Тези слушалки взех. Работят супер и са много удобни. С навит кабел и изобщо не се свалят от тиквата като оставиш детектора на земята. Стоиш си изправен и си работиш с бела като пич.
Утрото е по-мъдро от вечерта. Макар че направи правилния избор още вечерта. Поздрави !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Здравейте ! Вто Фев 19, 2013 8:43 am
Отивам за Фишера, а ти колега Ненов може да ми увиеш слушалките в панделки... Пожелавам ти късмет днес на полето ако ходиш там !
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Здравейте ! Вто Фев 19, 2013 8:57 am
Ако спре снега, тогава излизам веднага, щото в мократа земя лесно се копа. А на теб пожелавам късмет и безаварийна работа. Слушалките са готови и те чакат !
miroslav Легионер
Заглавие: Re: Здравейте ! Вто Фев 19, 2013 9:13 am
Като го вземеш, мини покрай мен, да го видя и да му направя магия винаги да дава категорични сигнали и да извадиш доста гърненца със златенца....
Късмет на всички колеги !
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Здравейте ! Вто Фев 19, 2013 9:15 am
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Здравейте ! Вто Фев 19, 2013 9:18 am
Като ва гледам сичките с Фъ 75,да зема да ви дойда на гости,че то ваще обекти за мен, с Гарета ще са като неработени
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Здравейте ! Вто Фев 19, 2013 10:46 am
бобо написа:
Като ва гледам сичките с Фъ 75,да зема да ви дойда на гости,че то ваще обекти за мен, с Гарета ще са като неработени
Заповядай когато поискаш, а за да ти покажа срама ти, дори да имам неотложна работа, ще дойда да те заведа на обект и да видиш колко си се набутал с гарета...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Здравейте ! Вто Фев 19, 2013 10:47 am
п.с. Само че при стъпването на полето включвам видокамерата, за да направим срама ти достояние за всеки един търсач. Ще бъде публикуван в интернет пространството...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Здравейте ! Вто Фев 19, 2013 10:52 am
А виж, сега се замислих, знаеш ли че в нашия район търсачите са или с Фишер или с Голден Маск?
бобо Джадай
Заглавие: Re: Здравейте ! Вто Фев 19, 2013 11:36 am
jordan_nenov написа:
бобо написа:
Заповядай когато поискаш, а за да ти покажа срама ти, дори да имам неотложна работа, ще дойда да те заведа на обект и да видиш колко си се набутал с гарета...
Хо,хоо,гаретчето и след гпх-овете вади,все ще закача нещичко аз,ма много сте ми далече.
Нали знаеш, че всяка машина си има предимства. Сигурен съм че твоето ще си го извадиш където ида било. А ако си прочел един от предишните ми постове, ще разбереш, че след гпх4500 и аз вадих цвят с фишера на уродено...
Сгрявам скарата и изстудявам виното... Аре бегай пробвай хитринките дето ти показах. И да не вземеш още първия ден да хванеш гърнето ! То е за другата седмица. Хахахаххаааа.
Къде видя два тресшолда бре? Аз на моя фишер имам само един. Обикновено го държа на 0. А когато издувам апарата, трябва да се чува леко жужене. Апарата трябва да е малко нервен, но спокоен. Да не квичи като филхармония.
Къде видя два тресшолда бре? Аз на моя фишер имам само един. Обикновено го държа на 0. А когато издувам апарата, трябва да се чува леко жужене. Апарата трябва да е малко нервен, но спокоен. Да не квичи като филхармония.
Тъй де, започнах с глупустите. Срамота ! Имах в предвид двете sensivity...
Това е нивото на чувствителност. Едната е за режима дискриминация а другата е за алл метал. Свете работят независимо една от друга /нормално де, иначе защо ще са две/... Аз работя около 80-90. Но пак казвам апарата трябва да бъде спокоен. Вземай машината и при мен, хайде чакам те.