Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Вто Юли 20, 2010 11:54 am
За заровено турско злато само кирка и крива лопата за изхвърляне на пръстта.И малко късмет разбира се плюс багетист, без него не може.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Вто Юли 20, 2010 1:07 pm
Magikman написа:
Мини двора с рамка.
Как ще работи според теб рамка в двор? При наличие на стълбове с жици,подземни кабели с напрежение и др. Това се отнася и за всички монетари,които се смущават покрай напрежения. Най-добре е някой фабричен с по-голяма сонда.
Последната промяна е направена от sitalk на Вто Юли 20, 2010 1:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Вто Юли 20, 2010 1:10 pm
Всъщност,сега се сетих,че преди години пускахме една рамка в двор,ама беше в края на селото.Там нямаше смущения.. Обаче,...писна ни да чистим с монетарите градината от сигнали.
Гост Гост
Заглавие: ? Пет Авг 06, 2010 8:31 pm
sitalk написа:
Всъщност,сега се сетих,че преди години пускахме една рамка в двор,ама беше в края на селото.Там нямаше смущения.. Обаче,...писна ни да чистим с монетарите градината от сигнали.
Нема ли да стане с Explorеr SE Рro с 18 инча сонда
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Пет Авг 06, 2010 8:43 pm
Kerkenez написа:
sitalk написа:
Нема ли да стане с Explorеr SE Рro с 18 инча сонда
Ще разбереш като минеш със него...
s.saitov Новобранец
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Май 25, 2011 10:17 pm
Бреее... още ли има от тва турското(прокълнато от българския народ зарад турците прокулнато и от чорбаджи Генчо и чорбаджи Атанас уж роби па чурбаджии гледай ти интересна работа)злато дето Бай Вълчан го гепил ааа.. взел го де за освобождението на Българаия от турци и българи па го проклел да го не вземе некои друг, не го ли занесе и него у Голямата Мара
s.saitov Новобранец
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Май 25, 2011 10:22 pm
Ако колегата желае съвет да го извади но с предпазни ръкавици после една седмица на течаща вода и най-вече да не го обземе чувство за алчност една част от него да раздаде на истински бедни хора за бог да прости това мисля че по има смисъл
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Чет Авг 18, 2011 3:32 pm
май това най-ще свърши работа. https://www.youtube.com/watch?v=67Y4YuJ1XFc&feature=related
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Чет Авг 18, 2011 3:49 pm
jagler написа:
май това най-ще свърши работа. https://www.youtube.com/watch?v=67Y4YuJ1XFc&feature=related
Не знам ако в дупките няма сигнал - дали ще продължат да пеят...И двата апарата се водят локатори...
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Съб Авг 20, 2011 9:30 am
Ами проверяваш то кухина ей така... от нищото е рядкост.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Нед Май 05, 2013 6:30 pm
AlexP написа:
Едни стари хора ме помолиха да им претърся двора. Смятат, че има заровено турско злато (в гърненце, бакърче, тенекия ...). Обаче май Minelab Explorer-a няма да ми свърши работа, понеже си е монетарник и ще реагира на многото малки предмети близо до повърхността (гвоздеи, единични монети, и т.н.). Трябва ми апарат, които няма да реагира на такива предмети, а само на големи. Мислех си за Garrett GTI 2500 с антената TreasureHound EagleEye. С него дали ще стане? Хубавото му е и че може да се ползва и като монетарник.
Здравей,приятелю!Ако все още не си го намерил,направо ти съчувствам искрено... Имаш потребност от определена марка монтански кантар.
Хаосът е или временен,или гибелен!
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Вто Май 07, 2013 10:17 pm
Трибал-М написа:
AlexP написа:
Едни стари хора ме помолиха да им претърся двора. Смятат, че има заровено турско злато (в гърненце, бакърче, тенекия ...). Обаче май Minelab Explorer-a няма да ми свърши работа, понеже си е монетарник и ще реагира на многото малки предмети близо до повърхността (гвоздеи, единични монети, и т.н.). Трябва ми апарат, които няма да реагира на такива предмети, а само на големи. Мислех си за Garrett GTI 2500 с антената TreasureHound EagleEye. С него дали ще стане? Хубавото му е и че може да се ползва и като монетарник.
Здравей,приятелю!Ако все още не си го намерил,направо ти съчувствам искрено... Имаш потребност от определена марка монтански кантар.
, и защо пък точно от Монтански кантар и то точно пък от определена марка ?
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Вто Май 07, 2013 10:58 pm
Ако знаеш по-добри от монтанските,предложи ги на колегата.Нали сме тук,за да си помагаме.
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Май 08, 2013 12:18 am
Трибал-М написа:
Ако знаеш по-добри от монтанските,предложи ги на колегата.Нали сме тук,за да си помагаме.
Трибале,Трибале на всяка тема си компетентен и на всяка тема си и мерудия ! Ето ти нещо за което сигорно не си и чувал да не говорим дали си виждал ?
https://www.youtube.com/watch?v=Qne9DnQpxDQ
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Май 08, 2013 2:38 pm
buntar.1971 написа:
Трибал-М написа:
Трибале,Трибале на всяка тема си компетентен и на всяка тема си и мерудия ! Ето ти нещо за което сигорно не си и чувал да не говорим дали си виждал ?
Страхотна машина,направо ме срути от раз! Ако и добавят още една приставка-пневматичен ръкав с подгреваем смукател,ще може и свирки на операторите да прави.Възхитен съм!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Пет Май 10, 2013 3:27 pm
Трибал-М написа:
buntar.1971 написа:
Трибал-М написа:
Страхотна машина,направо ме срути от раз! Ако и добавят още една приставка-пневматичен ръкав с подгреваем смукател,ще може и свирки на операторите да прави.Възхитен съм!
