Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Пет Мар 14, 2014 9:31 pm
borislav123 написа:
Не съм много вярващ за тези клетви по иманетата. Ще го търсим да не е клето тогава.
Аз също не вярвам и затова нищо не намирам Гърнетата се дават все на вярващи
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Пон Мар 17, 2014 11:40 pm
Аз познавам човек който намери 70 кила и хубаво не видя и в затвора лежа за това злато ,но не защото има нещо свръх естествено а защото много му знаеше устата . Човека беше милионер но за 10-ина дена , после и ченгетата дето му го иззеха и те се облажиха по цялата верига .
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Вто Мар 18, 2014 11:03 am
Напълно нормален развой за щата "Булгаристан".
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Вто Мар 18, 2014 8:18 pm
maas7eer написа:
Вярвам единствено ,ако някой открадне от човек блъскал цял живот ,дето се вика с кървав пот събирал някой лев за деца и за старини.Там проклятието няма да му се размине .И най -страшното е ,че не страда крадеца а неговите деца.
Де да беше така,но и това не е сигурно! Или не се случва задължително на гадовете.
Хаосът е или временен,или гибелен!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Мар 19, 2014 6:41 pm
B.K. написа:
Аз познавам човек който намери 70 кила и хубаво не видя и в затвора лежа за това злато ,но не защото има нещо свръх естествено а защото много му знаеше устата . Човека беше милионер но за 10-ина дена , после и ченгетата дето му го иззеха и те се облажиха по цялата верига .
Ами те за това старите хора са казали- Мълчанието е злато !!!
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Мар 19, 2014 7:08 pm
mario321 написа:
B.K. написа:
На вълкът му е дебел врата защото сам си вършел работата това пак са го казали старите хора
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Мар 19, 2014 7:57 pm
maas7eer написа:
mario321 написа:
B.K. написа:
На вълкът му е дебел врата защото сам си вършел работата това пак са го казали старите хора
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Мар 19, 2014 8:24 pm
По принцип не се имам за "имотен" 4овек,но доста съм скитал и бая пара е минала през ръцете ми.Винаги когато съм бил на "гребена" на вълната,съм си задавал въпроса:без какво мога да живея,или както хората хортуват-баба знае две и двеста.Най големия проблем който следва парите е лакомията,ако 4овек знае кога да намали "оборотите",може спокойно да си позволи лукса да се наспива . Когато 4овек се самозабрави,все нещо го "4уква" да се опомни,или да го "отърве" от многото "грижи"...
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Мар 19, 2014 8:37 pm
Мисля накрая да дам някакъв смислен \за мен разбира се \отговор на човека.С какъв апарат може да се намери турско злато? Моят отговор е , апарата не е толкова от значение ,може и обикновен правеняк. А който има късмет може и без апарат.Чувал съм за хора на времето които по случайност са намирали ,в къща ,в градина и в една стара круша Но не съм чувал ,някой умишлено да е намерил
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Мар 19, 2014 8:47 pm
FELIX написа:
По принцип не се имам за "имотен" 4овек,но доста съм скитал и бая пара е минала през ръцете ми.Винаги когато съм бил на "гребена" на вълната,съм си задавал въпроса:без какво мога да живея,или както хората хортуват-баба знае две и двеста.Най големия проблем който следва парите е лакомията,ако 4овек знае кога да намали "оборотите",може спокойно да си позволи лукса да се наспива . Когато 4овек се самозабрави,все нещо го "4уква" да се опомни,или да го "отърве" от многото "грижи"...
Много си прав .Обаче един човек без пари и акъл не мисли така.При него баба знае само двеста И от там се почват проклятия и клетви за каквито се сетиш. Малко са хората които го мислят и правят като теб
Симпличио Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Мар 19, 2014 9:38 pm
Ето един от тай-добрите апарати за търсене на дълбоко турско злато, в момента даже е на промоционална цена, не пропускайте този уникален шанс!!!
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Мар 19, 2014 9:46 pm
Ще вземеш да подведеш някой с тея турски боклуци .
F-75 Новобранец
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Мар 19, 2014 9:54 pm
не,бе колегата просто е търговски представител!
BEKS Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Мар 19, 2014 10:43 pm
Ами Турско злато само с Турски апарарат ще се намери.Симплич от къде ги вадиш тези обяви ,сега е момента да им предложиш около 350 лв. и да мерясаш.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Нед Мар 30, 2014 9:06 pm
maas7eer написа:
Мисля накрая да дам някакъв смислен \за мен разбира се \отговор на човека.С какъв апарат може да се намери турско злато? Моят отговор е , апарата не е толкова от значение ,може и обикновен правеняк. А който има късмет може и без апарат.Чувал съм за хора на времето които по случайност са намирали ,в къща ,в градина и в една стара круша Но не съм чувал ,някой умишлено да е намерил
В този случай апаратът е бил от решаващо значение... Намерили котлето,но се оказало празно...Дядото грабнал брадвата и подгонил бабата,която му била втора жена и някога,в момент на креватна слабост,взел,че си развързал езика...После доведения син направил каквото трябвало.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Hadjiev Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Пон Мар 31, 2014 3:18 am
иеее типи4но по булгарски :Д :Д има едно мом4е от моя краи на има хасан...дядо му му расправял 4е на нивата в малиа андак до 4ере6ата имало 2 или 3 буци или кул4ета злато...да идат някои пут хем за дурва хем да видят дали 6е ги намерят...хасан ба4кал в 6ива6ки цех и на другиа ден споделил на негов прув приател и колего с които се познават и израснали заедно 4е дядото постоянно говорил за кул4ета....та кул4ет...ама с тиа смени нямало мн време :Д та края на седмицата приатела на сан4о се ка4ил на своя опел кадет и до малкиа андак намерил 4ере6ата то4но както описал сан4о.... и по4нал да копа около нея колко и какво е намерил не знам то4но но на следва6тиа ден не оти6ал на работа нито по следва6тиа..след време хасан оти6ал с дядо си на нивата и само намерил парцали или не6то като 4ерги до 4ере6атаа а тя цялата извартяна с ров... :Д а неговиа приател се явясал с груцка слк класа :Д и до днес е с груцки номера и до днес ни6то не работи..ас ги познавам тиа мом4ета.. но не знаех за тая историа маика ми я расказа скоро.....
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Пон Мар 31, 2014 11:58 am
А при нас има една стара турска къща в нея живее само една стара баба беше викнала някакъв майстор да и зида вътре нещо комина но намерил в него една камара жълтици и избягал след това до една година се разболяха цялото му семейство тоя крадец не можа да си купи новата ес класа
Hadjiev Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Пон Мар 31, 2014 11:31 pm
е има няква сила която може да е непосилна за мн хора...и да не издържат на напрежението...я от страданието на такива хора като бабата
Парите са за да направят живота ни по-лек ако не са крадени а само намерени никакви клетви ,и черни магии не бива да ви притесняват на намерилите честито и на здраве от мен