Заглавие: Нов модел на DETECH - CHASER Чет Дек 10, 2015 12:59 pm
Новия модел на DETECH CHASER е металотърсач, за който ще се говори в следващите години. Засега ще кача няколко снимки.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Чет Дек 10, 2015 3:18 pm
Честота на работа: 14 Khz с тази честота стартира Готови програми за работа: DISC ZERO, RELIC, COINS, BEACH Дискриминация със 180 прецизни VDI номера Звукова дискриминация: - Един тон - Два тона - МУЛТИТОНАЛНО
Сонда: в базовия пакет идва с 9" ULTIMATE - 23см.
Меню на 5 езика: English, French, Russian, Spanish, Turkish
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
adminn Admin
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Чет Дек 10, 2015 10:11 pm
И фенер ли има?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Чет Дек 10, 2015 10:28 pm
Като за първи модел с дисплей този Чейсър изглежда доста симпатичен, но цената, доколкото можах да разбера, май ще е над 2000 лева и при това положение не виждам кой ще го купува у нас, при положение, че един Деус (дистанционно и сонда, без стик) излиза около 1700 лв.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Пет Дек 11, 2015 5:10 am
Сельо Бангиев написа:
Като за първи модел с дисплей този Чейсър изглежда доста симпатичен, но цената, доколкото можах да разбера, май ще е над 2000 лева и при това положение не виждам кой ще го купува у нас, при положение, че един Деус (дистанционно и сонда, без стик) излиза около 1700 лв.
То на тях както и на всички други производители не им е приоритет Българският пазар колега .Нали виждаш че дори нямат БГ .МЕНЮ колко е нашият пазар капка в морето
който търси намира
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Пет Дек 11, 2015 10:18 am
Ето и фенерчето:
gonzo84 Легионер
Заглавие: Детеч Пет Дек 11, 2015 9:23 pm
За новите апарати мога да кажа , много са балансирани с това новото укачване и са уникално леки. Може би това ще са най леките апарати ? ?.
divaka Новобранец
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Пет Дек 11, 2015 10:04 pm
gonzo84 написа:
За новите апарати мога да кажа , много са балансирани с това новото укачване и са уникално леки. Може би това ще са най леките апарати ? ?.
колега гонзо84 дай актуален тел за връзка може и на лични
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Пон Дек 14, 2015 6:38 pm
От новата 2016г. ще е наличен за клиенти. Цената ще е специална за България и ще е по-ниска.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Пон Дек 14, 2015 7:26 pm
www.mdetectors.com написа:
Новия модел на DETECH CHASER е металотърсач, за който ще се говори в следващите години. Засега ще кача няколко снимки.
Барнали са ги на дизайн - интересно имат и ниско честотен модел...
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Чет Дек 17, 2015 7:17 am
Нещо във форума доста слаб интерес към тази машина, това силно ме изненадва...
Последната промяна е направена от Сельо Бангиев на Чет Дек 17, 2015 10:43 am; мнението е било променяно общо 1 път
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Чет Дек 17, 2015 10:21 am
То и Goden Mask няма официален сайт ама ги търсят. Така и Detech ги търсят без сайт, а ако пуснат незнам какво ще стане
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Чет Дек 17, 2015 10:42 am
То и Goden Mask няма официален сайт ама ги търсят. Така и Detech ги търсят без сайт, а ако пуснат незнам какво ще стане
Като цяло западните потребители се отнасят твърде снизходително към българските марки, защото все още реномираните компании доминират на пазара, но това е напълно закономерно - все едно някоя българска компания да се опита да измести от пазара немските, японските и френските автомобили. За Детеч и Голден маск ще бъде страшно трудно да станат преки конкуренти на Майнлаб, Фишер, Текнетикс, Гарет и ХP.
И друг път тук съм писал, че никога досега не съм купувал български апарат, но специално тази сериа на Детеч, поне визуално, ми изглежда на-изпипана и определено имам интерес. Но ще изчакаме да видим отзивите, все пак не само визията е важна, а и техническите показатели и възможности.
Последната промяна е направена от Сельо Бангиев на Пет Дек 18, 2015 8:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Чет Дек 17, 2015 11:09 am
Сельо Бангиев написа:
Демек има нещо много гъзарско в това да нямаш официален сайт? Явно Майнлаб, Гарет, Фишер и останалите реномирани фирми са големи балъци, щом си имат сайтове и си ги поддържат. Ти се познаваш с директорите на Фърст Тексас, подшушни им да си закрият сайта, за да си повишат продажбите в световен мащаб, както явно правят Голден Маск и Детеч. Същото може да посъветваш и Ален Любе.
Нямах официален сайт защото не ми е трябвал, или казано с прости думи (за да ме разбереш), броя на поръчаните детектори бяха повече от броя на детекторите които можехме да произведем. Фирма който е искала да купи Golden Mask от нас и да бъде наш дистрибутор е намирала начин как да се свърже. Нещата след Нова Година се променят, в началото на Януари откриваме нова производствена база в покрайнините на Пловдив на обща площ 2 дка. ( производствени помещения, складове и паркинг) както и откриваме нови 10 работни места.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Чет Дек 17, 2015 6:01 pm
Сельо Бангиев написа:
Нещо във форума доста слаб интерес към тази машина, това силно ме изненадва...
Основен фактор ще е цената. За България ще е специална.
Сельо Бангиев Преторий
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Пет Дек 18, 2015 8:51 am
Силно се съмнявам - апаратите на Детеч винаги са били с твърде неадекватни за нашите стандарти цени, за да се наложат пред другите марки. Примерно новите модели на Детеч трябва да са на цени под 1000 лева, за да имат сериозен успех на нашия пазар.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Пет Дек 18, 2015 10:58 am
Сельо Бангиев написа:
Силно се съмнявам - апаратите на Детеч винаги са били с твърде неадекватни за нашите стандарти цени, за да се наложат пред другите марки. Примерно новите модели на Детеч трябва да са на цени под 1000 лева, за да имат сериозен успех на нашия пазар.
Международните цени на DETECH са високи, но това е пазарната им ниша - дълбоки и скъпи металотърсачи, НО за България винаги сме предлагали много по евтини цени, така, че и за този модел ще предложим добра цена. Под 1000лв. няма как да е но ще е най-ниската.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Пон Авг 01, 2016 3:10 pm
Очаквайте скоро информация за 14 Khz - овия модел
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Вто Авг 02, 2016 9:20 pm
Малко му е зор със скороста на Детеча ...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Нед Апр 09, 2017 12:34 pm
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Нед Апр 09, 2017 5:40 pm
Още не съм го тествал на ход, но от тестовете с различни силно минерализирани камъни в магазина съм направо впечатлен, имайки в предвид, че го тествам с най малката сонда.
maximvs Новобранец
Заглавие: Re: Нов модел на DETECH - CHASER Пон Дек 03, 2018 4:51 pm
Здравейте.Насочил съм се към тези два модела на марката detech - EDS II + и към detech chaser.Някой работил ли е с някой от двата модела? Моля споделете опит, мнения.Благодаря.