Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Нед Фев 10, 2013 8:50 pm
Golden Mask написа:
ivanasen написа:
Човека няма нищо общо с това, пак повтарям! Но като си решил прави каквото искаш с него. Ти му го кажи , аз не се разправям с него.
Казваш не е той, ама няма да кажа кой е ? Друг няма да ги измисли тия дивотии, преди седмица един общ познат ходил при Миладин и чул същите неща Какво съвпадение, а ?
Слушай , Владо повече не ми свързвай името ми с Миладин! А що се отнася какви ги говори въобще не ме интересува. Едно искам да ти кажа " ти си публична личност / производител на голдън маск/ и е нормално да се шуми около тебе, още повече след тази анкета за най.добър БГ МД.Всеки пита кой е тоя производител. Така, че тези слухове за които ти се извиних се носят в това същото пространство. Да бъдеш известен е хубаво , но трябва и да си носиш и негативите на гърба си. Айде стига сме правили глупости и излагали!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Нед Фев 10, 2013 8:51 pm
jordan_nenov написа:
Нима няма по-достойни занимания от това да се занимаваш да оплюваш някого?
Golden mask написа:
Пак ще повторя, не оплювам никой просто съобщавам факти които не се знаят !!! Истината не е оплюване !
Имаше една реклама по телевизията за банки - показваха съд с изгнили ябълки...Дори в нашата страна спряха въпросната реклама за уронване на престижа да други институции, спомняш ли си я? Ей за това ти приказвам. Успех !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Нед Фев 10, 2013 9:12 pm
ivanasen написа:
Golden Mask написа:
ivanasen написа:
Човека няма нищо общо с това, пак повтарям! Но като си решил прави каквото искаш с него. Ти му го кажи , аз не се разправям с него.
Казваш не е той, ама няма да кажа кой е ? Друг няма да ги измисли тия дивотии, преди седмица един общ познат ходил при Миладин и чул същите неща Какво съвпадение, а ?
Слушай , Владо повече не ми свързвай името ми с Миладин! А що се отнася какви ги говори въобще не ме интересува. Едно искам да ти кажа " ти си публична личност / производител на голдън маск/ и е нормално да се шуми около тебе, още повече след тази анкета за най.добър БГ МД.Всеки пита кой е тоя производител. Така, че тези слухове за които ти се извиних се носят в това същото пространство. Да бъдеш известен е хубаво , но трябва и да си носиш и негативите на гърба си. Айде стига сме правили глупости и излагали!
Моята тема го направи малко по известен Маска, имаш да черпиш!!
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Пон Фев 11, 2013 9:12 am
Няма да взема бг бангия точно заради тия оплюваници тоя такъв оня онакъв ебати цирка.Вземам един фишер или гарет и отивам да си правя излета с кеф.Няма да срещам американци да симерим пишките и да коментираме кои копирал и кои си купил апартамент.Ако ще да ги правят в бг и с компютърни кирки даго д..хат. Писна ми!
nobody Легионер
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Пон Фев 11, 2013 10:06 am
TV ще лови ли? щом е с цветен екран ако проверка ви спипа на полето, казвате гледам телевизия а лопатите са за по добър сигнал.
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Пон Фев 11, 2013 10:34 am
nobody написа:
TV ще лови ли? щом е с цветен екран ако проверка ви спипа на полето, казвате гледам телевизия а лопатите са за по добър сигнал.
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Пон Фев 11, 2013 10:44 am
nobody написа:
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Пон Фев 11, 2013 10:47 am
nobody написа:
DONADONI Легионер
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Пон Фев 11, 2013 10:50 am
гущера написа:
nobody написа:
ГОЛЕМИ КАРАНИЦИ ЗА ГЛУПОСТИ.И 3D ЕКРАН ДА СЛОЖИТЕ БЪЛГАРСКА БАНГИЯ СИ Е БЪЛГАРСКА КАТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО БЪЛГАРСКО.МИНАЛАТА ГОДИНА СИ ВЗЕХ ЕДИН МИКРОН 110 И ГО ИЗТРАЯХ 1 СЕДМИЦА ПРЕЗ КОЯТО ХОДИХ 4 ПЪТИ ПРИ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.ДРУГ БЪЛГАРСКИ НЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ ОСВЕН НОВОПАЗАРСКА ГЪДУЛКА С КОЯТО ОЩЕ СИ РАБОТЯ,НО КОЯТО ЗА ПЛАЖА НЕ СТАВА САМО ТОВА Е И КОСУРА.ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ И ДРУГИТЕ БЪЛГАРСКИ СА СЪЩАТА СТОКА КАТО МИКРОНА
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Пон Фев 11, 2013 6:34 pm
DONADONI написа:
гущера написа:
nobody написа:
ГОЛЕМИ КАРАНИЦИ ЗА ГЛУПОСТИ.И 3D ЕКРАН ДА СЛОЖИТЕ БЪЛГАРСКА БАНГИЯ СИ Е БЪЛГАРСКА КАТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО БЪЛГАРСКО.МИНАЛАТА ГОДИНА СИ ВЗЕХ ЕДИН МИКРОН 110 И ГО ИЗТРАЯХ 1 СЕДМИЦА ПРЕЗ КОЯТО ХОДИХ 4 ПЪТИ ПРИ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.ДРУГ БЪЛГАРСКИ НЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ ОСВЕН НОВОПАЗАРСКА ГЪДУЛКА С КОЯТО ОЩЕ СИ РАБОТЯ,НО КОЯТО ЗА ПЛАЖА НЕ СТАВА САМО ТОВА Е И КОСУРА.ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ И ДРУГИТЕ БЪЛГАРСКИ СА СЪЩАТА СТОКА КАТО МИКРОНА
Вземи си ГМ-3 и друга песен ще запееш.
