Заглавие: Помощ! В двора си имам турско злато! Чет Апр 06, 2017 10:06 pm
Здравейте!Живея в малък град в Пазарджишка област.В двора където живея от сигурни източници знам че е закопано турско злато.Може ли да ми помогнете да локализирам точното място на златото.Двора не е голям 150 кв.м.Ако се наемете моля да ми кажете и цената за извършване на тази услуга.Златото било много прокълнато ето защо ваденето му за сега не ме интересува. Благодаря предварително за разбирането!
adminn Admin
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Чет Апр 06, 2017 11:13 pm
Разкажи за този двор гледани ли са или са животни или има ли в близост постройка, на която е лята плоча. Това са важни фактори за това да се знае дали има страшно много метални боклуци.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
vankata93 Новобранец
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Чет Апр 06, 2017 11:23 pm
adminn написа:
Разкажи за този двор гледани ли са или са животни или има ли в близост постройка, на която е лята плоча. Това са важни фактори за това да се знае дали има страшно много метални боклуци.
Не са гледани животни и има една постройка ,но няма бетон и арматура.
IVOOO Новобранец
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Пет Апр 07, 2017 9:07 am
vankata93 написа:
Здравейте!Живея в малък град в Пазарджишка област.В двора където живея от сигурни източници знам че е закопано турско злато.Може ли да ми помогнете да локализирам точното място на златото.Двора не е голям 150 кв.м.Ако се наемете моля да ми кажете и цената за извършване на тази услуга.Златото било много прокълнато ето защо ваденето му за сега не ме интересува. Благодаря предварително за разбирането!
Има само един проблем 99% от всички тези сигурни източници се оказват измама ако случайно твоите са от другия 1% няма какво да се плашиш от проклятия направи един корбан ако го намериш и това е.
Рис Консул
Заглавие: СЛУШАЙ ВНИМАТЕЛНО, НЯМА ДА ПОВТАРЯМ ! Пет Апр 07, 2017 5:30 pm
С тази обява ти ВЕЧЕ СИ ЗАТЕЙСТВАЛ МАГИЯТА ! Бръже ми пиши на лични , за да дода да извада златото и магията да ме прати в пъкъла, където е по-добре, отколкото тука ! ако не го направиме , МАГИЯТА ЩЕ СЕ ЗАСЕЛИ В ТОЗИ ФОРУМ И СИТЕ ЩЕ ЗАВРИМЕ ЗАЕДНО В КАЗАНА !
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Пет Апр 07, 2017 7:32 pm
Клетва достига само тези които вярват в клетви. Могат да ти помогнат намирачите от сайта : излагация.бг Но пък ако го намерите ще ти го изтръгнат от ръцете и ще хукнат да го носят в музея.... Купи си евтин апарат и си провери сам къде какво има.
Откакто отговорих на таз обява, започнах да хълцам безпричинно,сънувам кошмари хвана ме РЯДКОТО щастие -затичам се към двете нули и...-по средата на пътя махвам с ръка и се отправям бавно към банята ...Явно магията плъзна по форума ! бръже да одим да вадиме златото, че положението ще се влоши !
vanbg Консул
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Съб Апр 08, 2017 6:43 pm
Щом още не е извадено , нещо съмнително ми се вижда . Явно проклятието си върши работата . Човека хем иска имането , хем го е страх и търси друг да го открие и да се гътне и той да го вземе .
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Нед Апр 09, 2017 5:43 pm
Доколкото знам за случаи, в които в дворовете на хора са намирани жълтици характерно, че са били бъзикани преди това и по нищо не личало, че тази история е по-различна от поредната халюцинация, но уви след като ги намерят нещата се променят страшно бързо.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: л Съб Сеп 23, 2017 9:56 pm
Хахаха шегаджия ако имаше нямаше да споменаваш а пък и кой ще е този лудия да си заравя златото това са само легенди и от уста на уста всички сме чували затова
[quote="vankata93"]Здравейте!Живея в малък град в Пазарджишка област.В двора където живея от сигурни източници знам че е закопано турско злато.Може ли да ми помогнете да локализирам точното място на златото.Двора не е голям 150 кв.м.Ако се наемете моля да ми кажете и цената за извършване на тази услуга.Златото било много прокълнато ето защо ваденето му за сега не ме интересува. Благодаря предварително за разбирането! [/quote
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Нед Сеп 24, 2017 12:12 am
И аз познавам един дет разправя същата история, викат му е Кума лиса
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Нед Сеп 24, 2017 12:47 am
snaiperista написа:
И аз познавам един дет разправя същата история, викат му кумалиса
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Нед Сеп 24, 2017 9:32 pm
или по точно чичко милиционер
snaiperista написа:
snaiperista написа:
И аз познавам един дет разправя същата история, викат му кумалиса
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Пет Окт 13, 2017 9:19 am
С евтин апарат тип /монетар/ нищо няма да свършиш,по простата причина че е плитък и ще пищи на всички боклуци в двора ти,като започнеш от капачки и стигнеш до пирончета и телове. Трябва ти или така наречения /кантар/ или рамка поне да избегнеш дребните боклуци от повърхностния слой,а ако познаваш някой който работи с багет поне да те ориентира до съмнителните точки за да не минаваш всичко наред с уреда.Но имай предвид че тези капачки от буркан от компот или половинеста такава заровена,пак ти дава сигнал и ще те лъже...цветен сигнал.Има хубави уреди скъпи,които с точност ти определя цветния метал какъв е,но трябва човек който си работи с него и му разбира най-вече.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Пон Окт 16, 2017 11:41 pm
jagler написа:
С евтин апарат тип /монетар/ нищо няма да свършиш,по простата причина че е плитък и ще пищи на всички боклуци в двора ти,като започнеш от капачки и стигнеш до пирончета и телове. Трябва ти или така наречения /кантар/ или рамка поне да избегнеш дребните боклуци от повърхностния слой,а ако познаваш някой който работи с багет поне да те ориентира до съмнителните точки за да не минаваш всичко наред с уреда.Но имай предвид че тези капачки от буркан от компот или половинеста такава заровена,пак ти дава сигнал и ще те лъже...цветен сигнал.Има хубави уреди скъпи,които с точност ти определя цветния метал какъв е,но трябва човек който си работи с него и му разбира най-вече.
Леле,мале.... Колега,много ги разбираш.С рамка или с багет? Рамката за да го хване,трябва да е в метален съд,това МНОГО прокълнато злато... В металния съд ще го хване,дори и да е ЕДНА само жълтицата вътре. Ако обаче не са в метален съд,дори и 200-300 бр. да са,НИКОГАШ..... повервай... С багет ли? Гледам писал си под аватара,че работиш с багети. Айде разкажи как става тази работа....
Rinobs Про-Консул
Заглавие: l Вто Окт 17, 2017 11:15 pm
Да колега кажи на колко места си изкопал трапове защото багетите показват че има злато
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Помощ! В двора си имам турско злато! Сря Окт 18, 2017 12:23 am
Особено електронните багети които струват по една шапка пари са пълни боклуци, то и този дето ги произвежда сигурно е такъв, на всеки метър-два разстояние показват че има злато, а самото място дори е слаба минерализацията !!! Като го отвориш вътре има под копчета една малка опростена часовникарска платка и 9в. батерия, много лъжливо направени, тоя пингвин дето ги произвежда трябва му се бутнат в дупето за да спре да лъже хората