Заглавие: Re: Продава се нова рамка Нед Дек 22, 2013 1:23 pm
Ancient Hunter написа:
Желязото и с паве и без паве, все си е желязо. Смяташ че под павето ще го даде цветно ли? Трудното е да "хванеш" цветен сигнал под павето като цветен.
Съгласен съм 4е е трудно под гранитно паве да хванеш цвят,но ми беше интересно да видя как щеше да свири желязото в "орудена среда" близка до реалната
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Нед Дек 22, 2013 1:57 pm
FELIX написа:
Ancient Hunter написа:
Желязото и с паве и без паве, все си е желязо. Смяташ че под павето ще го даде цветно ли? Трудното е да "хванеш" цветен сигнал под павето като цветен.
Съгласен съм 4е е трудно под гранитно паве да хванеш цвят,но ми беше интересно да видя как щеше да свири желязото в "орудена среда" близка до реалната
ще взема един за тест напролет нека първо да си взема една супер машинка че тоя месец никакъв бюджет не заделям което е лошо отивам на Фишерче Ф5 така а пък искам ХП
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Нед Дек 22, 2013 2:45 pm
Felix написа: Много пари им търсят на тези новите пулсаци,а пък аз съм сиромах 4овек с жена,дете и две любовници
-Ти си бил жив за оплакване...От толкова "работа" кога ти остава време за хобито ??? А чувал ли си, че в Библията пишело: "Ако имаш две неща (риза, монетар и др.) дай едното (дори и за временно ползване) на ближният си...
Хубави празници на всички !
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Нед Дек 22, 2013 3:25 pm
Radislav написа:
Felix написа: Много пари им търсят на тези новите пулсаци,а пък аз съм сиромах 4овек с жена,дете и две любовници
-Ти си бил жив за оплакване...От толкова "работа" кога ти остава време за хобито ??? А чувал ли си, че в Библията пишело: "Ако имаш две неща (риза, монетар и др.) дай едното (дори и за временно ползване) на ближният си...
Ако имах пове4ко детектори с удоволствие бих ти помогнал,оба4е за другото недей да ми говориш 4е са ми много на сърце и двете Наистина понякога времето ми е кът,но все гледам да си нареждам и подреждам нещата,жената и другата работа .Весели празници и на теб
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Нед Дек 22, 2013 3:44 pm
Radislav написа:
Ако имаш две ризи,дай една на ближния си-да му станат три! ...Има и такъв вариант.
Хаосът е или временен,или гибелен!
slls111 Новобранец
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Вто Фев 25, 2014 8:32 pm
колега още продава ли се рамката?
dionisii Легионер
Заглавие: продава се нова рамка Сря Фев 26, 2014 8:48 am
да,в наличност е рамката
slls111 Новобранец
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Сря Фев 26, 2014 3:49 pm
пиши ми на лични как може да се свържем
igi80 Легионер
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Сря Фев 26, 2014 7:14 pm