Заглавие: Продава се рамка-Продадено Пет Мар 30, 2012 7:35 pm
Импулсен уред с рамка 1/1 метър и кръгла антена 32 сантиметра. На едно излизане е за 1-2 часа.Намира се в Димитровград.При желание мога да пратя с куриер.
Последната промяна е направена от dionisii на Съб Юли 07, 2012 12:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
dionisii Легионер
Заглавие: Импулсен уред с рамка 1/1 метър и кръгла антена 32 сантиметра. Съб Апр 21, 2012 8:10 pm
при интерес към обявата мога да пратя и малко клипче по скайп или имеил.
Нова цена: 330 лева
killerbee Новобранец
Заглавие: Re: Продава се рамка-Продадено Чет Май 17, 2012 10:11 am
Само малката антена продава ли се отделно ?
dionisii Легионер
Заглавие: продава се рамка Чет Май 17, 2012 1:39 pm
имам малка отделно,но не знам как точно окомплектова я искаш-без или с електрониката,без или с стик-ръкохватката.Ако е с електрониката виж тук готов вариант на завършен кит:
ако искаш само кръглата антена,без стик и без електрониката,имам една излишна-ползвана е 1-2 пъти,но не знам дали ще ти свърши работа.В смисъл дали ще пасне на тази машина дето искаш да я слагаш.Единия вариант е да се пробва на място при мен,но ако си далеч,няма да ти е удобен.Другия вариант е казвам ти техническите и данни -омаж,дебелина на жицата,и ако можеш си преценяш дали ще ти свърши работа, и евентуално при желание да я купиш,я пращам с куриер по еконт. пиши и колко пари ти се дават,понеже отделно не съм давал досега да можем да се разберем за цена устройваща и двама ни. Поздрави!
killerbee Новобранец
Заглавие: Re: Продава се рамка-Продадено Пет Май 18, 2012 12:42 pm
Аз имам един делтапулс с 1х1м рамка и ми трябва за него ръкохватка + антена , ако трябва да ти дам някъкво друго инфо за моя апарат или да го снимам кажи
dionisii Легионер
Заглавие: продава се рамка Пет Май 18, 2012 3:29 pm
колега,писах ти на лични.Ако не можеш да пращаш лични пиши и пак тук ще ти отговоря. Лек ден!
killerbee Новобранец
Заглавие: Re: Продава се рамка-Продадено Пет Май 18, 2012 9:22 pm
dionisii написа:
колега,писах ти на лични.Ако не можеш да пращаш лични пиши и пак тук ще ти отговоря. Лек ден!
Не мога да пиша лични , моля те прати на лични някакъв друг контакт , меил , скайп и телефон да можем да се уточним и да не спамим в темата , мерси предварително
dionisii Легионер
Заглавие: продава се нова рамка-метър на метър Вто Юни 05, 2012 7:03 pm
цена в момента- 300 лева.
the Seeker Новобранец
Заглавие: Re: Продава се рамка-Продадено Нед Юни 17, 2012 7:50 pm
кое произвотство....кой е майстора...пиши на лични!