Заглавие: Продава се нова рамка Чет Юли 04, 2013 11:04 pm
350 лева
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Чет Юли 04, 2013 11:26 pm
dionisii написа:
350 лева
Разбрах,мерси.
dionisii Легионер
Заглавие: Продава се нова рамка Пет Юли 19, 2013 11:05 am
нова и последна цена- 300 лева
бартер не приемам.
Поздрави!
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Съб Юли 20, 2013 3:52 pm
Здравей колега. Заси4ал ли си я в земята на заровени предмети на колко ги хваща
dionisii Легионер
Заглавие: Продава се нова рамка Нед Юли 21, 2013 1:07 pm
Привет,в земя съм я пробвал само с капачка от буркан- чува я на 60 см.като рамката я държа на една педя над земята. Поздрави!
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Вто Дек 17, 2013 3:09 am
колега на злато реагира ли или то трябва да е 10,15 килограма разпиляно на 4,5 метра да се разбере
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Вто Дек 17, 2013 1:21 pm
Traqn-1 Новобранец
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Чет Дек 19, 2013 11:37 am
има ли дискриминация ?
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Чет Дек 19, 2013 11:54 am
Traqn-1 написа:
има ли дискриминация ?
При пулсаците дискриминацията е относително понятие,ако ти трябва монетар си вземи ИБ и си свиркай
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Чет Дек 19, 2013 12:01 pm
FELIX написа:
Traqn-1 написа:
има ли дискриминация ?
При пулсаците дискриминацията е относително понятие,ако ти трябва монетар си вземи ИБ и си свиркай
Не го чувам за първи път...
Хаосът е или временен,или гибелен!
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Чет Дек 19, 2013 12:03 pm
Трибал-М написа:
FELIX написа:
Traqn-1 написа:
има ли дискриминация ?
А твоето мнение накъде клони
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Чет Дек 19, 2013 12:05 pm
FELIX написа:
Трибал-М написа:
FELIX написа:
Traqn-1 написа:
има ли дискриминация ?
Към твоето,значи е общо.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Чет Дек 19, 2013 12:12 pm
Трибал-М написа:
FELIX написа:
Трибал-М написа:
FELIX написа:
Traqn-1 написа:
има ли дискриминация ?
Към твоето,значи е общо.
Разправят 4е тия новите пулс технологии били с някаква дискриминация,ама докато него видя на браздата как работи,ще си бъда на моето(нашето) мнение
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Съб Дек 21, 2013 2:02 pm
FELIX написа:
Трибал-М написа:
FELIX написа:
Трибал-М написа:
FELIX написа:
Traqn-1 написа:
има ли дискриминация ?
Към твоето,значи е общо.
Разправят 4е тия новите пулс технологии били с някаква дискриминация,ама докато него видя на браздата как работи,ще си бъда на моето(нашето) мнение
Значи е време да прогледнеш
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Съб Дек 21, 2013 2:16 pm
Rinobs написа:
FELIX написа:
Трибал-М написа:
FELIX написа:
Трибал-М написа:
FELIX написа:
Traqn-1 написа:
има ли дискриминация ?
Към твоето,значи е общо.
Значи е време да прогледнеш
Много пари им търсят на тези новите пулсаци,а пък аз съм сиромах 4овек с жена,дете и две любовници
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Съб Дек 21, 2013 2:40 pm
уау уау Felix ти направо ме разби аз пък съм навит да тествам един иначе съм на твойто мнение затова ще пробвам
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Съб Дек 21, 2013 2:47 pm
Rinobs написа:
уау уау Felix ти направо ме разби аз пък съм навит да тествам един иначе съм на твойто мнение затова ще пробвам
То ако има някъде да дават бадева да се тества такава техника,и аз бих се пробвал
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Съб Дек 21, 2013 5:28 pm
FELIX написа:
Много пари им търсят на тези новите пулсаци,а пък аз съм сиромах 4овек с жена,дете и две любовници
Елиминирай ги и двете.И те са като старите рамки-свират,ама не дискриминират.Много копане се събира...Ето ти начин да спестиш и да си купиш новата машина.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Съб Дек 21, 2013 6:16 pm
Трибал-М написа:
FELIX написа:
Елиминирай ги и двете.И те са като старите рамки-свират,ама не дискриминират.Много копане се събира...Ето ти начин да спестиш и да си купиш новата машина.
И тази на Микрон ли е такава,някъде имаше филм4е как свири монета и железен предмет през паве(вярно,4е само монетата пускаха зад павето).А ина4е тоя новия Гарет има функцията "да 4исти" желязото,или поне аз така съм разбрал
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Съб Дек 21, 2013 10:51 pm
Желязото и с паве и без паве, все си е желязо. Смяташ че под павето ще го даде цветно ли? Трудното е да "хванеш" цветен сигнал под павето като цветен.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Продава се нова рамка Нед Дек 22, 2013 11:21 am
FELIX написа:
И тази на Микрон ли е такава,някъде имаше филм4е как свири монета и железен предмет през паве(вярно,4е само монетата пускаха зад павето).А ина4е тоя новия Гарет има функцията "да 4исти" желязото,или поне аз така съм разбрал
Не при Гарет не чисти желязото - функцията IRON CHECK е да докаже че е желязо ако го пее или е цвят ако го мълчи или го разделя двутонално - взависимост от настройката... Може би това е подходящата функция при пулс-индукцията да регисрира и разпознава металите - защото всеки дълбок сигнал при тях е цвят... Тава за павето е мн. труден тест за всички детектори...
Последната промяна е направена от pechkata на Нед Дек 22, 2013 1:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път