Хайде колеги,дайте ми първия урок за F75,първите настройки и т.н.Даже ако някой колега има упътване на български за настройките да праща.Тези процеси JE,bc,PF,i DE в режим на discrim някой ще ми каже ли какви са.Интересува ме вие с какви настройки търсите?
Хайде колеги,дайте ми първия урок за F75,първите настройки и т.н.Даже ако някой колега има упътване на български за настройките да праща.Тези процеси JE,bc,PF,i DE в режим на discrim някой ще ми каже ли какви са.Интересува ме вие с какви настройки търсите?
JE това е дълбока програма но апарата малко е неспокоен и по някога лъже при дълбоките сигнали, използва се предимно на ЧИСТИ терени(ливади и места на които грунда ти е около 55) може и при по висок грунд, но в този случай ще се наложи да свалиш сензитива около 70, всичко зависи от почвата! ако си начинаещ за сега ще се задоволяваш със PF. тук апарата е малко по плитък но пък се работи доста по лесно на замърсени терени! А b2 или поне прилича на нещо такова, на тази програма апарата е много по спокоен на силно замърсени обекти, доста е плитък , но и доста успешен на сигнали които са сред железни отпадъци! успех
Благодаря колега,а на другия режим allmetal там как се справя фишера?Тествах със със стандартната и със сефката въздушно и ми се стори че на дълбочина са еднакви.
Благодаря колега,а на другия режим allmetal там как се справя фишера?Тествах със със стандартната и със сефката въздушно и ми се стори че на дълбочина са еднакви.
ал-метал това в дясно на дисплея!!! там ти е рано да работиш!!! там е за екстремни ситуаций........ например ако некъде е излизало нещо като расипка и вече не излизат сигнали на тази опция спокойно можеш да провериш отново, като движенията трябва да са бавни и много внимателни, защото при тази опция дълбоките сигнали са доста ТИХИ!!!! просто се чува аномалия в звуковия фон, по някога липсва информация на дисплея, което НЕ значи че под антената няма сигнал, напротив !!! СЛУШАНЕ му е МАЙКАТА!!!!!!!!!!!!! успех на всички Фишерджий
На режим"discrim" трябва автоматично ли да се направи грунда,има го ръчно само в режим"all metal"?
Краси никога не работи на автоматичен грунд!!!!! ръчния грунд е по-прецизен, от цифра до цифра копчето има още ЧЕТИРИ ДЕЛЕНИЯ, тези деления много помагат особенно ако си в силно замърсено!!!
Аз питах за F75 или ти отговаряш на накой Краси който те е питал за друг апарат.
разбирасе че на теб отговарям ! по принцип режим АЛ-МЕТАЛ и режим ДИСКРИМИНАЦИЯ нямат нищо общо, но: грунда на АЛ-МЕТАЛ е актуален и за режим ДИСКРИМИНАЦИЯ!!! с две думи, за да работи апарата по най-добрия начин в режим "дискриминация" първо ще отидеш на ръчния грунд, който се намира в режим "ал-метал" настройваш грунда на ръка, след което се връщаш в режим "дискриминация" !!! по този начин ще имаш най добрия земен баланс! но това ще го усетиш само на ЗАМЪРСЕНИ ТЕРЕНИ!
този клип е не реален!!! всички знаят че Ф75 в стаята или апартамента не работи спокойно, за да се постигне спокойна работа в този УСЛОВИЯ, е нужно да се намали СЕНЗИТИВА и то драстично!!! тук като гледам колко спокойно работи апарата , сигурен съм че е намалил СЕНЗА поне до 30-40! а при такъв сенз. НЯМА НАЧИН да покаже добри дълбочини !! това според мен е абсолютна манипулация + това несе знае на какъв процес е включен апарата!!!
