този клип нее реален!!!! утре ще направя клип да видите ф75 как засича 1лв. на 90см дълбочина!!! защо правите хората на шашави? това да нее GPX да чуе 1лв. на 58см. дълбочина! хах направо сте станали ФОКУСНИЦИ
колега тук си прав, вижда се че апарата е издут до край, то в реални условия на търсене няма как да засечем 1лв на 57-58см, поне с 15см ще е по малко, което също не е никак малко.
Колеги, клипа е мой. Мога да кажа, че фишера е издут на 110%. На ход с тези настройки е невъзможно да се работи. Но е показателен клипа за техническите възможности на ф75. Да видим сега какво ще каже Кольо от гр. Л... Късмет!
Колеги, клипа е мой. Мога да кажа, че фишера е издут на 110%. На ход с тези настройки е невъзможно да се работи. Но е показателен клипа за техническите възможности на ф75. Да видим сега какво ще каже Кольо от гр. Л... Късмет!
колега ами ако им направиш клип и с СЕФ38х30 да не се ловят някои за главите Поздрави и
колега ами ако им направиш клип и с СЕФ38х30 да не се ловят някои за главите Поздрави и
Ами със сефката и издуването може да пипне левчето и към 74-75 см... Ама неможе да си джиткаш с толкова издут апарат.
Абе вие тука,за оскари ли се борите....
Колега, бобо! Какво ще кажеш за ф5 в темата " Fisher F5" . Как е уреда по отношение на дискриминация и в дълбочина? Свири ли в дупката!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Колега, бобо! Какво ще кажеш за ф5 в темата " Fisher F5" . Как е уреда по отношение на дискриминация и в дълбочина? Свири ли в дупката!
Добре си е машинката-разбира се дупки има всякякви .Предполагам ,че в зависимост от минерализациятя,ще има и такива на които да свири Колкото до пироните-те едва ли ще затруднят повечето от съвременните машини-по трудния тест е ако пироните са на разстояние от монетата-около, а не върху него!.Поне аз така си мисля-но може и да бъркам.
Добре си е машинката-разбира се дупки има всякякви .Предполагам ,че в зависимост от минерализациятя,ще има и такива на които да свири Колкото до пироните-те едва ли ще затруднят повечето от съвременните машини-по трудния тест е ако пироните са на разстояние от монетата-около, а не върху него!.Поне аз така си мисля-но може и да бъркам.
Правил съм ги и двата теста . Но този тест с пироните отгоре е по трудният. Дори съм слагал и две подови керамики от по 2,5см отгоре и след това съм ги заривал. И познай какво стана пак се провре проклетия фишер.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Да спомена че с детекторите работеха техните собственици ! Ф75 - 5 см. ГМ4 - 8 см GPX4000 - 33 см.
това не може да бъде !!!
За жалост е точно така ,на голяло(орудено).
защо така грозно си измисляш
Просто се успокоява чиляка, не му разваляйте кефа!
Колега ако искаш да се чуем след май месец да си направим един излет ,да видим как ще се представиш, ама е хубаво да е като тръгнат манатарките ,че да не се връщаме празни.
Колега ако не те бърка прати настройките като на клипа да пробвам как ги постигате тези дълбочини.
diony Легионер
Заглавие: :) Вто Яну 14, 2014 8:49 pm
И аз като колегата по горе,бих помолил за настройките на клипа.много ще са интересни. В замяна бих предложил рецепта,за пилешко филе с манатарки. много са вкусни!
В замяна бих предложил рецепта,за пилешко филе с манатарки. много са вкусни!
ако ти кажа тайната за постигане на подобни дълбочини , ще ми изпратиш ли пилешкото с манатарките ама да е готово за консумация, щот неме бива в кухнята
В замяна бих предложил рецепта,за пилешко филе с манатарки. много са вкусни!
ако ти кажа тайната за постигане на подобни дълбочини , ще ми изпратиш ли пилешкото с манатарките ама да е готово за консумация, щот неме бива в кухнята
И аз като колегата по горе,бих помолил за настройките на клипа.много ще са интересни. В замяна бих предложил рецепта,за пилешко филе с манатарки. много са вкусни!
Ами със сефката и издуването може да пипне левчето и към 74-75 см... Ама неможе да си джиткаш с толкова издут апарат.
Накисваш пилешко филе в прясно мляко няколко часа,осоляваш и овалваш в брашно. после се пържи. сос: сотираш манатарки в тиган заедно с пичурки в съотношение каквото имаш и добавяш соев сос.после наливаш готварска сметана да заври добавяш манарките и оше малко соев сос докато стане светло кафяв,лъжичка брашно и изчакваш да се згъсти и заливаш изпърженото филе.това е гарнитура не е необходима ястието е леко тежко. добър апетит очаквам и настройките които ме интересуват
Накисваш пилешко филе в прясно мляко няколко часа,осоляваш и овалваш в брашно. после се пържи. сос: сотираш манатарки в тиган заедно с пичурки в съотношение каквото имаш и добавяш соев сос.после наливаш готварска сметана да заври добавяш манарките и оше малко соев сос докато стане светло кафяв,лъжичка брашно и изчакваш да се згъсти и заливаш изпърженото филе.това е гарнитура не е необходима ястието е леко тежко. добър апетит очаквам и настройките които ме интересуват
Рецептата си я бива но не става ли и с пачи крак, щото манатарката ми свърши
С коя антена е най дълбок F75?
От досега изпронваните антени най-дълбок е със СЕФ 38х30. Не съм я съпоставял само с Нел Биг Торнадото. Но след като видях руската антена с колко вдигна дълбочината на ф2, смятам, че тя ще е най-дълбока към момента. След като купя торнадото и направя тестовете, тогава ще кажа за какво иде реч. Късмет колеги!
Колеги почнахте леко да зацапвате свещите, колегите с добрите машини си мълчат. Я кажете днес колко денара изкарахте, там на полето е истината. Виртуалните търсачи само разлайват кучетата. Поздрави.
Колеги почнахте леко да зацапвате свещите, колегите с добрите машини си мълчат. Я кажете днес колко денара изкарахте, там на полето е истината. Виртуалните търсачи само разлайват кучетата. Поздрави.
При мен времето е кофти и не съм излизах днес а ти колко изкара .А доколкото че разлайваме кучетата както казваш ТИ, те вече си легнаха не чуваш ли че е тихо не лаят. Чат пат някои пистов мотор да се изреже