Браво , ще ми бъде интересно да поработя малко с него. На клипа изглежда дста добър и то за смешните 700лв. Сполай ти!
Аве попе какъв поп си ти че бъркаш молитвата на подписа си - съмява ме да си църковен служител...? И ако за теб тези 700лв. са смешни - ние работим два месеца за тях...?
Нищо не бъркам чадо мое ! Да тези пари са смешни така е правилно си ме разбрал! Сполай ти!
От4е тези дни да си ходил до Варна,по въпрос свързан с "някакви избори"
Опазил ме господ чадо мое ! Та аз от моята енория никъде немога да мръдна! Сполай ти!
Не бе понеже отвори дума за пари,та затова...
Виж чадо мой журналисте , за пари където има може да се помолим заедно и да ойдем двамата! Сполаю ти!
Пиши повече , бре! С две думи немоа те разбра . Не ги накъсвай изреченията на постове. Сполай ти!
Дай да не се обиждаме на професия от4е свети ,ина4е викаш си навит да превиеш гърбина и да повле4еш алтъните ако има
Чадо мое , скъпи мой приятелю! Дали мислиш , че съм толкова пошъл , за да цитирам точните думи на нашият Спасител! Сполай ти! И нашият Отец те дари с многоо разум и разсъждения върху нещата , които изглеждат ясни , но съвсем не са ясни!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Браво , ще ми бъде интересно да поработя малко с него. На клипа изглежда дста добър и то за смешните 700лв. Сполай ти!
Аве попе какъв поп си ти че бъркаш молитвата на подписа си - съмява ме да си църковен служител...? И ако за теб тези 700лв. са смешни - ние работим два месеца за тях...?
Нищо не бъркам чадо мое ! Да тези пари са смешни така е правилно си ме разбрал! Сполай ти!
Опазил ме господ чадо мое ! Та аз от моята енория никъде немога да мръдна! Сполай ти!
Виж чадо мой журналисте , за пари където има може да се помолим заедно и да ойдем двамата! Сполаю ти!
Пиши повече , бре! С две думи немоа те разбра . Не ги накъсвай изреченията на постове. Сполай ти!
Дай да не се обиждаме на професия от4е свети ,ина4е викаш си навит да превиеш гърбина и да повле4еш алтъните ако има
джурнолисте мой ! Всечки сме греховни на тази земя! И аз като вас ще взема алтъните. Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Чадо мое , скъпи мой приятелю! Дали мислиш , че съм толкова пошъл , за да цитирам точните думи на нашият Спасител! Сполай ти! И нашият Отец те дари с многоо разум и разсъждения върху нещата , които изглеждат ясни , но съвсем не са ясни! написа:
Да ве все одно аз да не цитирам правилно цветния код на резисторите или закона на Ом...
Чадо мое , скъпи мой приятелю! Дали мислиш , че съм толкова пошъл , за да цитирам точните думи на нашият Спасител! Сполай ти! И нашият Отец те дари с многоо разум и разсъждения върху нещата , които изглеждат ясни , но съвсем не са ясни!
Е-е-е сега и ти,нали знаеш 4е само лукавия 4ете през пръсти.Спасителя е казал да се разпространява словото и "който добави и една йота на това което е писано-анатема да бъде"
джурнолисте мой ! Всечки сме греховни на тази земя! И аз като вас ще взема алтъните. Сполай ти!
Белким няма да се сетиш да заделиш некой грош за вдовици,сираци и сиромаси?Ина4е си прав 4е прекаления светец и Богу не е драг,но пак ти казвам не пребързвай със заклю4енията за професия,не трупай безмислени грехове
Отче да ме прощаваш ама ми приличаш малко на Отец Нафарфории и на Отец Прецаки да не сте карали заедно Семинарията в Черепиш Или като Гришата от "Столичани в повече"
Отче да ме прощаваш ама ми приличаш малко на Отец Нафарфории и на Отец Прецаки да не сте карали заедно Семинарията в Черепиш Или като Гришата от "Столичани в повече"
То тоя "нашият" поп ако беше завършил 4ерепиш щеше да е първо мъж и после свещеник,най вероятно цял живот е бил хрантутник и след промяната-1989г изведнъж го е "осенила" вярата и е завършил двугодишния съкратен курс в семинарията,и сега го раздава стожер на вярата и църквата.Жалкото само е,4е такива недоразумения като него не са никак малко.
За сега в официалната страница на DETECH за моделът WINNER II са показани 3 вида сонди,които са произведени към момента: 12"х12",9"х9" SEF Pro и 6 "DD Search бобина.
Абсолютно си прав изглежда а и съм сигурен че детеч няма да се изложат!
Преди 10-тина дни разговарях с мой близък приятел,който се занимава с металдетектинг от близо 18-20 години.Същият има значителен опит с доста металотърсачи:от гаражни гадулки до маркови модели от висок клас,та той ми сподели,че повече от година работи с предходният по-скъп модел ( с ръчен грунд баланс),но в последните месеци работи(тества) паралелно и този модел и е много доволен от двата като цяло.Не искам да се впускам в подробности защото нямам личен опит с тези два металдетектора,а и не искам да прозвучи и като реклама,само ще спомена,че според това което ми каза,като отзиви за тази марка и модели-в тях се крие голям потенциал за работа на БГ терените.След празниците се уговорихме да поизлезем няколко пъти и да поработя с Winner II за да се убедя във възможностите му за да не излезели думите му голословни...
Последната промяна е направена от KASPAR-AN-BVLGA на Съб Дек 21, 2013 2:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път