Колеги почнахте леко да зацапвате свещите, колегите с добрите машини си мълчат. Я кажете днес колко денара изкарахте, там на полето е истината. Виртуалните търсачи само разлайват кучетата. Поздрави.
При мен времето е кофти и не съм излизах днес а ти колко изкара .А доколкото че разлайваме кучетата както казваш ТИ, те вече си легнаха не чуваш ли че е тихо не лаят. Чат пат някои пистов мотор да се изреже
Колеги почнахте леко да зацапвате свещите, колегите с добрите машини си мълчат. Я кажете днес колко денара изкарахте, там на полето е истината. Виртуалните търсачи само разлайват кучетата. Поздрави.
При мен времето е кофти и не съм излизах днес а ти колко изкара .А доколкото че разлайваме кучетата както казваш ТИ, те вече си легнаха не чуваш ли че е тихо не лаят. Чат пат някои пистов мотор да се изреже
3+
https://www.imperio.biz/f18-forum - Е тука е раздела за 3+ едно не разбирам що не си пишете там за тия пусти маски , а обикаляте и се заяждате с хората по форума. Нали виждаш че те не влизат там и оплюват така вашите уреди .Или трябва и те да почнат да правят филмчета на маски и да им показват слабите страни щото всеки един уред си има такива .Не е колегиално и е грозно да се правят такива неща .Желая ти късмет ако излизаш утре ,тук го дават да превалява
3+
https://www.imperio.biz/f18-forum - Е тука е раздела за 3+ едно не разбирам що не си пишете там за тия пусти маски , а обикаляте и се заяждате с хората по форума. Нали виждаш че те не влизат там и оплюват така вашите уреди .Или трябва и те да почнат да правят филмчета на маски и да им показват слабите страни щото всеки един уред си има такива .Не е колегиално и е грозно да се правят такива неща .Желая ти късмет ако излизаш утре ,тук го дават да превалява
Колега Avrelian Като излизаме да търкаме тук по принцип кои когато може не се делим на машини ходим всички заедно Маски,Мохаремки,Fisher,Minelab, Garrett,Пирати.......кои каквото има .А тук във форума някои се опитва да създава интриги,което въобще не е правилно.
Да спомена че с детекторите работеха техните собственици ! Ф75 - 5 см. ГМ4 - 8 см GPX4000 - 33 см.
това не може да бъде !!!
Може, може ....питай някой от АсАновград, оня ден са пробвали Е-ТРАК там...
ебахгоооо та чак пък толкоз ли труден терен е там? на каква цифра се грундира Ф75? и на какъв СЕНЗИТИВ е ?? при мен има един такъв гаден обект на който фишера се грундира на около 80!!!! а сензитив около 60 че и надолу!!!! и все пак има прилична дълбочина Ф75.
:
бобо Джадай
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Яну 16, 2014 8:15 am
Podlecii.avg написа:
Golden Mask написа:
Podlecii.avg написа:
Golden Mask написа:
Да спомена че с детекторите работеха техните собственици ! Ф75 - 5 см. ГМ4 - 8 см GPX4000 - 33 см.
това не може да бъде !!!
Може, може ....питай някой от АсАновград, оня ден са пробвали Е-ТРАК там...
ебахгоооо та чак пък толкоз ли труден терен е там? на каква цифра се грундира Ф75? и на какъв СЕНЗИТИВ е ?? при мен има един такъв гаден обект на който фишера се грундира на около 80!!!! а сензитив около 60 че и надолу!!!! и все пак има прилична дълбочина Ф75.
А някой има ли си на представа,дали тази скала на грунда е еднаква за всички детектори?!!Щото имам съмнение,че е просто ориентировъчна,но е различна за всеки модел.
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Яну 16, 2014 8:53 am
не е еднаква но при фишер скала 80 е много шибан терен,щото при деус примерно ще е на 100.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Яну 16, 2014 11:03 am
atina написа:
не е еднаква но при фишер скала 80 е много шибан терен,щото при деус примерно ще е на 100.
При F75 и TEKNETICS T2 скалата на грунда е до 99.При мен се грундира на 82-83 което си е "трудна почва"При търкане на магнит в почвата се натрупват железни стърготинки,/както в черният пясък/.При повечето фабрични апарати не вярвам да има съществена разлика в стоиностите на грунда.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Яну 16, 2014 11:37 am
astervil написа:
При F75 и TEKNETICS T2 скалата на грунда е до 99.При мен се грундира на 82-83 което си е "трудна почва".
забелязах че при тези стойности около 80-83 грунд, много от апаратите свирят цветния сигнал като черен!!! с две думи пропускат!!!!! имам клип на който ясно се вижда как Аврелиян става железен сигнал, за много от съвременните апарати произведени в ........ въпреки всичко ф75 го свири прекрасен цветен сигнал. има колеги тук от форума които са гледали това клипче !!!
При F75 и TEKNETICS T2 скалата на грунда е до 99.При мен се грундира на 82-83 което си е "трудна почва".
забелязах че при тези стойности около 80-83 грунд, много от апаратите свирят цветния сигнал като черен!!! с две думи пропускат!!!!! имам клип на който ясно се вижда как Аврелиян става железен сигнал, за много от съвременните апарати произведени в ........ въпреки всичко ф75 го свири прекрасен цветен сигнал. има колеги тук от форума които са гледали това клипче !!!
Аз го гледах! Но дотам!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Аз го гледах! Но дотам!
Аз също съм от богопомазаните и също съм гледал клипа, както и още един клип показващ пълната скръб на известен БГ апарат...
малко разнообразие да вкарам в темата !!! на всеки пожелавам подобно нещо!!! https://www.youtube.com/watch?v=lgFIi-WSOLo
Краси, нещо не разбирам турския език. А от турските работи най-обичам турската любов...
никой не те кара да разбираш турски? виж хората кви находки вадят, кви красоти !!! това е идеята , аз също не разбирам турски ! но това неми пречи да оплакна окото с нещо истинско !
при мен също е 80-83 грунда и пак си ги разпознава заровените метали и то на дълбоко
Колеги,като чета постовете ви за F75 останах с впечатлението че това е много добър мд,както на дълбочина така и на дискриминация.Направо се навих да си го взема.