Днес тук започна да вали, но с ATX общо взето не ти пука за това, просто си работиш. Извадихме сигнал - бакър 15см. в диаметър на 120см. и отгоре го даваше. Чувството е странно металотърсача да ти е със сняг и с кал и след това да спреш на чешмата до пътя да го измиеш, а минаващите случайно ченгетата да се кокорят и да не могат да повярват на очите си, добре че Кирчо им обясни какой е туййй чудо !
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Днес тук започна да вали, но с ATX общо взето не ти пука за това, просто си работиш. Извадихме сигнал - бакър 15см. в диаметър на 120см. и отгоре го даваше. Чувството е странно металотърсача да ти е със сняг и с кал и след това да спреш на чешмата до пътя да го измиеш, а минаващите случайно ченгетата да се кокорят и да не могат да повярват на очите си, добре че Кирчо им обясни какой е туййй чудо !
Дет вика един колега:най"с"а!..Тва,да не ти пука от метеорологичните условия, си е сериозна екстра.Пък накрая да го измиеш и на чучура..... Аз още не мога да се престраша с моя АТ
АТ-то го мий не му пречи,аз и зимата съм излизал с моето и не му пречи,миеш го и го прибираш.
То ясно,просто психологическата бариера е доста силна ,все пак е фина електроника за хилада и кусур лева,иначе в дъжд и мъгла не го мисля,ма под чешмата... ,някак неестествено ми се струва
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Garrett ATX металотърсач Чет Ное 28, 2013 9:56 pm
Светльо, нямаш акъл да влезеш у тая вода, кво си обул отдолу?
Ако питаш мене даже може и по-добре, ако е моно ще е още по-дълбоко, защото това е пулсак а не VLF Аз на статичен режим с 38см .сонда с Фишер ф75 лтд ще го хвана на 120 на алл метал и включен бустер процес. Верно не на ход а на проверка и на магия - само да е стар бакър стоял в земята и пуснал окис все едно е 30-40см. в диаметър.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Апарата е уникален, днес успях да го зърна на живо.Изглежда много компактно и стабилно направен.Все едно купуваш военна техника. Даа , сега си мисля, как да заделя скришом от жената 3880лв.
Апарата е уникален, днес успях да го зърна на живо.Изглежда много компактно и стабилно направен.Все едно купуваш военна техника. Даа , сега си мисля, как да заделя скришом от жената 3880лв.
Колега според мен gpx е без конкуренция. А и трябва да мине малко време за да се разбере доколко е сполу4лив апарата. Определено няма да има 4упене като гледам клиповете
Чак надценен........ Междудругото в много подходящ момент се появява това- http://www.minelab.com/emea/consumer/knowledge-base/news?article=203460.
Toва най вероятно ще е иб детектор,и ще се конкурира с АТ ГОЛД ,и сигурно ша струва една торба пари,освен ако от Майнлаб не са разбрали,че много си надценяват продукцията.
Чак надценен........ Междудругото в много подходящ момент се появява това- http://www.minelab.com/emea/consumer/knowledge-base/news?article=203460.
Toва най вероятно ще е иб детектор,и ще се конкурира с АТ ГОЛД ,и сигурно ша струва една торба пари,освен ако от Майнлаб не са разбрали,че много си надценяват продукцията.
А наи- вероятно е ПИ и трябва да се сравнява с него а не с gpx ,които е със съвсем различни възможности и предназначение ама да не ви секвам дискусията