Чак надценен........ Междудругото в много подходящ момент се появява това- http://www.minelab.com/emea/consumer/knowledge-base/news?article=203460.
Toва най вероятно ще е иб детектор,и ще се конкурира с АТ ГОЛД ,и сигурно ша струва една торба пари,освен ако от Майнлаб не са разбрали,че много си надценяват продукцията.
А наи- вероятно е ПИ и трябва да се сравнява с него а не с gpx ,които е със съвсем различни възможности и предназначение ама да не ви секвам дискусията
Поне според предварителните данни от Минелаб,са се прицелили точно в сегмента на АТ голд ....."голд детектор от среден клас.По добър от Х-тера и еурека голд,и по-слаб от гпх,...и влагоустойчив...."та затова си мисля,че ще е иб.
Наи-вероRтно ще е гражданскиR варiaнт на изклuчителниR минотърсач F3: http://www.gooddesignaustralia.com/awards/past/entry/minelab-f3-compact-metal-detector/?year=2012, но със сменRеми антени и леки изменениR за повече kонтрол от оператора. Ще е импулсен?... Minelab обещават повече подробности след 9-ти декември....
Ако е импулсен,ще е крачка назад.!!!Не вярвам от Минелаб да са толкова глупави.Но когато някой е изнервен прави и грешки,та....може и да е старото SD в нова опаковка. Паживем, увидим,както казват австралийците
Значи тънката част е да може в режим айрън чек да е малко над дълбочината на монетарите, за да не се налага след тебе да върви един гъдулар и да свири тъжна песен
Ще очакваме с интерес филмчето.Далеч съм от мисълта, че може да има някаква сигурна дискриминация при пулсиндуктивна техника.То със VLF-техниката особенно при дълбоките железа няма, та камо ли с пулсаците.Но GPX-те като излизаш от железният сигнал дават един много характерно заглъхване ,което разбира се се получава ама като си изкопал един тир железа поне за да му свикнеш.Абе с една дума майката му е
Куче бясно личи си че си работил доста лопатата ама колега не споделяй много неща от кухнята бе човек-успех и весели празници
batned Про-Консул
Заглавие: Re: GARRETT ATX - GARRETT.BG Чет Дек 26, 2013 12:08 am
borislav123 написа:
Колега според мен gpx е без конкуренция. А и трябва да мине малко време за да се разбере доколко е сполу4лив апарата. Определено няма да има 4упене като гледам клиповете
Колега извинявай ама какво означава няма чупене - надявам се че нямаш предвид да цепиш дърва с него нали
Добре де, 15см. на денар и в най тежката почва не е голямо предизвикателство за по добрите топ-опве, къде ще му е силата на този гарет?
Е та ти със кой детектор ще чуеш денар на цвят на 15см. на тежко орудена почва - без да намесваш GPX серията на Майнлаб...
Печка не говори глупости!!! има свидетели: Ф75 при грунд-баланс 77-78 ! треш 6 ! сенс 75! дискриминация 2! процес PF-(не е дълбока програма) на почти същата дълбочина, УБЕДИТЕЛНО извади сигнал за който говориш!!! ако не знаеш кво е грунд 78. питай Фишерджийте, те щи кажат!
Добре де, 15см. на денар и в най тежката почва не е голямо предизвикателство за по добрите топ-опве, къде ще му е силата на този гарет?
Е та ти със кой детектор ще чуеш денар на цвят на 15см. на тежко орудена почва - без да намесваш GPX серията на Майнлаб...
Печка не говори глупости!!! има свидетели: Ф75 при грунд-баланс 77-78 ! треш 6 ! сенс 75! дискриминация 2! процес PF-(не е дълбока програма) на почти същата дълбочина, УБЕДИТЕЛНО извади сигнал за който говориш!!! ако не знаеш кво е грунд 78. питай Фишерджийте, те щи кажат!
Красииии, защо разваляш вечерта на чиляка? Ако в кметството на гр. Л разберат за твоя пост - местния парламент ще гласува 3-дневен траур...
Красииии, защо разваляш вечерта на чиляка? Ако в кметството на гр. Л разберат за твоя пост - местния парламент ще гласува 3-дневен траур...
Това ще е поредното дърво. Приказвате само глупости без да знаете. Тука наще майстори от години се борят да създадат импулсен уред по подобие на ГПХ3500, и са стигнали до никъде. Или увеличават дълбочината или подобряват дискриминацията и накрая никакъв уред. То заради това се купуват фирми за милиони- милярди, там има лицензи-патенти и така нататък.
Това ще е поредното дърво. Приказвате само глупости без да знаете. Тука наще майстори от години се борят да създадат импулсен уред по подобие на ГПХ3500, и са стигнали до никъде. Или увеличават дълбочината или подобряват дискриминацията и накрая никакъв уред. То заради това се купуват фирми за милиони- милярди, там има лицензи-патенти и така нататък.
