Като сме тръгнали на тая тема ще Ви прeпоръчам тази песен, която за руснаците е както за нас народна песен за крали марко например. Страшна е, направо си е за реване тая песен ....
Черный ворон Русская народная песня
Черный ворон, черный ворон, Что ты вьешься надо мной? Ты добычи не дождешься, Черный ворон, я не твой!
Что ты когти распускаешь Над моею головой? Иль добычу себе чаешь? Черный ворон, я не твой!
Завяжу смертельну рану Подаренным мне платком, А потом с тобой я стану Говорить все об одном.
Полети в мою сторонку, Скажи маменьке моей, Ты скажи моей любезной, Что за родину я пал.
Отнеси платок кровавый Милой любушке моей. Ты скажи - она свободна, Я женился на другой.
Взял невесту тиху-скромну В чистом поле под кустом, Обвенчальна была сваха - Сабля вострая моя.
Калена стрела венчала Среди битвы роковой. Вижу, смерть моя приходит, Черный ворон, весь я твой!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
boby_24 Легионер
Заглавие: Re: Джубокса на админа :) Сря Ное 04, 2009 1:02 am
И от мен нещо
https://www.youtube.com/watch?v=MaE4OLbU3RE
Гост Гост
Заглавие: Re: Джубокса на админа :) Сря Ное 04, 2009 1:30 am
и от мен http://vbox7.com/play:ec1ab1df&al=1&vid=312270
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Джубокса на админа :) Сря Ное 04, 2009 4:12 am
Aemilivs написа:
В тая тема ще пускам песни,по една на ден,с която ще поздравявам всички колеги ... започваме ...
Super !!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Джубокса на админа :) Сря Ное 04, 2009 9:32 am
adminn написа:
На север всички са русофили, само Захари Стоянов не е бил.
И Ст.Стамболов- зарад туй са го насекле.Иначе -МОМЧЕТА - Кефите ме яката - Давайте в същият дух...................
Последната промяна е направена от stan960 на Сря Ное 04, 2009 7:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Джубокса на админа :) Сря Ное 04, 2009 9:43 am
stan960 написа:
adminn написа:
На север всички са русофили, само Захари Стоянов не е бил.
И С.Стамболов- зарад туй са го насекле.Иначе -МОМЧЕТА - Кефите ме яката - Давайте в същият дух...................
Браво поздравления за хубавата песен Джаско .Имаш спецялни поздрави и от Руските колеги които са потребители, тук както и от гостите които посещават нашия форум.Песента е супер.Поздрави от Админстрацията.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Джубокса на админа :) Сря Ное 04, 2009 9:46 am
Кириле бре- Емил я пусна песента - Джаската сал и са кефи.
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Джубокса на админа :) Сря Ное 04, 2009 10:01 am
stan960 написа:
Кириле бре- Емил я пусна песента - Джаската сал и са кефи.
Извинявам се на Емил тогава за моята грешка.Имам много поздрави от Руските колеги и особено колежките за хубавата песен.На лични ми пишат много колеги от Италянския и Испанския форум и ви поздравяват за това което сме тръгнали да правим.Затова и онлайн потребителите започват да се увеличават.Вече и в почти цяла Русия както и в Европа знаят за нашата Федерация,така че само напред трябва да вървим.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Джубокса на админа :) Сря Ное 04, 2009 10:28 am
Ето и поздрава ми за днес. Великите Флойд Чувставайте се поздравени,а аз ще продължавам да се боря със свинския грип