Заглавие: Въпрос за дискриминация на желязо Сря Май 22, 2013 9:13 pm
С F5 съм на Fisher. Искам да отметна само желязото.Според вас кое е по удачно , да използвам Notch или да въртя до към 15-16 на Discrim връцкалото докато не ми го задраска?
Некъв triballian ми грухти из имото
mironimo Легионер
Заглавие: миронимо Сря Май 22, 2013 9:34 pm
И на мен ще ми е интересно че сам бадещ копувач на тази машина
evlogi84 Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за дискриминация на желязо Сря Май 22, 2013 10:15 pm
mironimo написа:
И на мен ще ми е интересно че сам бадещ копувач на тази машина
И аз се присъединявам като бъдещ купувач само чакам да видя какво ще стане в края на седмицата с тестовете на събора че сезона почна вече
кирката Консул
Заглавие: Re: Въпрос за дискриминация на желязо Сря Май 22, 2013 10:20 pm
питайте иван асен той знае всичко за фишер 5 -само не му споменавайте за миладинка
Око да види,ръка да пипне.
Moesia_Superior Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за дискриминация на желязо Сря Май 22, 2013 10:56 pm
кирката написа:
питайте иван асен той знае всичко за фишер 5 -само не му споменавайте за миладинка
Еми да се надяваме че господин Иван ще пусне някои коментар отностно въпроса ми ,а за красавицата няма да споменаваме
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Въпрос за дискриминация на желязо Сря Май 22, 2013 11:17 pm
кирката написа:
Кирка въобще не се смущавам , когато ми споменеш за бай Ти Миндил! С темповете с които прави новият детектор ще стане 2020г. Пък ще чакам да го " видим" на събора, щото миналата година се червихме с един приятел , когато не отиде на събора и заради него не отидохме и ние за да не ядем
Що се отнася до въпроса на колегата - предпочитам ръчно да го изрязвам желязото , а не с ноч. Дори и когато грундирам уреда го правя първо автоматично и след това го донастройвам ръчно.
Но , аз никога не изрязвам изцяло желязото. На замърсен терен работя на дискриминация 10-12.
"Око да види , ръка да пипне "
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Заглавие: Re: Въпрос за дискриминация на желязо Сря Май 22, 2013 11:47 pm
ivanasen написа:
кирката написа:
Кирка въобще не се смущавам , когато ми споменеш за бай Ти Миндил! С темповете с които прави новият детектор ще стане 2020г. Пък ще чакам да го " видим" на събора, щото миналата година се червихме с един приятел , когато не отиде на събора и заради него не отидохме и ние за да не ядем
Що се отнася до въпроса на колегата - предпочитам ръчно да го изрязвам желязото , а не с ноч. Дори и когато грундирам уреда го правя първо автоматично и след това го донастройвам ръчно.
Но , аз никога не изрязвам изцяло желязото. На замърсен терен работя на дискриминация 10-12.
"Око да види , ръка да пипне "
И аз не изрязвам желязото ,дори не включвам дискриминацията - кефя си се на всичко което е в земята не излизам за богатства.При тези 10-12 не се изразява желязото ,а какво дискриминира или просто гледаш да е по тихичък в тоя режим.Мерси колега за коментара
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Въпрос за дискриминация на желязо Чет Май 23, 2013 8:57 am
ivanasen написа:
Дори и когато грундирам уреда го правя първо автоматично и след това го донастройвам ръчно.
Иване тези настойки за кой уред става дума...?
Заглавие: Re: Въпрос за дискриминация на желязо Чет Май 23, 2013 8:58 am
pechkata написа:
ivanasen написа:
Дори и когато грундирам уреда го правя първо автоматично и след това го донастройвам ръчно.
Иване тези настойки за кой уред става дума...?
За есовицата F5
maniaka Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за дискриминация на желязо Съб Авг 10, 2013 8:44 am
Moesia_Superior написа:
С F5 съм на Fisher. Искам да отметна само желязото.Според вас кое е по удачно , да използвам Notch или да въртя до към 15-16 на Discrim връцкалото докато не ми го задраска?
аз никога не го изриазвам раб.ма 5-6 като свирне вдигам 12 така ми показва какво е така не губиш далбочина
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Въпрос за дискриминация на желязо Сря Авг 14, 2013 9:30 am
да ви си е случвало тънки златни синджирчета или пръстени да ги показва към желязото(10)?и то не на дълбоко
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за дискриминация на желязо Сря Авг 14, 2013 11:01 am
Повечето апарати на по ниска честота го правят това,не се притеснявай...
BEKS Консул
Заглавие: Re: Въпрос за дискриминация на желязо Сря Авг 14, 2013 7:09 pm
sdsds написа:
да ви си е случвало тънки златни синджирчета или пръстени да ги показва към желязото(10)?и то не на дълбоко
Това за Ф-5 ли се отнася да ти дава златото на 10?Азсъм си правил всякакви експерименти с златни пръстени,обеца и сенджир и при най-слабите резултати в едната посока е 16-20(фолио)а в другата 15-17(желязо и фолио).Стандартно златен пръстен винаги е в края на фолиото 25- и нагоре,а сенджира го върти в фолиото и малко към желязото,така че аз на фишера диск. повече от 10 не усилвам.
п.п.Става въпрос за 8гр. на 14карата златен сенджир.