Аз за това му писах на Ненов да кажи настройките да го пробвам дали е така .Ти кат си много отворен кажи програма за горяло дето Фишера не свири цветното черно.Аз казвам каквото виждам пък ти си гледай клипове ,само не ми казвай че съм некадърен и не мога да настроя този извънземен уред.
Аз за това му писах на Ненов да кажи настройките да го пробвам дали е така .Ти кат си много отворен кажи програма за горяло дето Фишера не свири цветното черно.Аз казвам каквото виждам пък ти си гледай клипове ,само не ми казвай че съм некадърен и не мога да настроя този извънземен уред.
колега по принцип лесно се настройва,но с кой модел точно на фишер си и на колко ти се грундира почвата и с каква антена си
Чак да къса , а за ниския клас да не говорим , само си късат обувките с тях.
ей те хората и видео ти качиха тука да гледаш как се хваща 1лв на дълбоко с фишер и ти па си плуеш аа
Сега като ти видях мненията ,ми ти си пълен лайк бе , ти за един месец колко работи с тоя Фишер че взе да чуваш цветните до черните сигнали на 40см дълбочина. Такива глупости да не съм чул повече
ей те хората и видео ти качиха тука да гледаш как се хваща 1лв на дълбоко с фишер и ти па си плуеш аа
Сега като ти видях мненията ,ми ти си пълен лайк бе , ти за един месец колко работи с тоя Фишер че взе да чуваш цветните до черните сигнали на 40см дълбочина. Такива глупости да не съм чул повече Само че работя с фишера от 3 месеца ясно ли ти е и още първите 10 дни и му разбрах и тънкостите и щом с този лесен апарат не можеш да работиш .........
Сега като ти видях мненията ,ми ти си пълен лайк бе , ти за един месец колко работи с тоя Фишер че взе да чуваш цветните до черните сигнали на 40см дълбочина. Такива глупости да не съм чул повече Само че работя с фишера от 3 месеца ясно ли ти е и още първите 10 дни и му разбрах и тънкостите и щом с този лесен апарат не можеш да работиш .........
Тъй тъй ,ама намерих един като тебе и го продадох, хубаво че си вярваш ,много се радвам на такива като теб. Казвам ти за стотен път че 1лв на повече от 35 см не може да ги чуе ,защото съм пробвал всякакви програми и настройки.
Казвам ти за стотен път че 1лв на повече от 35 см не може да ги чуе ,защото съм пробвал всякакви програми и настройки.Ти кво си мислиш че си най-кадърния ли .
хах че настройките на Ф75 данеби да са 200-300?? изключително лесен за работа апарат, с лесни и прости настройки!!! но честно казано все още неми са е случвало да свирне 1лв. на повече от 35см. и то на чиста почва!!!! ако е замърсено ЗАБРАВИ!!!! но като цяло ф75 нее лош! много добре се справя на трудни обекти, и продължава да вади сигнали от места на които отдавна никой не ходи, защото е обрано