Не се сърдя бре. Това хапване и пийване е само за теб. Аз ще съм на пости и хляб няма да ям.
Та ти и вчера беше на пости, една филийка хляб не изяде, не че съм ти ги броил де.
Само вчера неразбрах чрез NOTCH как успя да премахнеш 3 групи метали. Щото като чета ръководството за работа на Ф75, пише, че ноч се слага на тази стойност, която трябва да се игнорира при работа и да бъде над нивото на дискриминация. КАК ГО НАПРАВИ?
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Не се сърдя бре. Това хапване и пийване е само за теб. Аз ще съм на пости и хляб няма да ям.
Та ти и вчера беше на пости, една филийка хляб не изяде, не че съм ти ги броил де.
Само вчера неразбрах чрез NOTCH как успя да премахнеш 3 групи метали. Щото като чета ръководството за работа на Ф75, пише, че ноч се слага на тази стойност, която трябва да се игнорира при работа и да бъде над нивото на дискриминация. КАК ГО НАПРАВИ?
Важното е машината да ти е удобна и да се забавляваш с нея. Тогава ще извадиш всичките й плюсове. Пък ако не си паснете, винаги може да я смениш с друга. Видя колко е лек фишера, с каква лекота се правят настройките. Няма какво друго да искаш от апарата. Късмет !
А по какво познавате кой сигнал е дълбок и кой не?
Ами машината го чува по-слабо. Това личи особено на алл метал. Тогава се чува леко усилване на звука на прага. В този случай дори може сигнала да не се идентифицира на дисплея, а само звуково. Тогава се налага зачистване на почвата над сигнала и проверяване пак с апарата. Ако трябва се сваля един слой над сигнала и пак се проверява. Вярвай ми, че дълбоките сигнали са интересни ! Дано ти се случат повече такива сигнали. И ВИНАГИ ГИ ПРОВЕРЯВАЙ !
Същото, чуваш сигнала, но не го идентифицира дисплея. Дълбоки сигнали се търсят в алл метал. Или в дискриминация като нивото на дискриминиране е 0. Тогава на по-интересните и съмнителни сигнали се минава в режим пинпойнт. Той е още по-дълбок. Пък и става с едно натискане на тригера, лесна работа. Моя съвет е: на замърсено само работи в дискриминация, а на чисто по горите и планините и полетата в алл метал. Дано успееш !
Никога незнаеш къде ще е дълбокия сигнал та да си метнеш слушалките. Аз затова винаги съм с тях. Истинския търсач винаги работи на слушалки. Така че вземай едни от ebay на фирмата текнетикс, мисля че с доставката са към 20 лв. Не помня колко платих за тях, ама там някъде беше. Или ако вземеш Фишер, може да ти подаря едни, защото отбора ни става по-голям
Късмет ! И винаги може да разчиташ на това да ти показвам какво мога и да ти казвам каквото зная за нашето прекрасно хоби. Насреща съм, ако не съм някъде по нивите де...