Колеги , не мисля , че трябвя да Ви уча на Ноу-хау, но съм 100% убеден , че миналата година с някакви си 50- 100лв. Хвърлени от Вас или от спонсор Гарет постигнахте мах. резултати по посещаемост във форума. Е имаше и черни овце , които се регистрираха под други никове и плямпаха яко за да спечелят наградите, Но тава е тръпката! Къде сте сега? Защо не правите същото ? Резултатите ги има - сравнете ги сега с миналата година- Общо онлайн са 53 потребители: 14 Регистрирани, 2 Скрити и 37 Гости :: 2 Bots. Това са настоящите резултати. Срамно е ! Запомнете следното : Тръпката е основен движещ фактор при нашето хоби. Дори и „наградите”. Приятно изкарване на празниците! Хубаво е да има награди през няколко месеца .Тогава посещаемостта ще бъде драстично по-голяма!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: МНЕНИЕ! Сря Дек 31, 2014 11:16 am
ivanasen написа:
Колеги , не мисля , че трябвя да Ви уча на Ноу-хау, но съм 100% убеден , че миналата година с някакви си 50- 100лв. Хвърлени от Вас или от спонсор Гарет постигнахте мах. резултати по посещаемост във форума. Е имаше и черни овце , които се регистрираха под други никове и плямпаха яко за да спечелят наградите, Но тава е тръпката! Къде сте сега? Защо не правите същото ? Резултатите ги има - сравнете ги сега с миналата година- Общо онлайн са 53 потребители: 14 Регистрирани, 2 Скрити и 37 Гости :: 2 Bots. Това са настоящите резултати. Срамно е ! Запомнете следното : Тръпката е основен движещ фактор при нашето хоби. Дори и „наградите”. Приятно изкарване на празниците! Хубаво е да има награди през няколко месеца .Тогава посещаемостта ще бъде драстично по-голяма!
Колега аз мисля че това не трябва да е водещото в този форум НАГРАДИТЕ които ще се раздават. Които има нужда от съвет и от помощ .......и сега си пише няма смисъл да се създават безсмислени теми и да се ръсят глупости из интернет пространството само и само да се спечели някаква награда . Пожелавам на всички колеги весело прекарване на новогодишната вечер ,и много късмет през следващата 2015 год. много цветни сигнали и по добър закон за културното наследство и нашето хоби въпреки че с тези ни управляващи не виждам как може да се случи това .Но за това са мечтите ми и пожеланията ми
който търси намира
tabella Легионер
Заглавие: Re: МНЕНИЕ! Чет Яну 01, 2015 12:58 pm
Оффффффффффф аман от глупости
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: МНЕНИЕ! Чет Яну 01, 2015 7:23 pm
От всичко трябва да има в един форум. Така ще бъде не само за месец, но и за следващата 2015г., защото честваме 10 години и цялага тодина ще има джумбюш! За начало се регистрирайте в www.shop.imperio.bg
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!