$2,495 пише че е .Както и да е ,цената е доста висока пък е 2,5кг
Има 2 файла-във вторият е с втора сонда, бая голяма, но не открих информация за размеритеи и други атрибути кото куфар, чанта и презрамки за уреда... Изтегли и него /вторият/
Този модел го очаквахме от една година,беше в процес на разработка,и сега вече е на пазара.С нетърпение ще го очакваме от фирмата да го тестваме в реални и различни почви както и във водата в различни части на България.След което ще напишем обстойно ревю както за модела така и за неговите параметри на работа.
Още през месец Март тази година при разговора ни с вицепрезидента на Гарет - Хенри Телез знаех, че този модел ще стартира по случай 50-те години на Гарет/които ще се честват Януари 2014 в Лас Вегас/ Наистина много ще се радвам модела да е успешен, защото както аз така и Гарет трябва да пуснат, нещо от висшия пилотаж, защото поизостанаха. Сигурен съм, че модела ще си струва, но все пак нека да го тестваме с колегите и видео ще пуснем.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Този новият Гарет и жълто можел да вади я вижте: https://www.youtube.com/watch?v=HkEGa20uCu8 Не знам защо, дано да не греша ,но нещо не ми вдъхва хич доверие това пулсиндуктивно чудо
Този нов апарат на Garrett е комбинациR на F3 И CTX-3030 на Минелаб като прилоJение в различни условия, а иначе е апарат, работещ на принципа на импулсната индукция. Имах F3 за известно време И го тествах на моR полiгон-ако вече не притежавах GPX5000, никога не бих се разделил с него( абе И сега съжалявам, че го продадох, но поне се върна в родината си-Australia).АТХ има 3 възможни антени: основната, с която стандартно апарата идва е 10х12 инча ДД антенна. Има И две МОНО антени: кръгла 8 инча И 15х20 инча елиптична. Когато имах F3 проведох изключително сериозно проучване как да сменя буксите на антената И апарата така, че да съм в състояние да сменям антените. Изглежда инjенерiте на Garrett не са спали, наli?....АТХ изглежда разработен по наи-сериозните военни стандарти, а основната му антенна-10х12 инча, която е ДД изглежда като концентрична! Освен това работи на около 760Hz честота И освен това върти честотата, за да елиминира максимално влиRнието на минерализацията на почвата. Практически няма дискиминация но има възмойност при по-плитки Jелезни обекти зa идентификация до накъде... Това си е един стабилен импулсен детеkтор И се очаква до някъде да е конкурентен на Minelab( както беше И с апарата на White's-TDI, при които-е, не се получи...)
Ще и3чакам да мине първоначалната еуфория И ще купя един да го тествам успоредно с GPX5000( когато цената му падне до разумно число с възможност за препродажба без загуба....) И тогава ще се види на къде е-все пак Minelab вдигнаха летвата високо....
Не знам колко е вдигната летвата ама на Майнлаб импулса не работи на замърсено... Този на Гарет ми се струва че ще преодолее точно това да работи на тежки терени то за дълбочина е ясно че Майнлаб го превъзхожда ама само това... А и този е доста по лек и ще е кеф да търкаш с него...
Както винаги имаме доста информация в аванс. За този металотърсач знам от Март 2013г. от срещана ми с Вицепрезидента на GARRETT г-н Телез - бяхме както Винаги единствените от България на събитието в Нюрнберг Германия. И в момента мога да Ви кажа това онова за новия ATX, въпреки че не сме го качили за продажба, защото е смешно да качиш нещо за продажба, дето го нямаш - доста често срещана практика в България от псевдо търговци. За златинки определено апарата е много класи над GPX, а за дълбочина го размазва поне с 32см. сонда. За него ще пуснем и много големи сонди, които ще се продават само при нас на специални цени. Скоро очаквайте тестове и видео!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
http://www.garrett.com/cmerwsite/recon_pro_aml_1000_main.aspx Eто това е военния металотърсач на Гарретт. Вече има И АТХ...
http://www.treasurenet.com/forums/garrett/379559-i-have-two-different-kinds-air-test-results-atx-using-standard-dd-coil.html А ето И някои резултати от въздушни тестове, проведени от един ентусiaст,които вече се е сдобил с АТХ.
Интересно... Резултатите от въздушен тест, които тои е обобщил в таблиците, получени при използване на стандартната DD 10х12 инча антенна, с настроиките,които посочва са близки или еднакви с тези, получени от мен с антенна DD Commander, 11 инча за cxодни като метал И големина обекти, но в моделирани реални условия( земно влиRние) при тестване паралелно на GPX4500 И GPX5000 в началото на лятото. Ще чакаме повече информация
АТХ нRма дискриминаця на желязо на ход, а само проверка на сигнала за желязо. Наи-вероятно платформата на елеkтроницата му да е тази на военния детеkтор с разширени възможности за задоволRване потребностите на невоенния пазар: смяна на антени(ето една добра възможност за DЕТЕCH в бъдеще), повишена чувствителност към цветните метали, разширени възможности за справяне с минерализацията на почвата И осолеността на почвата(водата). Цената му ще е към $2500 в USA( $2150 при закупуване "на зелено" сега).