Дъ бест, ама е далече от възможностите на гти2500 и неговите 2ст. на 1 метър дълбочина
Айде пак се почна с оня " дълбокия " Гарет!!!
То може и виц да се измисли
Ами нищо чудно и това да стане! Доста беше популярна тая тема с тоя Гарет, дълбокия...
RelicHuntingVT Про-Консул
Заглавие: Re: GARRETT ATX - GARRETT.BG Пет Ное 22, 2013 7:42 am
Странното беше, че тоя пич с дълбокия гарет си вярваше.По скоро не е странно ами плашешто направо до какви странични ефекти и халюцинации дет вика Светльо води продължителния метал детектинг
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: GARRETT ATX - GARRETT.BG Пет Ное 22, 2013 9:50 am
RelicHuntingVT написа:
Странното беше, че тоя пич с дълбокия гарет си вярваше.По скоро не е странно ами плашешто направо до какви странични ефекти и халюцинации дет вика Светльо води продължителния метал детектинг
Има нещо вярно с тези странични ефекти при продължителното упражняване на хобито! По-точно те не се появяват на тези които го смятат наистина за хоби, а на тези които си мислят че може да намерят съкровището за което са тръгнали и следва яко забогатяване!!!
Lamas Легионер
Заглавие: Re: GARRETT ATX - GARRETT.BG Пет Ное 22, 2013 11:34 am
Gandalf написа:
По-точно те не се появяват на тези които го смятат наистина за хоби, а на тези които си мислят че може да намерят съкровището за което са тръгнали и следва яко забогатяване!!!
Дискриминацията, за онзи който някога е работил с пулс-индукционен металотърсач е уникална. Следващите дни отиваме с Кирчо да нестваме на ход и на големи метали за дълбочина.
ПОРЪЧАЙ ТУК - ОТ ОФИЦИАЛНИЯ ВНОСИТЕЛ НА GARRETT.BG
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Също така съм приготвил различни парченца самородно злато като грамажи,ще видим как ги отчита и тях и ще напиша после как се държи апарата към самородното злато +всички други тестове които ще направим.
Дискриминацията, за онзи който някога е работил с пулс-индукционен металотърсач е уникална. Следващите дни отиваме с Кирчо да нестваме на ход и на големи метали за дълбочина.
ПОРЪЧАЙ ТУК - ОТ ОФИЦИАЛНИЯ ВНОСИТЕЛ НА GARRETT.BG
Добре де,не работи ли като инфиниума,и само проверката за желязо е различна,или и в стандартното отчитане на сигнала е различен?А,и ще се радваме много на клипчета.Наблегнете на дискриминацията,не толкова на дълбочината.Там общо взето съм сигурен,че ще е добър!
Аз искам да видя дълбочината това най-много ме вълнува, за самородно злато имам деус.До сега съм намерил 0 парчета от мистичния материал
Не ,че откривам топлата вода,но пак ще кажа-силата на пулсаците е в орудено,а ако въобще има някакъв шанс да се намери нъгетс по наш"те географски широчини,той е точно там-в оруденото,а там деуса спокойно можеш да го отпишеш.На неорудено,с идентични по размер антени, едва ли ще има съществена разлика,освен ако не се използва моно антена-тя всъщност вади прословутата дълбочина,но пък при нея дискриминация -зеро.
Дискриминацията, за онзи който някога е работил с пулс-индукционен металотърсач е уникална.
Първото ми впечатление към този детектор бе стика и антената - уникални са... Второто е дискриминацията в която все още се съмнавам за качествата и ама съм сигорен че ще е по добре от GPX серията на тежък терен...
Добре де,не работи ли като инфиниума,и само проверката за желязо е различна,или и в стандартното отчитане на сигнала е различен?А,и ще се радваме много на клипчета.Наблегнете на дискриминацията,не толкова на дълбочината.Там общо взето съм сигурен,че ще е добър![/quote] Колега не очакваѝ коѝ знае каква дискриминация,за по големки железа до 15-20см таван,телчета и разни дребни боклуци трудна работа
Сборете го с един деус с голяма антена на чисто място тоя гарет с една войнишка каска или нещо от такъв размер да се види каква ще е разликата на олавяне, това ще е хубав тест да се гледа.
Колега не очакваѝ коѝ знае каква дискриминация,за по големки железа до 15-20см таван,телчета и разни дребни боклуци трудна работа
Май не сте чели цялата тема...
https://www.youtube.com/watch?v=btrFKfZigP8
Това е един чист All metal детеkтор. Има звукова индикация висоk-нисък TOH с отшумяване или нисък-висок TOH с отшумяване-зависи от проводимостта И големината на металния обект-подобно, както И при GPX на Minelab. Можеш да чуеш тоновете му във филмчето по YouTube по-горе. написа: