Заглавие: Знаещите да дадат мнение Сря Сеп 25, 2013 11:34 pm
Колеги, кое според вас е най-добре F75,T2,ili AK soreks pro. Чудя се кое от трите,че и Minelab Sovereign GT, ми минава през ум. И цените почти са еднакви.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 8:40 am
ГОЛДЕН МАСК - даже е на полвин цена от тези които си изброил...За тия пари можеш да вземеш два - на 8kHz и 18kHz...
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 8:47 am
И аз бих му препоръчал Пират щот е наполовина от цената на една маска и има доста предимства пред нея но колегата пита за съвсем друга техника. Работил съм малко със сорекс,има прилична дълбочина и добра дискриминация,на орудено също се справя,единствения недостатък е,че подсветката на дисплея не се изключва свети си постоянно и вечер едно,че се виждаш отдалеч второ ти свети в очите и е малко кофти за работа.
Един грош да имаш,ама като чорбаджия да го дадеш
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 9:43 am
И аз бих му препоръчал Пират щот е наполовина от цената на една маска написа:
Не знам да има Пират за 250лв. ...
и има доста предимства пред нея написа:
И кои са те...?
И за др. техники ги знаем 1 лев на 20-25см. и то с клизма...
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 1:04 pm
handjata написа:
Колеги, кое според вас е най-добре F75,T2,ili AK soreks pro. Чудя се кое от трите,че и Minelab Sovereign GT, ми минава през ум. И цените почти са еднакви.
каквото и да взимаш не си давай парите за фишера няма покритие на цената си
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 1:42 pm
Печка,стига сме спамили темата на колегата а слагай една стотарка в джоба(ще ти трябват да платиш обяда след тестовете),пали кофтора и идвай да си ги мерим след като си толкова убеден в силата на маската,пък чак тогава разтягай лакардий по форумите.
Един грош да имаш,ама като чорбаджия да го дадеш
handjata Консул
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 6:56 pm
pechkata написа:
ГОЛДЕН МАСК - даже е на полвин цена от тези които си изброил...За тия пари можеш да вземеш два - на 8kHz и 18kHz...
Колега,и Minelab Sovereign GT ли не пее пред маската.
Последната промяна е направена от handjata на Нед Сеп 29, 2013 12:04 am; мнението е било променяно общо 1 път
handjata Консул
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 7:10 pm
И между другото,колега pechkata,чета форума от доста време, и гледам че си кръвен защитник на маската. Та в това лошо няма,но ако реша да е маска,коя според тебе да е. Виждам че има доста в момента
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 9:00 pm
handjata написа:
Ако не се лъжа колега , ти имаше ф75 . От тези дето си изброил пробвай АК -то .
handjata Консул
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 11:04 pm
Ако не се лъжа колега , ти имаше ф75 . От тези дето си изброил пробвай АК -то .[/quote] Не, имах ф5 с нел торнадо
handjata Консул
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 11:09 pm
LAV DJOI написа:
И аз бих му препоръчал Пират щот е наполовина от цената на една маска и има доста предимства пред нея но колегата пита за съвсем друга техника. Работил съм малко със сорекс,има прилична дълбочина и добра дискриминация,на орудено също се справя,единствения недостатък е,че подсветката на дисплея не се изключва свети си постоянно и вечер едно,че се виждаш отдалеч второ ти свети в очите и е малко кофти за работа.
Е това с подсветката определено през ноща ще е дразнещо. Отпада като вариянт.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 11:34 pm
handjata написа:
LAV DJOI написа:
Е това с подсветката определено през ноща ще е дразнещо. Отпада като вариянт.
Ако това е проблема ще я направим да се включва и изключва
handjata Консул
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Чет Сеп 26, 2013 11:54 pm
Да ама гаранцията отпада,а е рашан
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Пет Сеп 27, 2013 12:41 am
Да, ама гаранцията не отпада, защото базата за сглобяване за Европата е тук и гаранцията си важи с пълна сила. Сервиза за цяла Европа (до най-малкия детайл) е тук www.akadetectors.com
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Пет Сеп 27, 2013 8:55 am
handjata написа:
Да ама гаранцията отпада,а е рашан
Щом Хунтера казва значи е така той е официален представител за АКА в БГ... И обърни внимание на Сорекс като вариант...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Пет Сеп 27, 2013 10:38 am
handjata написа:
И между другото,колега pechkata,чета форума от доста време, и гледам че си кръвен защитник на маската. Та в това лошо няма,но ако реша да е маска,коя според тебе да е. Виждам че има доста в момента
До колкото разбрах си от Пловдивския край а там почвите са тежки и ще си добре със Голден маск 1 ... Е чак пък "кръвен" не до том няма да се стигне ама като знам възможностите на идин детектор и чета неща за киото не е варно би трябвало да се реагира адекватно...
handjata Консул
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Пет Сеп 27, 2013 9:55 pm
Ancient Hunter написа:
Да, ама гаранцията не отпада, защото базата за сглобяване за Европата е тук и гаранцията си важи с пълна сила. Сервиза за цяла Европа (до най-малкия детайл) е тук www.akadetectors.com
Е това не го знаех. Добре е че има и тук нещо. Може би следващия ще бъде АКА,а сега ще пробваме друго, макар че това беше много добър вариант,но пък ние сме трима, а апаратите стават 2:)
Поздрави и късмет на колегите който помагат
handjata Консул
Заглавие: Re: Знаещите да дадат мнение Пет Сеп 27, 2013 10:04 pm
До колкото разбрах си от Пловдивския край а там почвите са тежки и ще си добре със Голден маск 1 ... Е чак пък "кръвен" не до том няма да се стигне ама като знам възможностите на идин детектор и чета неща за киото не е варно би трябвало да се реагира адекватно...[/quote] От пазарджишкия край съм,и е добре когато колеги помагат. Това което търсех не ме интересува да е най-дълбокото, а да е приятно за работа,в смисъл леко,и спокоино,с добра дискриминация. Нооо,нали знаеш,винаги ще има и по-добро