[quote="Podlecii.avg"[/quote]ха ха ха ама колко точно си го написал само ХА ХА ХА ХА ХА [/quote]ХА ХА ХА Много точно го написах ХА ХА ХА Нали? ХА ХА ХА... А представяш ли си как се чувстват тия дето си купуват ферарита ХА ХА ХА сигурно после ходят и се бесят ХА ХА ХА ХА...
Не са тъпаци, колега, а хора като теб И мен-хора, които искат да задоволят интереса си към хобито, а също-и да получат удовлетворение за многото години на надехди И очаквания..... Всеки човек, приятелю, има нужда да мечтае И понякога да полети-високо, високо....Може И да е само в мечтите си.... Защо да разрушаваме мечтите на другите като нас- ами нашите мечти да не би да са бронирани? Пък И Mащабите са различни, за съжаление.....Мечтая си за времето, когато един ден се прибера в Родината да доживея дните си, ще срещна хора поzитивни, добронамерени, готови да помaгат, разбиращи, готови да свалRт ризата от гърба си за ближниR.... Дали е достатъчно-нe знам, но мечтая...
Лошо е колега, че в твоята,и моята РОДИНА хора все още има,ама Човеци трудно ще откриеш. А вълци(единаци) и лицемери -дал бог. А че машинката ни е скъпа,ами скъпичка си е,затова ни е кисела Не всеки ще си я купи,колкото и да е хубава. Абе ще ни течът лигите още много време за хубавите неща,ама това е. Не напразно е казано,прос народ,слаба държава
Поздрави от РОДИНАТА колега,и късмет
versay Новобранец
Заглавие: гт Нед Авг 18, 2013 10:08 pm
гарееет гти 2500 муе маъката незнам кой доволен от таз машина ама аз сим
Благодаря! Надежда винаги има! Имам вяра в доброто у хората-това е изначално заложено в нас И все още вярвам, че народът ни има здрав корен, от които се развива живот И има бъдеще семето българско! Амин!
Благодаря! Надежда винаги има! Имам вяра в доброто у хората-това е изначално заложено в нас И все още вярвам, че народът ни има здрав корен, от които се развива живот И има бъдеще семето българско! Амин!
колега : като те слушам имам чувството че съм у молитвен храм, данеби случайно да си ПОП?
Не, не съм ПОП И не мисля, че поповете са олицетвборение на идеала за нравственна чистота, духовност И хуманност... Колега, изглежда има пропаст някъде по пътя към храма......къде ли е.... Дано не пропаднем окончателно
Късно е Aurelius, пропаднали сме окончателно, оправия няма! Остана чалгата, вече и с нова генерация, ..откърмени малки чалгаджийчета! Бъдещето е пълна циганизация!
Не, не съм ПОП И не мисля, че поповете са олицетвборение на идеала за нравственна чистота, духовност И хуманност... Колега, изглежда има пропаст някъде по пътя към храма......къде ли е.... Дано не пропаднем окончателно
Здравейте.Питам се дали вярата въобще има потребност от храм и от посредници при общуването с "Бога"?... В миналото,може би-да,но сега?
много знаещи брей брей!!!!много разбирате ама нали я знаете поговорката за лисицата и гроздето и вашата работа е същата кат не можете да имате нещо то вече не става браво бе умници !!!
много знаещи брей брей!!!!много разбирате ама нали я знаете поговорката за лисицата и гроздето и вашата работа е същата кат не можете да имате нещо то вече не става браво бе умници !!!
аааааа поговорката с лисицата е много истинска много пъти съм чувал че гроздето е кисело! НО: честно казано, хора дето разбират от грозде НИКОГА не биха дали една кофа пари, за грозде дето е кисело та направо вмирисано
време е да си вземеш поука и да спреш да си вреш носа кат не разбираш опа извинявай ти от всичко разбираше хубавото му е че си си избрал точното хоби сам в гората с машината!
време е да си вземеш поука и да спреш да си вреш носа кат не разбираш опа извинявай ти от всичко разбираше хубавото му е че си си избрал точното хоби сам в гората с машината!
колега несе заяждам с теб, не ме разбирай погрешно!!! но: любопитството ми НАДДЕЛЯВА!!!!! кажи поради ква причина продаваш хубавото грозде??? грозГето ли е НЕЛИТО или задкормилната уредба не става ?
аааааа поговорката с лисицата е много истинска много пъти съм чувал че гроздето е кисело! НО: честно казано, хора дето разбират от грозде НИКОГА не биха дали една кофа пари, за грозде дето е кисело та направо вмирисано
Е не всички разбират от хубаво грозде! На някой им харесва вмирисано и могат да дадат и две кофи пари, точно щото е вмирисано. Тебе какво те бърка?
Е не всички разбират от хубаво грозде! На някой им харесва вмирисано и могат да дадат и две кофи пари, точно щото е вмирисано. Тебе какво те бърка?
не мен!!! а тебе кво те сърби меризливия задник та се обаждаш????? или и ти май си се минал свят кинти за единя му GPS !!!! ама той колегата дето е написал коментара по-горе е прав: да не цитирам кво е написал, че неми се ще да обиждам никой тук бе ДОКТОРЕ !!!!
Задника си го мия бе ТАРИКАТЕ, пробвай и ти да го подмиеш малко ще видиш че нема ти мирише толко! Човека си продава машината, а ти тарикатееш, пазари правиш по най-просташкия начин Прочети пак какво е написал "колегата", па ега вденеш!
Задника си го мия бе ТАРИКАТЕ, пробвай и ти да го подмиеш малко ще видиш че нема ти мирише толко! Човека си продава машината, а ти тарикатееш, пазари правиш по най-просташкия начин Прочети пак какво е написал "колегата", па ега вденеш!
това което исках да цитирам се оказа точно твой коментар!!!!!! върни се назад и ще видиш кой цитат съм подчертал с червено!!! ИТРЕЦОООО
Аве ей двама трима осрахте на чавека темата оставете го да си продава апарата вас какво ви бърка в гъза...До вчера не знаехте как се прави грунд-баланс на детектор сега специалисти станахте - айде знаем се какви лайна сме оставете човека да си продава машината...
това което исках да цитирам се оказа точно твой коментар!!!!!! върни се назад и ще видиш кой цитат съм подчертал с червено!!! ИТРЕЦОООО
Баси.. тебе кат ти кажат, че си прост като цървул, сигурно се обръщаш да си погледнеш цървулите, а те не ти се виждат толко прости..?
Добро утро на всички имам перфекното решение взимаме си машинките и отиваме да ги тестваме като се обзаложим а на какво вие кажете ??? аз ще поема разходите за спане и ядене ако е при мен !!!
Добро утро на всички имам перфекното решение взимаме си машинките и отиваме да ги тестваме като се обзаложим а на какво вие кажете ??? аз ще поема разходите за спане и ядене ако е при мен !!!
става разходите няма да ги поемаш, защото неси длъжен!!! иначе полеви тест между бангийте нее лоша идея , само така ще се разреши спора!
става разходите няма да ги поемаш, защото неси длъжен!!! иначе полеви тест между бангийте нее лоша идея , само така ще се разреши спора!
Идвам и аз със ХЛТ-то да ви скрия усмивките да видите как работи 20 год. ветеран с ДД антена...