колега бъди по директен в изказването си! хвърлил съм око на тази бангия и в момента всяко мнение за мен е важно, изгледах доста клипчета, и честно казано не видях нито един клип на който да се покаже реален тест на проникване в дълбочина, като например 1лв. въздушен тест и в земята! също така и на по-големи предмети- въздушно и в земята!!! сякаш не ми се иска да повтарям предишни мои грешки! А то като гледам все така се случва купуваме на принципа "ПРОБА - ГРЕШКА"
колега бъди по директен в изказването си! хвърлил съм око на тази бангия и в момента всяко мнение за мен е важно, изгледах доста клипчета, и честно казано не видях нито един клип на който да се покаже реален тест на проникване в дълбочина, като например 1лв. въздушен тест и в земята! също така и на по-големи предмети- въздушно и в земята!!! сякаш не ми се иска да повтарям предишни мои грешки! А то като гледам все така се случва купуваме на принципа "ПРОБА - ГРЕШКА"
Напълно си прав с извода си... Ама да не забравяме закона на Физиката - няма такава детектция която да разпознава метала в дълбочина... Защото земята е едно голямо черно(черен сигнал) и е доста трудно да се проникне... Всички детектори извън зоната на дискриминация го дават цвят или го кастрят за по лесно...
Г-н Podlecii.avg, Имаш превъзходен монетар. Само деуса има малко по-добри показатели на определени функции, но те са толкова малки, че не си заслужава разликата в парите. Ако гониш дълбочина, тогава вземай яките машини на майнлаб - 4500, 4800 или 5000. Смятам въпроса за приключен. Изобщо не се занимавай с гаретите. Късмет!
Г-н Podlecii.avg, Имаш превъзходен монетар. Само деуса има малко по-добри показатели на определени функции, но те са толкова малки, че не си заслужава разликата в парите. Ако гониш дълбочина, тогава вземай яките машини на майнлаб - 4500, 4800 или 5000. Смятам въпроса за приключен. Изобщо не се занимавай с гаретите. Късмет!
за всеки случай ще имам на предвид мнението ти ! знам какво искам , но за съжаление никой търговец няма да позволи тест в реални условия на продукта който искам да купя!!!!! все пак бангия несе купува по външния и вид, а по качествата и възможностите които има !!! само абсолютните аматьори купуват по външен вид или по това че някой казал че определен апарат бил най-добрия!!! при мен нещата стоят друго яче, ОКО да ВИДИ - РЪКА да ПИПНЕ, това е девизът ми! вслушай се в съветите на хората, но от акъла си несе дели!!!! така или иначе говориме за бангий, я кажи две дума за NOKTA ?
Ако гониш дълбочина, тогава вземай яките машини на майнлаб - 4500, 4800 или 5000.
Изобщо не се занимавай с гаретите. Късмет![/quote]..................................................................Отново си лееко неподготвен!!!Това,което прави МИНЕЛАБ №1 в импулсните машини е Дискриминацията,не дълбочината,там нещата са достижими за сички.Даже съм чувал,че SD серията е по дълбока от GPX,ама и е по-слаба дискриминацията.....
Не е вярно SD серията е по плитка от GPX пробвал съм ги двата на еднакъв терен... SD2200V2 и GPX 4500 Не съм пробвал GPX 4800 - 5000 може би заради подобрената дискр. си мислят че са по плитки...
ако наистина имате желание да купите определен апарат, нее лошо да го сравните с друг, в реални условия!!!! ТОВА КОЕТО ПИШЕ ПО КНИГИТЕ , НЕ СЕ РАЖДА ПО НИВИТЕ!!!! https://www.youtube.com/watch?v=F8kyUSBlntw
Аз ли се бъркам ...ама админа ли кои беше писал ,че (преди един месец) няколко вече са поръчали АТХ .Толкова ли няма щастливец ,които го притежава да сподели?
Не е вярно SD серията е по плитка от GPX пробвал съм ги двата на еднакъв терен... SD2200V2 и GPX 4500 Не съм пробвал GPX 4800 - 5000 може би заради подобрената дискр. си мислят че са по плитки...
Сигурно си прав Печка,аз ,като страничен наблюдател на работата на двата модела-ДЖПХ-а беше 5000,не усетих съществени разлики във ефективността на двете серии-в смисъл,според мен няма съществени разлики в крайния резултат,но съм само един лаик в пулсиндукцията....Паробвал съм и Гарет Инфиниум-не смятам,че отстъпва на Майнлабите по дълбочина.Дори съм вадил цветни сигнали след тях на обект от 50 квадрата,но той практически почти няма дискриминация....или то поне не такава,която може да се конкурира с тази на тях.Не знам как ще е АТХ с тази функция за желязото....
ако наистина имате желание да купите определен апарат, нее лошо да го сравните с друг, в реални условия!!!! ТОВА КОЕТО ПИШЕ ПО КНИГИТЕ , НЕ СЕ РАЖДА ПО НИВИТЕ!!!! https://www.youtube.com/watch?v=F8kyUSBlntw
На мен ми изглежда,че маската се справя,а гмп не....тва верно ли,бе?
Преди време се засякохме с едни колеги на едно място,единият от тях беше с GP3500(дано не бъркам модела),и ми се стори бая дълбок,но откъм дискрим не можах да разбера как е-собственикът на машината каза 4е се свиква
Аз ли се бъркам ...ама админа ли кои беше писал ,че (преди един месец) няколко вече са поръчали АТХ .Толкова ли няма щастливец ,които го притежава да сподели?
споделям мнението ти ! все пак това нее баничка която ако нети хареса да я хвърлиш на кучетата !!!