че има калъф за фишер 2 , 4 , 5 , който го предпазва от дъжд. Струва 19,99$.Има ли начин да се внесе и да си купим ? За щото при най малкото роса трябва да го увиваме с найлонови кисета.
Fisher® Rain Covers
NEW! Neoprene rain covers specially designed to protect your detector from dirt and weather.
RAINCOV-GB, for Gold Bug and Gold Bug Pro/DP MSRP $14.95
FACE-COVER, Display cover for F75 MSRP $14.95
ELBOW-COVER, Battery Compartment cover for F70/F75 MSRP $14.95
RAINCOV-F2, Rain cover for F2 MSRP $19.99
RAINCOV-F4, Rain cover for F4 MSRP $19.99
RAINCOV-F5, Rain Cover for F5 MSRP $19.99
Благодаря предварително!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: До колегите от www.mdetectors.com Пет Дек 06, 2013 1:56 pm
че има калъф за фишер 2 , 4 , 5 , който го предпазва от дъжд. Струва 19,99$.Има ли начин да се внесе и да си купим ? За щото при най малкото роса трябва да го увиваме с найлонови кисета.
Fisher® Rain Covers
NEW! Neoprene rain covers specially designed to protect your detector from dirt and weather.
Благодаря предварително!
А аз искам да ви попитам в раницата уреда събира ли се ??? и дали другите продукти ги имате в наличност и ако ги няма дали може да се заявят по поръчка Благодаря ви предварително
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: До колегите от www.mdetectors.com Пет Дек 06, 2013 1:58 pm
И аз бих искал да попитам от къде мога да си поръчам калъф за F75
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: До колегите от www.mdetectors.com Пет Дек 06, 2013 2:50 pm
Здравейте, относно цените: Всички цени, които гледате на САЩ производители са бед транспорт, без мито /а на пластмасовите изделия е доста голямо митото/ и без ДДС Общо взето за да опростяване излиза, че цената, които гледате ще е цената ама в евро, т.е. един протектор за дъжд ще е 40лв. Преди 2 години внесохме аксесоари и ги продавахме 2 години, защото са скъпи. Много по-евтино е да си напавиш протектор за дъжд или да дадеш на някой да ти направи. Въпреки това на следващ внос ще вземеме.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: До колегите от www.mdetectors.com Пет Дек 06, 2013 4:07 pm
Че и 20$ да са дъждобраните ти няма за алелуя да продаваш я...
бобо Джадай
Заглавие: Re: До колегите от www.mdetectors.com Пет Дек 06, 2013 5:45 pm
Fisher Rain Covers
Благодаря предварително!
Виж ся,махаш Фишера,даваш още някой лев,зимаш един АТ на Гарет,и фащаш балкана,без да ти пука от кал, сняг, дъжд.После само една баня на чучура да му махнеш мръсотията,и така...
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: До колегите от www.mdetectors.com Съб Дек 07, 2013 4:20 pm
Fisher Rain Covers
Благодаря предварително!
Виж ся,махаш Фишера,даваш още някой лев,зимаш един АТ на Гарет,и фащаш балкана,без да ти пука от кал, сняг, дъжд.После само една баня на чучура да му махнеш мръсотията,и така...
Колега , днес бях с един колега , който имаше гарет 350 със сефката и мога да ти кажа , че ми хареса как работи . По точно , той се беше сраснал с машината и доста сигнали извади. Но за всеки влак си има пътници.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: До колегите от www.mdetectors.com Съб Дек 07, 2013 5:15 pm
бобо написа:
не ми се сърди, ама като гледам металотърсачите ти, явно никога не си работил с Фишер, а ако кажеш, че си имал ще излъжеш - прав ли съм и докато пишеш отговора си знай, че господ мрази да се лъже
бобо Джадай
Заглавие: Re: До колегите от www.mdetectors.com Съб Дек 07, 2013 5:21 pm
Аз все повече се убеждавам,че съществени разлики в работата на машините от един клас на различните фирми, няма.С някои изключения примерно-Работата на орудено на ДжПХ,и работата на замърсено на деус.
бобо Джадай
Заглавие: Re: До колегите от www.mdetectors.com Съб Дек 07, 2013 5:31 pm
van_helsing написа:
бобо написа:
не ми се сърди, ама като гледам металотърсачите ти, явно никога не си работил с Фишер, а ако кажеш, че си имал ще излъжеш - прав ли съм и докато пишеш отговора си знай, че господ мрази да се лъже
Монетар Фишер съм нямал,но един колега дет заедно излизахме,имаше Ф 75.Така че,знам за какво става на въпрос.От тази марка съм имал кантар-Джемини,а сега е пинпоинтер-и от двата съм разочарован.Ф 75 си е добър монетар,но мнооооого прехвален,не знам защо.Нещо като пернишки Голф:И Уайтс съм нямал,но съм излизал с колеги с такива...,ми как да си изкривя душата-въпреки всеобщото мнение,че тази марка за орудено не става,и двамата добре си работеха.Става въпрос за по-висок клас уайтсове,разбира се.
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: До колегите от www.mdetectors.com Съб Дек 07, 2013 7:06 pm
ivanasen написа: Колега , днес бях с един колега , който имаше гарет 350 със сефката и мога да ти кажа , че ми хареса как работи . По точно , той се беше сраснал с машината и доста сигнали извади. Но за всеки влак си има пътници.
Разликата от Garrett Euro ACE/Garrett 350 до Garrett AT Pro е меко казано огромна машините си нямат нищо общо освен марката и броя на батериите Все едно да сравняваш Fisher F2 и Fisher F75
Технически спецификации Garrett AT Pro
Дискриминация на метали с 12 сегмента
Дискриминация на железа с 40 сегмента
Функция за приемане / отхрърляне на сегмент от дискриминацията
6 режима на търсене (3 стандартни и 3 професионални)
8 нива на регулация на чувствителността
Електронна Pinpoint функция
Честота на работа: 15 kHz
3 аудио тонове за идентификация на метали
Стандартна сонда 28 х 22 см DD PROformance
Регулируема дължина: 106 см – 129 см
Общо тегло: 1,4 кг
Батерии: 4 х АА включени в комплекта
Технически спецификации Garrett Euro ACE/Garrett 350
Дискриминация на метали с 12 сегмента
Дискриминация на железа с 6 сегмента
Функция за приемане / отхрърляне на сегмент от дискриминацията