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Пон Фев 11, 2013 11:11 pm
Да бе жална песен !
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Вто Фев 12, 2013 11:05 pm
За мен е най голямото предизвикателство за БГ производителя да пусне МД с цветен дисплей!
р.s. Най- хубавото ще бъде цветните сигнали да ги дава съответно с цвета на метала: злато - жълт сребро- сребърен мед - червен и т.н. Едно е да гледаш цветна телевизия , друго черно бяла, а пък срамота е да слушаш звук/т.е. 1934г. радио и то еднотонално/.
Държа да подчертая , че аз не излизам с цел да забогатея , а да се разтоварвам. Какво по-хубаво би било да видя на дисплея , че с голям процент на вероятност този цветен сигнал, който съм засякъл го показва в жълто т.е. злато или сребърен т.е. сребро.
Искам изцяло да подкрепя косвено/нямам възможност финансово/ този български производител , който се е заел да направи такъв МД с цветен дисплей! Дерзай , Колега/колкото и да си лаят кучетата, кервана си върви/! Успех!
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Сря Фев 13, 2013 1:16 am
Веднъж вече писах, че цветния дисплей гълта много ток. Като казвам много имам в предвид за приложения с батерийно захранване. Точно тоя на клипа в началото на темата е 2,8" и нормално консумира 60мА. Почти колкото един детектор. Процесора който ще го управлява без да се "задъхва" ще иска да смуче още около 50-60мА. Само за пример: 3,5" цветен дисплей от същия тип консумира 215мА !!! Въобще не е предизвикателство и никакъв проблем не е да се сложи, както се вижда вече е направено. Да не говорим, че и цената им вече е по-ниска от цената на обикновените дисплеи. Вече има и висококонтрастни, които са правени специално, за да се виждат добре на слънчева светлина. Но заслужава ли си заради шаренията да си усложняваме живота с утежняване на детектора с повече и по големи батерии, защото едва ли някой ще е доволен ако батериите му се изтощават за 1 час. Между другото, видеото е на импулсен детектор, с по-голям акумулатор.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Сря Фев 13, 2013 10:37 am
Слагайте дисплей, не се чудете! Някъде четох, че БГ производителите не се развивали не знам си кво. Сега като искът да слагат дисплей, да не слагат щото не знам кво щяло да стане. Батерии като на GSM-те ще сложат, по два три дена ще държат и пак ще стане!!! Важното е само производителността на детектора да не се нарушава.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Сря Фев 13, 2013 10:43 am
не е точно така идеята е да се подбере наи доброто за по добра производителност и максимано евтино и качествено няма смисал от глезотии и неща които ще оскъпят продукта, литиеви батерии качва цената писане на софт сащо телевизора отпред и тои после защо били толкова пари е няма как да стане. големите фирми имат цели отдели които се занимават с това дали 6те пренапишат един софт и ще го променят малко и ще изкарат друг модел не ги бърка. Нямат ресурс нашите производители за подобно нещо не виждам и смисал тварде добре си им работят машините
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Сря Фев 13, 2013 11:09 am
Е няма как да не се оскъпи с дисплей. Но да не се прекалява. Това си е едно улеснение, освен на слух и дисплея поглеждаш да видиш какво си засякъл. Говорим за качествена работа, то и да се сложи дисплей много ясно че производителя ще си направи тестове да види как се представя, няма да ги пусна на пазара на сляпо. Като се пуснат детекторите с дисплей, вече ще е въпрос на избор от страна на купувачите дали да си купят, със или без. Те тези без дисплей няма да изчезнат!
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Пон Апр 01, 2013 11:53 pm
kaponcheto написа:
не е точно така идеята е да се подбере наи доброто за по добра производителност и максимано евтино и качествено няма смисал от глезотии и неща които ще оскъпят продукта, литиеви батерии качва цената писане на софт сащо телевизора отпред и тои после защо били толкова пари е няма как да стане. големите фирми имат цели отдели които се занимават с това дали 6те пренапишат един софт и ще го променят малко и ще изкарат друг модел не ги бърка. Нямат ресурс нашите производители за подобно нещо не виждам и смисал тварде добре си им работят машините
Да прав си. Аз съм виждал прототип на такъв апарат в България и работи с 4 литиево йонни батерии . !овека ходи и прави тестове , но не иска да го пуска в производство , защото според него цената не е като за нашия пазар.
Ne6o Легионер
Заглавие: Re: Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей! Вто Апр 02, 2013 12:16 am
Защо не направи цената като за нашия пазар и да го пуска?
Очаква се скоро първият български МД с цветен дисплей!