Вземай нещо дигитално, демек с дисплей. http://prodavalnik.com/metalotrsach-i38826529
Изборът е много добър спрямо Българските! Но аз мислех че пак българско искаш...
Mark Antoni Легионер
Заглавие: Re: въпрос към колегите Нед Яну 19, 2014 8:25 am
гандаф от 1 модел когато ги искара ас си кипих пират и снего съм почти 4 години и не е ходило на ремонт мн съм доволен от пирата 2 ин 1
borislav123 Консул
Заглавие: Re: въпрос към колегите Нед Яну 19, 2014 9:31 am
Колега скоро 4етох някъде за апаратите на тоя Хектор. Не се сещам дали беше в този форум. Отзивите не бяха въобще добри. Пишеше 4е въобще не може да се работи с него.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: въпрос към колегите Нед Яну 19, 2014 9:40 am
Колега намерих което бях 4ел. Във форума има раздел за Български детектори. Влез на трета страница. Там коментират въпросния апарат.
Mark Antoni Легионер
Заглавие: Re: въпрос към колегите Нед Яну 19, 2014 11:36 am
Аз така и не разбрах какъв предпочиташ, Български и ли някакъв чужд искаш! Ако е БГ-марка ами ти си имаш хубава, ако все пак държиш да я сменяш си вземи пак от същата но по новия модел! Другите препоръчани са някоя от Маските или на Детеч новия, той също е много обещаващ модел! Специално за Пирата само хубави неща чувам! Ако е някакъв чужд, кажи до колко пари, и ще има препоръки...
гандаф бг дае да искам да си купя и друга затова ме интерусавам каква да вземам и чувам варненките са хубави .
Нищо не знам за варненките! Според мен, събери някой лев повече и си купи нещо чуждо, и без това си работил вече с българско! А, и така ще усетиш разликата по-бързо!
,,,,Ало,,,,Х,,,,не се занимавай със глупости,,,,бг апаратите са калпави,и мога да кажа със сигурност че всичките до един са копирани от фабричните детектори,,,,и пирата и ,,,който кажеш всичките бг апарати са за деца,,,купи си,,а,,,,Гарет да речем,,,ате про,,,да речем,,,а фабричните са направени за,,професионалисти,,ха сега черпи по едно,,,,