Абсолютно си прав изглежда а и съм сигурен че детеч няма да се изложат!
Преди 10-тина дни разговарях с мой близък приятел,който се занимава с металдетектинг от близо 18-20 години.Същият има значителен опит с доста металотърсачи:от гаражни гадулки до маркови модели от висок клас,та той ми сподели,че повече от година работи с предходният по-скъп модел ( с ръчен грунд баланс),но в последните месеци тества и този модел и е много доволен от двата като цяло.Не искам да се се впускам в подробности,защото нямам личен опит с тези два металдетектора,а и не искам да прозвучи и като реклама,само ще спомена,че според това което ми каза,като отзиви за тази марка и модели-в тях се крие голям потенциал за работа на БГ терените.След празниците се уговорихме да поизлезем няколко пъти и да поработя с Winner II за да се убедя във възможностите му за да не излезели думите му голословни...
Това е супер,ако можеш да направиш и някакво видео на машинката на полеви условия ще е гот
Абсолютно си прав изглежда а и съм сигурен че детеч няма да се изложат!
Преди 10-тина дни разговарях с мой близък приятел,който се занимава с металдетектинг от близо 18-20 години.Същият има значителен опит с доста металотърсачи:от гаражни гадулки до маркови модели от висок клас,та той ми сподели,че повече от година работи с предходният по-скъп модел ( с ръчен грунд баланс),но в последните месеци работи(тества) паралелно и този модел и е много доволен от двата като цяло.Не искам да се впускам в подробности защото нямам личен опит с тези два металдетектора,а и не искам да прозвучи и като реклама,само ще спомена,че според това което ми каза,като отзиви за тази марка и модели-в тях се крие голям потенциал за работа на БГ терените.След празниците се уговорихме да поизлезем няколко пъти и да поработя с Winner II за да се убедя във възможностите му за да не излезели думите му голословни...
Ще чакаме да напишеш , какви са ти наблюденията . Живо се интересувам! Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
ПИЧОВЕ , НЕ НАМЕРИХ СЕФКА 12 НА 12 ЗА ДЕТЕЧ В ПРОДАЖБА. ПО ГОЛЯМАТА СЕФКА 33 САНТИМЕТРА ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ ЗА УЙНАРА.ЩОТО НЕ СЪМ МНОГО В ЧАС ЗА СЕФКИТЕ.
Колега , извинявай че се намесвам , но го права с цел да ти помогна. Обади се на Светльо от металдетекторс. Той продава сондите на детеч . Обясни му какво търсиш и мисля , че той , най добре ще ти отговори или насочи! Човека е винаги отзивчив , така , че ако искаш му се обади! Тел. му е 0889197820
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
МИСЛЕХ ДА ГО ПОРЪЧАМ. И ИСКАМ ДА СИ ВЗЕМА И ГОЛЯМА СОНДА.НО НЕ НАМИРАМ НИКЪДЕ.ТОВА МЕ СПИРА .ИМА ЕДНИ НА ДЕТЕЧ 33 САНТИМЕТРА ДД, НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ СТАНАТ.БЯХ НАТИСНАЛ КОПЧЕТО ЗА ПОРЪЧКА ПОЧТИ. ...
МИСЛЕХ ДА ГО ПОРЪЧАМ. И ИСКАМ ДА СИ ВЗЕМА И ГОЛЯМА СОНДА.НО НЕ НАМИРАМ НИКЪДЕ.ТОВА МЕ СПИРА .ИМА ЕДНИ НА ДЕТЕЧ 33 САНТИМЕТРА ДД, НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ СТАНАТ.БЯХ НАТИСНАЛ КОПЧЕТО ЗА ПОРЪЧКА ПОЧТИ. ...
За сега се предлага със тази антена в този сайт...
КОЛЕГИ, КУПИХ МАШИНКАТА НА ДЕТЕЧ.ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ДЪЛБОЧИНАТАИ ДИСКРИМИНАЦИЯТА.БИЕ ДОСТА ПО СКЪПИ МАШИНКИ.ИМА НЯКОЙ ЗАБЕЛЕЖКИ.НАПРИМЕР ЛОВИ УРОДЕНИ РЕЧНИ КАМЪНИ .НА В МОЯ РАЙОН НЯМА МНОГО.НЕСЪМ Я ИЗПРОБВАЛ ДОБРЕ ЗАРАДИ СНЕГА.НО КАТО ЦЯЛО СЪМ ДОВОЛЕН.КАТО СЕ СТОПИ СНЕГА ЩЕ ПРОБВАМЕ ОЩЕ НЕЩА.ТОВА Е ЗАСЕГА.
КОЛЕГИ, КУПИХ МАШИНКАТА НА ДЕТЕЧ.ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ДЪЛБОЧИНАТАИ ДИСКРИМИНАЦИЯТА.БИЕ ДОСТА ПО СКЪПИ МАШИНКИ.ИМА НЯКОЙ ЗАБЕЛЕЖКИ.НАПРИМЕР ЛОВИ УРОДЕНИ РЕЧНИ КАМЪНИ .НА В МОЯ РАЙОН НЯМА МНОГО.НЕСЪМ Я ИЗПРОБВАЛ ДОБРЕ ЗАРАДИ СНЕГА.НО КАТО ЦЯЛО СЪМ ДОВОЛЕН.КАТО СЕ СТОПИ СНЕГА ЩЕ ПРОБВАМЕ ОЩЕ НЕЩА.ТОВА Е ЗАСЕГА.
Колега, на такива камъни изключи пауъра и намали сенса, защото металотърсача е с авто грунд и това са ти възможностите да мълчи на тоя вид камъни.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!