бързо и го продават.Основната причина за продажба на нов апарат е , неумението да се работи с подобен тип техника. А българина се лъже да даде повече пари за стар апарат само защото не може да си позволи нов и понеже цената на употребявания е по-ниска скача с двата крака. Само в белите държави стока втора ръка е на половин цена и надолу , ние сме в България.
kompira Новобранец
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Сря Апр 02, 2014 10:07 pm
Не знам от къде го измислихте това за половин цена на втора ръка техника... Няма такова нещо! От цената на новия продукт се вадят едни 20-25 до 30%, това ако е в добро техническо и визуално състояние уреда и остава поне една година гаранция. Вече ако няма гаранцията или има някакви забележки е нормално цената да падне още... Поне имам наблюдение при друг тип техники, но предполагам и тук е в сила това, но може и да греша...
Иначе да, много хора бързо продават техниката след малко заигравка. Ето и аз наскоро си взех нов БГ детектор - много съм доволен от работата му, прерових си градината, обиколих кърищата около селото, начесах си поредния интерес и взе да ми минава мерака вече. Аз съм такъв, че обичам да пробвам всички хобита, едно след друго... Но няма лошо и от това - предлагат се оферти на добри и малко употребявани апарати, на изгодни цени.
мпенков Новобранец
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Чет Апр 03, 2014 10:13 am
Друг въпроса , че някои , като мен просто иска да си нагоди точния апарат по негова си мярка. Да му е удобен за работа , за терена , за това което търси.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: За колегите, които планират да продават детектори си Чет Апр 03, 2014 1:45 pm
Това хоби първо е за хора със стабилни финанси, второ трябва да имаш много свободно време за да го упражняваш, трето започнеш ли да се занимаваш с него трябва да се откажеш всичко друго и да се занимаваш само с това, и четвърто не на последно място ти трябва и късмет ,но успехът обикновено идва след дълги години практика и не забравяйте, че не апарата търси а търсача.И най-скъпият в света апарат да си вземеш ще е безполезен ако под земята където търсиш няма монети.А за съжаление те не са боб ,който като го посееш да поникне напролет наново.Именно затова много от новите колеги като си вземат машина и не намерят нищо, още след вторият излет им минава мерака и решават да го продадат.Трябва много за да и дано да няма
За колегите, които планират да продават детектори си