Един приятел си продава рамката.1,5м/1,5м.Има и малка антена към нея.5 степени на чувствителност.Има стрелка,която центрира обекта.Има и дискриминатор,който дели във въздуха.В земята дели на магарето онази работа...Копче zero,свтлодиоди и т.н.Правена е от сливенски майстор,цена 400 лв. тел.му номер е 0878874248.
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Сря Фев 17, 2010 12:43 am
utus777 написа:
petrovbs написа:
качи снимки колега пьк дискриминация на рамка не биах чувал сигорно нокта имат те ги правиат такива вьлшебни нали се сешаш
,.....моята е с дескриминация,...нищо че ти не си чувал,...то и доста хора тук не вярват,...
евала и от мен щом има дискрим тази рамка. сподели на два три до пет санти има дискрим има хора дет се интерисуват от ваздушна фалшификация може и да повиарват че водата е зелена .Успех от мен но водата вече е открита от доста време и се распознава и от най скапата техника до 35 сантима . от там на горе ги е срам да говорат за набутания успех
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Сря Фев 17, 2010 12:55 am
не разбрах добре за какво иде реч,....даи малко по-опростено
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Сря Фев 17, 2010 9:44 am
Вика чиляка че до 35-40санта има рамки с неква дискриминация по нанататък бошлаф работа.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Сря Фев 17, 2010 10:06 am
Тази дискусия що не вземете да си я прехвърлите където и е мястото? В "Техника на търсене" например..
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Сря Фев 17, 2010 11:07 am
мързи ме да снимам клипове,..а и няма пред кого да се доказвам,.....само един пример ще дам,....анаонимка- на 80 см, в земята. медна пластина 15х15 я лови на 1 м и 40 см във въздуха .добре ли е,...размислите остават за вас
мързи ме да снимам клипове,..а и няма пред кого да се доказвам,.....само един пример ще дам,....анаонимка- на 80 см, в земята. медна пластина 15х15 я лови на 1 м и 40 см във въздуха .добре ли е,...размислите остават за вас
добре е добре е ееее ас ако можех тъи стигане нямаше да имам,ама пък ако до черното има цветно ко дава?примерно гърне колони към 200 обаче чиляка турил и косерите мотиките на едно място както в повечето случаи.
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Чет Фев 18, 2010 12:25 am
comander написа:
utus777 написа:
незнам,...в интерес на истината не работя с нея,.седи си ми в нас,...около Сф е орудено а с нея на такива места неможе да се работи
аха еи ше ме уморите тука сега пък оруденото и прече е тука вече си призна че такова животно не си виждал.няма рамка на която рудата да и прече.
аз пак гледам че сте все разбирачи тук,.....като си толкова отворен и много разбираш,...ще приемеш ли един облог от 1000 лв,....еи тук кажи пред всички,....и ще направиме теста,в присъствието и на други които се интересуват,.....а ако има и други желаещи,навит сам на още някои облог,.....защото така на думи маистори и разбирачи много,...хаиде да ви видя сега
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Чет Фев 18, 2010 1:08 am
comander написа:
utus777 написа:
незнам,...в интерес на истината не работя с нея,.седи си ми в нас,...около Сф е орудено а с нея на такива места неможе да се работи
аха еи ше ме уморите тука сега пък оруденото и прече е тука вече си призна че такова животно не си виждал.няма рамка на която рудата да и прече.
Абе пич,...как ще работи на орудено,..нали постояно дава цветен сигнал ти неразбра ли че рамките които познаваш,нямат нищо общо с моята,..еи че ме дразните само
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Пет Фев 19, 2010 8:00 pm
нещо специалистите изчезнаха...........ок,...ще сваля малко 500 лв облога
comander Цезар
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Пет Фев 19, 2010 8:20 pm
utus777 написа:
нещо специалистите изчезнаха...........ок,...ще сваля малко 500 лв облога
не бе ПИЧ тука сме ама чета тука се превъзбуждаш сам, ти ми кажи колко гърнета имаш извадени?с тая дискриминация.
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Пет Фев 19, 2010 8:22 pm
аз не вадя гърнета,...но я имам,...та викам,.поне някои лев да изкарам от невярващите,....
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Пет Фев 19, 2010 8:25 pm
нямам такава рамка,.....аиде да спрем спора,..дишаите спокоино,....
comander Цезар
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Пет Фев 19, 2010 8:27 pm
utus777 написа:
аз не вадя гърнета,...но я имам,...та викам,.поне някои лев да изкарам от невярващите,....
на 500 км пеша с рамката излиза едно гърне,смятали сме го.ас имам основание да споря щтот бачкам с рамка а ти и 100 метра нямаш с нея ко да си говорим?
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Продава се мощна рамка... Пет Фев 19, 2010 8:30 pm
аз верно нямам,...така си ми стои,.ще помисля малко и може да я пусна за продан мен друго ме издразни,....казвам ви че има такава рамка и е правена в Бг,..а вие ме изкарвате малоумен