В замяна бих предложил рецепта,за пилешко филе с манатарки. много са вкусни!
ако ти кажа тайната за постигане на подобни дълбочини , ще ми изпратиш ли пилешкото с манатарките ама да е готово за консумация, щот неме бива в кухнята
В замяна бих предложил рецепта,за пилешко филе с манатарки. много са вкусни!
ако ти кажа тайната за постигане на подобни дълбочини , ще ми изпратиш ли пилешкото с манатарките ама да е готово за консумация, щот неме бива в кухнята
колеги, работя с fisher f75 DST. интересува ме има ли съществена разлика между този модел и лимитираната ми версия. има ли някои който е тествал двата модела да сподели компетентно мнение. мисля да сменям моя fisher с лимитирания. заслужава ли си!
колеги, работя с fisher f75 DST. интересува ме има ли съществена разлика между този модел и лимитираната ми версия. има ли някои който е тествал двата модела да сподели компетентно мнение. мисля да сменям моя fisher с лимитирания. заслужава ли си!
Да Заслужава си лимитираната версия има две допълнителни програми, които увеличават волтажа в сондата и по този начин металотърсачът е по-дълбок, както на Ал метал така и на дискриминация. Надявам се че Фишер с който работиш в момента е с dst, защото е 75 лимитед когато е в комбинация с действия софтуер е още по-добър.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
natov_88 Новобранец
Заглавие: fisher f75??? Пет Яну 05, 2018 3:17 am
admin имам още едно питане. става въпрос за батериите за fisher f75 ltd dst. чета мнения из форума че някои детектори работели по добре с алкални батерии(1.5v) отколко с презареждаеми(1.2v) за fishera това отнася ли се?
здравете колеги! някои работил ли е с Detech S.E.F. 10x5" WSS сонда. интересува ме как се представя спрямо оригиналната на fisher-a. има два обекта замърсени с желязо почвата е кафява глина грунда на апарата показва около 55. обаче апарата е много нестабилен постоянно издава звуци дори когато сондата не е в движение а на близо няма сталбовс жици. правя грунд баланс и автоматично и ръчно, намалявам сенса сменявам процесите пробвах и с други батерии изключвам си телефона нищо не помага. както изляза 100 метра от въпросния обект апарата се нормализира и дори при макс сенс и някоя от по чуствителните програми остава доста спокоен. това с оригинатната 11” сонда. с сеф 15х12” е една идея по добре работата на апарата обаче замарсяването с желязо не позволя да се работи с толкова голяма сонда. затова питам за въпросната сеф 10х5 wss дали има някои наблюдения как се спрява
здравете колеги! някои работил ли е с Detech S.E.F. 10x5" WSS сонда. интересува ме как се представя спрямо оригиналната на fisher-a. има два обекта замърсени с желязо почвата е кафява глина грунда на апарата показва около 55. обаче апарата е много нестабилен постоянно издава звуци дори когато сондата не е в движение а на близо няма сталбовс жици. правя грунд баланс и автоматично и ръчно, намалявам сенса сменявам процесите пробвах и с други батерии изключвам си телефона нищо не помага. както изляза 100 метра от въпросния обект апарата се нормализира и дори при макс сенс и някоя от по чуствителните програми остава доста спокоен. това с оригинатната 11” сонда. с сеф 15х12” е една идея по добре работата на апарата обаче замарсяването с желязо не позволя да се работи с толкова голяма сонда. затова питам за въпросната сеф 10х5 wss дали има някои наблюдения как се спрява
Има си места където няма жици но пък всеки един монетар там получава смущения, някой път е петно от 50 или 100м може и повече но ги има тези места, някой път пък ги има в определен момет само и отминават, това можеби са някакви земни илъчвания, такаче спокойно не се притеснявай, гледай като рахомахаш кабела на антената да не се клати, да бъде добре стегната по уреда , на моя Фишер ф75 лтд ми харесваше най много програмата PF , относно батериите с алкални батерии е най Добре , ако искаш антена за замърсено аз бих си взел СЕФ 12х10 .
благодаря колега за мнение. сеф 12х10” е вариант, но ми е интересно каква е тази сеф 10х5” wss, как се спрява с тежка и замърсена почва спрямо оригиналната 11”. никъде неможах да намеря какаъв тип сонда е , DD ли се води
natov_88 Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F75 ??? Чет Фев 22, 2018 2:48 am
"10x5” S.E.F. е сондата работеща в силно замърсени с железни отпадъци терени. Въпреки малкия си размер, тази търсеща сонда предлага по добро представяне от стандартните "DD" антени предлагани на пазара. Притежава отличен земен баланс, сепарация на сигналите, пинпойнтинг и отлична дълбочина на детекция. WSS сондите са проектирани да предлагат отлично грундиране и дискриминация, дори и на най-тежки почви(силно минерализирани)" това е описанието на сондата. дали ще се преставя по добре от оригиналната в тежка и замърсена почва?
Здравейте ,имам едно питане сонда SEF38x30 от Технетикс Т2 ЛТД /ЧЕРНИЯ/ще работили добре на Фишер Ф-75 чистия НЕ Е ЛТД а за /ЖЪЛТИЯ/
Не няма да работят, защото Fisher F75 има статичен режим на работа и това, че и двата металотърсачи работят до 13khz не означава, че са с еднакви търсещи сонди.
Здравейте колеги. Говори се , че най добрата антена за Фишер Ф75 на орудено и дълбочина е Сеф 38Х30. Има ли някой да ги прави тук в България и за колко може да се купи?
Да Колега ние ги дистрибутираме имаме винаги в наличност с безплатен протектор и позлатена букса https://www.shop.imperio.bg/fisher-searchcoil-f75-38-30-metalotarsach
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Здравейте колеги. Говори се , че най добрата антена за Фишер Ф75 на орудено и дълбочина е Сеф 38Х30. Има ли някой да ги прави тук в България и за колко може да се купи?
Слуховете са подвеждащи. Това е най-дълбоката антена за Ф75 и най-добрата за орудено.
Слуховете са подвеждащи. Това е най-дълбоката антена за Ф75 и най-добрата за орудено.
Жорка колко тежи туй чудо, като се има предвид че Ф 75 е от най добре балансирани апарати. Ако тежи повече от 500г. , след час маане работата става тегава.