.....Ако схващам ситуацията правилно,склонен съм да помисля,че и бунтарите се успокоиха.Поздрави!
stoqn Новобранец
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Сря Юли 10, 2013 11:53 am
AlexP написа:
Едни стари хора ме помолиха да им претърся двора. Смятат, че има заровено турско злато (в гърненце, бакърче, тенекия ...). Обаче май Minelab Explorer-a няма да ми свърши работа, понеже си е монетарник и ще реагира на многото малки предмети близо до повърхността (гвоздеи, единични монети, и т.н.). Трябва ми апарат, които няма да реагира на такива предмети, а само на големи. Мислех си за Garrett GTI 2500 с антената TreasureHound EagleEye. С него дали щ
е стане? Хубавото му е и че може да се ползва и като монетарник.
прочетох че се страхуваш от прокьлнато злато Е НЯМА ТАКОВА с годините научих че турците са забьрквали коктеил от прясно мляко и яйца и са заливали с нея златото с престоя си в земята става силна отрова затова когато откриеш не вдишвай над него и не барай с голи рьце преди да го обработиш с киселина или да го изпечеш на тенекия КЬСМЕТ
maas7eer Про-Консул
Заглавие: С този коктеил също става и много вкусен крем карамел Пон Дек 09, 2013 2:45 pm
stoqn написа:
AlexP написа:
Едни стари хора ме помолиха да им претърся двора. Смятат, че има заровено турско злато (в гърненце, бакърче, тенекия ...). Обаче май Minelab Explorer-a няма да ми свърши работа, понеже си е монетарник и ще реагира на многото малки предмети близо до повърхността (гвоздеи, единични монети, и т.н.). Трябва ми апарат, които няма да реагира на такива предмети, а само на големи. Мислех си за Garrett GTI 2500 с антената TreasureHound EagleEye. С него дали щ
е стане? Хубавото му е и че може да се ползва и като монетарник.
прочетох че се страхуваш от прокьлнато злато Е НЯМА ТАКОВА с годините научих че турците са забьрквали коктеил от прясно мляко и яйца и са заливали с нея златото с престоя си в земята става силна отрова затова когато откриеш не вдишвай над него и не барай с голи рьце преди да го обработиш с киселина или да го изпечеш на тенекия КЬСМЕТ
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Вто Мар 11, 2014 9:47 pm
Клетви и магии деистват само на хора които вярват в тях .А по принцип за обикновен човек рязко забогатял проблемите му са повече от благоденствието поне в повечето случаи.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Чет Мар 13, 2014 8:09 am
maas7eer написа:
Клетви и магии деистват само на хора които вярват в тях .А по принцип за обикновен човек рязко забогатял проблемите му са повече от благоденствието поне в повечето случаи.
В голяма грешка си за това...ами да не дава Бог да го разбереш на гърбът си... Знам за един случай,където човек намери пари в стара къща.Вдигна на нейно място палат, а когато я купи смяташе само да я ремонтира.В следващите 3 години животът му се преобърна с краката на горе: жена му го заряза, синът му нещо се чална, а него го оперираха и го разпраха "като прасе"... Ами минавам от такива пари.Халал да са му...
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Чет Мар 13, 2014 8:08 pm
Radislav написа:
maas7eer написа:
В голяма грешка си за това...ами да не дава Бог да го разбереш на гърбът си... Знам за един случай,където човек намери пари в стара къща.Вдигна на нейно място палат, а когато я купи смяташе само да я ремонтира.В следващите 3 години животът му се преобърна с краката на горе: жена му го заряза, синът му нещо се чална, а него го оперираха и го разпраха "като прасе"... Ами минавам от такива пари.Халал да са му...
Точно за това говоря.А от къде знаеш ,че и без тези пари нямаше да го сполети същата съдба.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Чет Мар 13, 2014 8:20 pm
Вярвам единствено ,ако някой открадне от човек блъскал цял живот ,дето се вика с кървав пот събирал някой лев за деца и за старини.Там проклятието няма да му се размине .И най -страшното е ,че не страда крадеца а неговите деца.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Чет Мар 13, 2014 9:01 pm
.
Последната промяна е направена от Radislav на Чет Авг 25, 2016 11:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Чет Мар 13, 2014 9:46 pm
Radislav написа:
Не знам колега, но всичко му се случи след като намери парите...Когато купува къщата смяташе да я освежи от тук-от там.Някой му подшушна, че се търсят пари.Вика един колега с апарат да проверят и в един от зидовете в мазата барват много як цветен сигнал...Колегата не е видял какво има, защото са го отпратили да си върви и нищо не са му дали, но е сигурен, че не е било желязо...След това къщата се събаря до основи и се строи къща за чудо и приказ с магазинче на партера и пълно обзавеждане.Купува се нова кола, а преди това е карал някаква трошка.Не минава много време и ядовете почват: блъска колата, започват да се карат,синът му от отличен ученик в средно училище и амбиция за висше започва да взема наркотици и да "бута маслото", развеждат се, а него го оперират от нещо и го "разпарят като прасе" както казва комшията му.Старите и собственици (богати хора) комунистите на 09.09.1944г ги изввеждат сутринта по долни гащи интернират нанякъде...А къщата преди е била на богати турци до колкото знам.
Вярно ,голяма трагедия е .Но има хора които са се сдобили по някакво стечение на обстоятелствата с повече пари не с имане и тяхната съдба е почти същата.Просто понякога човек не е готов за такава промяна .Колкото и тъпо да звучи.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор за дълбоко заровено турско злато? Пет Мар 14, 2014 1:09 pm
Не съм много вярващ за тези клетви по иманетата. Ще го търсим да не е клето тогава.