Новия професионален металотърсач на Detech Relic Striker работи на ниска честота 4.8 kHz. за да осигури възможно най-голяма дълбочина на търсене. Подходящ е за търсене на дърбоки по-големи метали. Работи много стабилно за VLF металотърсач в орудени почви.
Всички компоненти на металотърсачът са направени от висококачествени материали. Този металотърсач е микропроцесорен, независимо, че няма дисплей.
Спецификации и характеристики: • Технология ня търсене: VLF с движение и без движение /Motion и Non Motion/ • Честота на работа: 4.8 kHz • 2-тонова звукова дискриминация • Честота на аудио сигнала: 250 Hz Нисък тон, 550 Hz Simple Tone, 1100 Hz Висок тон • Много стабилен при въздушни електромагнитни смущения • Настройка на ниво на дискриминация,перфектно засичане • Автоматично разпознава размера на търсещата сонда за оптимално дълбоко търсене • Визуална и аудио сигнализация за батерията • Контрол на Sensitivity-контрол върху дълбочината на търсене • Deep search performance also adjustable via high and low • Автоматичен или ръчен грунд баланс • 1 x водозащинета търсеща сонда SEF 18x15” (38cm x 46cm) с безплатен протектор • Високоговорител, както и вход за слушалки 3.5 mm жак • Камофлажен с черен телескоп - съставен от 3 части • Време за работа с едни батерии 6 x 1.5 V : 30 часа • Тегло 1,6 Kg
В комплекта са включени:
• Кутията с електрониката и дръжката • 1 x търсеща сонда SEF 38cm x 46cm • 1 x протектор за търсещата сонда • 6 батерии 2200 mAh • Зарядно за 6 батерии x 2200 mAh
Здравеите Колеги ъ весела коледа ,искам да попитам как е вазмойно Руманците да продават този модел на Детеч на 1755лв което е по ниско от балгарскя предтсавител на тази марkа които в БГ е на цена от 1800лв http://detech-metaldetectors.ro/produs/detector-de-metale-vlf-detech-relic-striker
Здравеите Колеги ъ весела коледа ,искам да попитам как е вазмойно Руманците да продават този модел на Детеч на 1755лв което е по ниско от балгарскя предтсавител на тази марkа които в БГ е на цена от 1800лв
Цената се съгласува с производителя, много благодаря за поста защото променихме цената веднага, нали е Коледа! Весела Коледа!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Дълбок е ама за железа които си ги свири цвят с тази ниска честота и голяма антена монетите направо ги пропуска цял ден работих с него и да ви кажа нищо особено не е всеки друг апарат с голяма антена ще хване тези дълбоки железа само че ще ги дели за разлика от този апарат.
Дълбок е ама за железа които си ги свири цвят с тази ниска честота и голяма антена монетите направо ги пропуска цял ден работих с него и да ви кажа нищо особено не е всеки друг апарат с голяма антена ще хване тези дълбоки железа само че ще ги дели за разлика от този апарат.
Охх как ги обичам тия коментари Точно това ще ме накара да се заинтересувам от този модел. Детеч слаб модел нямат.
Пенефф с този ник направен преди седмица да не би да ти шушнат в ушето какво да пишеш аман от чираци и рекламни агенти на производителите тва никъде го няма пък после що реват колеги от апаратите ей от такива платени хвалячи.
Колега в какав смисал пада доста копане питам защото сам заентересуван от този модел
колега имам тая машина от скоро досега работех с майлаб мускетар останах учуден много дълбока машина на истина болтове и гайки от 40 - 50см ги дава цвят обче за сметка на това майлаба не ги чува значи има малко повече копане обаче попаднели на гърне ще го чуе 100 процента а за монети използвам антена ултимейт 13 дд
Колега в какав смисал пада доста копане питам защото сам заентересуван от този модел
колега имам тая машина от скоро досега работех с майлаб мускетар останах учуден много дълбока машина на истина болтове и гайки от 40 - 50см ги дава цвят обче за сметка на това майлаба не ги чува значи има малко повече копане обаче попаднели на гърне ще го чуе 100 процента а за монети използвам антена ултимейт 13 дд
Благодаря ти колега за оточнението .то е нормално далбоките черни даги оцвитява Кофтито е че сас сефката ще пропуска монетите както ти казваш трябва и втора антена
пробнал ли си сас монета в земята на колго я лови
като ми остане време ще го пробвам с ултимейт антената
пробнал ли си сас монета в земята на колго я лови
като ми остане време ще го пробвам с ултимейт антената
ок колега и пробваи в страничен дйоб на колко см ще чува монета