този клип е не реален!!! всички знаят че Ф75 в стаята или апартамента не работи спокойно, за да се постигне спокойна работа в този УСЛОВИЯ, е нужно да се намали СЕНЗИТИВА и то драстично!!! тук като гледам колко спокойно работи апарата , сигурен съм че е намалил СЕНЗА поне до 30-40! а при такъв сенз. НЯМА НАЧИН да покаже добри дълбочини !! това според мен е абсолютна манипулация + това несе знае на какъв процес е включен апарата!!!
То всеки малко грамотен търсач ще усети че за да е спокоина така и категорична машината е някъде на 60-70процента от мощноста и.
разбирасе че си прав самоче аз съм пробвал при 60 % не става !!! толкова тих апарат става само при 30-40 СЕНЗИТИВ и при PF или B2 процес! и пълна дискриминация! на другите програми не става! и се чудя къв е тоя ТИКВЕНИК дето е тръгнал да прави подобни клипчета ! като хал хабер си нема от тая работа!
То всеки малко грамотен търсач ще усети че за да е спокоина така и категорична машината е някъде на 60-70процента от мощноста и.
разбирасе че си прав самоче аз съм пробвал при 60 % не става !!! толкова тих апарат става само при 30-40 СЕНЗИТИВ и при PF или B2 процес! и пълна дискриминация! на другите програми не става! и се чудя къв е тоя ТИКВЕНИК дето е тръгнал да прави подобни клипчета ! като хал хабер си нема от тая работа!
то заради такива ТИКВЕНИЦИ хората се лъжат, тоя дръвник е намалил сенса на 30 и показва тест
Аз тези отдавна съм ги признал Винаги като съм попадал на техните тестове в ютуб(с дъската) и съм се чудел каква им е идеята ...на какви настроики тестват ,че такива големи монети все на 25см ги хващат
Аз тези отдавна съм ги признал Винаги като съм попадал на техните тестове в ютуб(с дъската) и съм се чудел каква им е идеята ...на какви настроики тестват ,че такива големи монети все на 25см ги хващат
не показват макс дълбочина ! точно обратното минималната но той и толкова си може апарата де шегувам се колеги идиоти много
ами от опит знам че тестове особено с Ф75 в жилищна сграда не бива да се правят, по този начин много хора ще бъдат подведени!
здр приятели и ас съм фен и работя с fisher вътре sensativa 3 на горе абсурд да успокоиш машината
Тресшолда на -9, процес - bc, сенса под 30 - това е скопения фишер. И с тези настройки фишера е по-пробивен от известна марка БГ апарати...
Данчо може да ти е на майтап но на мен ми са е случвало да работя на на сенс 35! процес PF трешхолд 3. и нема да ти споменавам каква метла е бангията на това местенце , сигнал до сигнал разни дребосъци , при това на 2-3 см. дълбочина !
здр приятели и ас съм фен и работя с fisher вътре sensativa 3 на горе абсурд да успокоиш машината
Тресшолда на -9, процес - bc, сенса под 30 - това е скопения фишер. И с тези настройки фишера е по-пробивен от известна марка БГ апарати...
Данчо може да ти е на майтап но на мен ми са е случвало да работя на на сенс 35! процес PF трешхолд 3. и нема да ти споменавам каква метла е бангията на това местенце , сигнал до сигнал разни дребосъци , при това на 2-3 см. дълбочина !
Краси, не се майтапя бре. А иначе pf процеса е за изорани блокове. За замърсено е bc процес. Той е малко орязан, но машината е много спокойна на него. Винаги пробвай jE, после de, после pf и накрая, bc. Там където е спокойна машината, там бачкай. Или ако искаш да търсиш в по-горен слой, тогава директно на bc, и намален сенс. Късмет!
Краси, не се майтапя бре. А иначе pf процеса е за изорани блокове. За замърсено е bc процес. Той е малко орязан, но машината е много спокойна на него. Винаги пробвай jE, после de, после pf и накрая, bc. Там където е спокойна машината, там бачкай. Или ако искаш да търсиш в по-горен слой, тогава директно на bc, и намален сенс.Късмет!
ето това най-много ми допада в този апарат, само в рамките на 10 секунди можеш да му намериш най-оптималната настройка и си в джаза !