Последната промяна е направена от xSx на Вто Яну 29, 2013 6:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Здравейте ! Пет Фев 15, 2013 10:13 pm
Здравейте и от мен. Нов съм във форума и се надявам да ми помогнете със съвети за това хубаво хоби и да ме извините за глупавите въпроси които ще задам без съмнение. Благодаря предварително.
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Здравейте ! Пет Фев 15, 2013 11:34 pm
rahan написа:
Здравейте и от мен. Нов съм във форума и се надявам да ми помогнете със съвети за това хубаво хоби и да ме извините за глупавите въпроси които ще задам без съмнение. Благодаря предварително.
Здравей rahan,добре дошъл във форума.Не се притеснявай.Ако не знаеш нещо,-питай това не значи че въпросите ти са глупави.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Здравейте ! Съб Фев 16, 2013 12:07 am
vvurbanov написа:
rahan написа:
Здравей rahan,добре дошъл във форума.Не се притеснявай.Ако не знаеш нещо,-питай това не значи че въпросите ти са глупави.
Един сериозен човек, дето е готов да помогне без да му е проблем! Щото тук се нагледах на много тъпи коментари, що се касае до помощ.
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Здравейте ! Съб Фев 16, 2013 8:16 am
Благодара приятели !
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Здравейте ! Съб Фев 16, 2013 10:19 am
Добре дошъл и от мен rahan ! Не се колебай да питаш за каквото и да било. С удоволствие ще ти помогна ако мога разбира се. В крайна сметка форума е да се обучаваме и да обменяме опит, а не да се оплюваме и да си мерим пишките. Късмет в това прекрасно хоби !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Здравейте ! Съб Фев 16, 2013 10:27 am
Работил съм с някой и друг гаражен детектор, но мисля вече да взема нещо по-добро. На какви условия трябва да отговаря новата машина? След като купя тази машина, следваща покупка от по-горен клас ще бъде поне след 10 години, така че трябва да взема нещо което да работи много добре. Разполагам с около 2000 лв. Каква машина да си купя? п.с. Чисто нова, разбира се !
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Здравейте ! Съб Фев 16, 2013 10:30 am
според мен или ХП Деус или Фишер Ф75 поразгледаи по старите теми из форума има доста изписано за тези машини а и не само зависи и за какво ще ти трябва
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Здравейте ! Съб Фев 16, 2013 10:35 am
Каквато и машина да си купиш, трябва да е от официален вносител, със сервизна поддръжка. http://mdetectors.com/index.php?language=bg Точни и коректни. Сервиз, гаранционно и извънгарнционно обслужване. Съвети и всякакъв вид помощ.
XP DEUS 2.0, FISHER F-75, MAINLAB EXPLORER SE PRO
Смятам, че това са машините... Късмет в избора !
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Здравейте ! Съб Фев 16, 2013 10:39 am
rahan написа:
Работил съм с някой и друг гаражен детектор, но мисля вече да взема нещо по-добро. На какви условия трябва да отговаря новата машина? След като купя тази машина, следваща покупка от по-горен клас ще бъде поне след 10 години, така че трябва да взема нещо което да работи много добре. Разполагам с около 2000 лв. Каква машина да си купя? п.с. Чисто нова, разбира се !
Aз само да ти дам един съвет от мен! Само не казвай до сега с какви БГ гаражни детектори си работил, ако искаш темата да си тече по предназначение. Успех ти желая, и "kaponcheto" ти е предложил най доброто!!!
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Здравейте ! Съб Фев 16, 2013 11:51 am
Металотърсача ще ми трябва само и единствено за отмора. Тъй като съм доста натоварен в работата, искам да си почивам с хобито, а не да се ядосвам. Искам да се радвам на всеки един цветен сигнал, без значение дали е монета или капачка от буркан. Да бъда сред природата. Дано не ви звучи налудничаво...
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
miroslav Легионер
Заглавие: Re: Здравейте ! Съб Фев 16, 2013 11:54 am
Аз бачкам с Ф-75, наистина е удоволствие да се работи с него. Горещо ти го препоръчвам !
Късмет на всички колеги !
miroslav Легионер
Заглавие: Re: Здравейте ! Съб Фев 16, 2013 11:55 am
Пък и гледам наблизо живеем, така че можем да правим съвместни излети и да си помагаме взаимно...
Късмет на всички колеги !
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Здравейте ! Съб Фев 16, 2013 11:59 am
Моя милост също живее в района - на 25 км съм от Елин Пелин, така че с радост ще правим излетите в района. Хапване, пииване - ей тия 3 работи... п.с. Аз също съм с Ф-75. От него разбирам доста, така че ако се спреш на него, смятам да ти бъда доста полезен...
Вече се заформя мнение за бъдещата ми покупка. Все пак надявам се да има и други предложения, щото в тези скръбни времена на финансова неустойчивост да се направи вложение от 2000 лв е сериозна работа. Не искам да сбъркам.
Имам предложение: Когато си свободен, ела при мен и ще излезнем в района, за да ти покажа как работи Фишера. Заповядай по всяко време. Електронната ми поща е: jordan_nenov@abv.bg
Вече се заформя мнение за бъдещата ми покупка. Все пак надявам се да има и други предложения, щото в тези скръбни времена на финансова неустойчивост да се направи вложение от 2000 лв е сериозна работа. Не искам да сбъркам.
Сигурен съм че няма да сбъркаш с един от двата които са ти предложили! Но ти не бързай пак, вземи почети малко за тях за да се убедиш самият ти за тях колко са добри. Тук във форума има мнооого информация за това хоби.
Сигурен съм че няма да сбъркаш с един от двата които са ти предложили! Но ти не бързай пак, вземи почети малко за тях за да се убедиш самият ти за тях колко са добри. Тук във форума има мнооого информация за това хоби.
А от това предложение на " jordan_nenov " по-добро няма! Като има кой да ти покаже на живо за какво става въпрос е още по лесно да се вземе категорично решение!
На лични ти неможеш да ми пишеш, щото имаше някаква бройка постове - 10 или 15 и след това ще може да ми пишеш. Аз нали ти пиша там де. Имаш ми и телефона вече, така че за утре действаме...
С тия приказки ми запали главата, днес мислех да не излизам, ама нейсе. Тръгвам към полето. А ти rahan имаш лични пак ! Късмет на всичките колеги дето са излезнали днес, пък и на тези дето сега излизат !!!