Заглавие: търся апарат с добри показатели Пет Апр 09, 2010 10:07 pm
Търся апарат който да може да разлечава неръждавейката от златото
jorodi Преторий
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Съб Апр 10, 2010 2:55 am
Е шва са критерии. Знам един дет игнорира златото и дава само нераждавейките като за тебе.
k6600 Новобранец
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Съб Апр 10, 2010 3:10 pm
ами имам стингер но дискриминацията му е под въпрос голям проблем с ръждата има да не говорим за окислени метали - среброто ми го дава с отрицателни коефиценти за цветност -25 - имам и гарет с новата сонда постигнах дълбочина за дребни предмети но има много доблиране на цветните метали - можеби защото фабрично е настроен за сплави отвъд океана
comander Цезар
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Съб Апр 10, 2010 10:24 pm
k6600 написа:
ами имам стингер но дискриминацията му е под въпрос голям проблем с ръждата има да не говорим за окислени метали - среброто ми го дава с отрицателни коефиценти за цветност -25 - имам и гарет с новата сонда постигнах дълбочина за дребни предмети но има много доблиране на цветните метали - можеби защото фабрично е настроен за сплави отвъд океана
Цъцъцъц евала на таквиз учени люде.
Гост Гост
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Съб Апр 10, 2010 11:58 pm
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 07, 2010 8:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
k6600 Новобранец
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Нед Апр 11, 2010 8:45 pm
PHOENIX написа:
k6600 написа:
можеби защото фабрично е настроен за сплави отвъд океана
сплави отвъд океана ? ? други сплави .. и то на един континент растояние друга менделеева таблица вауу
режим COINS - 5c - 1c -10c - 25c -50c - s1 - да в Америка може и да си отговарят на иконите монетите
toniperac1 Новобранец
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Нед Дек 19, 2010 12:03 pm
k6600 написа:
jel hoces whites coinmaster classic3.detektor je kao nov.pisi na email:tonijankovic@hotmail.rs povoljno
dobo67 Про-Консул
Заглавие: ПРОДАВАМ РЕЛИК ХАУК Пон Дек 20, 2010 9:50 am
релик хаук с 45/38 антена и вадиш
sc Про-Консул
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Пет Яну 14, 2011 12:01 pm
мисля 4е WHITES SPEKTRUM сте ти пасне , имат много добар дискриминатор
batned Про-Консул
Заглавие: дискриминация Пет Фев 25, 2011 6:07 am
k6600 написа:
E-TRAC колега е твоя апарат. Успех
petrov71 Преторий
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Пет Фев 25, 2011 9:15 am
k6600 написа:
Ако пробваш въздушно тест с какъвто и да е метал всичко ще е ок но по дърветата няма монети ,а в земята всичко отива на опаки пълна бъркотия с познаването на металите това зависи и от почвата и от дълбочината.Най-добре вади всичко което те съмнява и ще имаш успехи с какъвто и да е металдетектор.Наслука и повече копай там е истината.Лопатата е най-добрия дискриминатор.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Пет Фев 25, 2011 9:22 am
petrov71 написа:
k6600 написа:
Ако пробваш въздушно тест с какъвто и да е метал всичко ще е ок но по дърветата няма монети ,а в земята всичко отива на опаки пълна бъркотия с познаването на металите това зависи и от почвата и от дълбочината.Най-добре вади всичко което те съмнява и ще имаш успехи с какъвто и да е металдетектор.Наслука и повече копай там е истината.Лопатата е най-добрия дискриминатор.
Браво колега много точен и верен отговор :мъка:
batned Про-Консул
Заглавие: за дискриминацията Пет Фев 25, 2011 9:27 am
petrov71 написа:
k6600 написа:
MINELAB E-TRAC и GPX това е
batned Про-Консул
Заглавие: за апарата Пет Фев 25, 2011 9:48 am
k6600 написа:
Ако разполагаш с достатъчно пари колега си купи MINELAB от серията GPX 3500 - 4500 - 5000 . Другия вариант е MINELAB E-TRAC- на терен осеян с каквили не метални боклуци работи перфектно в това му е силата на E-TRAC a дискриминатора. Можеш да го настроиш да му направиш програма за точно конкретен терен. Има и заводски запаметени програми ако чак толкова те мързи да си направиш твои Жив и здрав и Успех
lomidol Цезар
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Пет Фев 25, 2011 10:45 am
Колега виж че само фишърите никой не иска да си ги продава и си помисли защо.Прочети малко за Ф75 на фишър .
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Пет Фев 25, 2011 1:17 pm
lomidol написа:
Колега виж че само фишърите никой не иска да си ги продава и си помисли защо.Прочети малко за Ф75 на фишър .
Защото са доста леки апарати в сравнение със другите модели, отлично работят на замърсено ,както и на силно орудено ,нямаш нужда от големи антени със стандартните постигаш същата дълбочина наравно със големите антени от другите марки модели и накрая да добавя са и най-ниски цените със изключение само на Фишер F75 LTD само той е по-скъп но отново със по=добри параметри от другите марки модели
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: търся апарат с добри показатели Съб Фев 26, 2011 12:45 pm
trakieca написа:
lomidol написа:
Защото са доста леки апарати в сравнение със другите модели, отлично работят на замърсено ,както и на силно орудено ,нямаш нужда от големи антени със стандартните постигаш същата дълбочина наравно със големите антени от другите марки модели и накрая да добавя са и най-ниски цените със изключение само на Фишер F75 LTD само той е по-скъп но отново със по=добри параметри от другите марки модели
Колега вземиси БГ уред ще спестиш доста пари уредите на Мохарем ГМ Миладин доказани апарати отлична дискриминация добра дълбочина