много сте мъдар сър скоро ще слеземе на дълбоко до коритото с медат.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Пон Дек 05, 2011 11:38 pm
незнам за кво ми говориш бре Алийка!!! пиши на лични !
bobo Консул
Заглавие: Re: PODLECII Пон Дек 05, 2011 11:43 pm
alireza написа:
много сте мъдар сър скоро ще слеземе на дълбоко до коритото с медат.
Даааа,трябва да си много мъдАр,за да стигнеш до коритото с медАТ.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Пон Дек 05, 2011 11:49 pm
тълкуване му е майката и много СПОКОЙНО требе дасе пипа!!! това е моя съвет
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: PODLECII Вто Дек 06, 2011 9:16 am
Podlecii.avg написа:
незнам за кво ми говориш бре Алийка!!! пиши на лични !
Да, Алийката знае некои неща или ги чете от някъде , но требва Тълкувач
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Вто Дек 06, 2011 11:23 am
по някога нещата са много по-просто устроени от колкото предполагаме! късмет на всички
Petronii Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 6:40 pm
Колега подлеций , ЧЕСТИТО , видях сега че са те бамнали от сайта на федерацията , вече не ти дават думата . Даже преди бях написал ,че ти давам седмица-две да се задържиш там , ама ти би всички рекорди , само се чудя защо ти требваше да се регистрираш . Това е още едно потвърждение , че хората там са със слаби нерви и не реагират адекватно на нещата . Не искам да ги критикувам , щото пак ще ревнат , че те се борили , а ние се крием като мишки , те опъват каиша . Но сега като се замисля , не виждам за две години какво направиха за промяна на ситуацията ,за да може и ние ,които не сме регистрирани да ги подкрепим и участваме в прояви , които имат смисъл.Направиха два събора , две отчетни събрания ( не знам какво отчитат ) и едно две безсмислени писма. Резултата е ясен ,допусна се един уникално тъп закон за културното наследство , а сега пък ще се борим с него , след дъжд качулка са казали хората . Най-трудно се променят закони в България , ако никой няма финансов интерес и не е в негова полза , това означава ,че доста ще почакаме и надяваме.
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 6:47 pm
Petronii написа:
Колега подлеций , ЧЕСТИТО , видях сега че са те бамнали от сайта на федерацията , вече не ти дават думата . Даже преди бях написал ,че ти давам седмица-две да се задържиш там , ама ти би всички рекорди , само се чудя защо ти требваше да се регистрираш . Това е още едно потвърждение , че хората там са със слаби нерви и не реагират адекватно на нещата . Не искам да ги критикувам , щото пак ще ревнат , че те се борили , а ние се крием като мишки , те опъват каиша . Но сега като се замисля , не виждам за две години какво направиха за промяна на ситуацията ,за да може и ние ,които не сме регистрирани да ги подкрепим и участваме в прояви , които имат смисъл.Направиха два събора , две отчетни събрания ( не знам какво отчитат ) и едно две безсмислени писма. Резултата е ясен ,допусна се един уникално тъп закон за културното наследство , а сега пък ще се борим с него , след дъжд качулка са казали хората . Най-трудно се променят закони в България , ако никой няма финансов интерес и не е в негова полза , това означава ,че доста ще почакаме и надяваме.
колега да се критикува е лесно напиши какво ти направи лично за металдетектинга хайде да кажем в родното място
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 6:58 pm
Petronii написа:
даже и незнам че саме БАННАЛИ у скапания сайт на БНФМ! щот честно казано влизал съм там 4-5 пъти и то не по мое желание а по ВОЛЯТА на един така дасе каже ТИКТАТОР! за който Илийката едва ли подозира че е такъв!!! така както и аз не подозирах че е способен на подобни работи! но ако това е така както казвате че съм ИЗРИТАН от архаичният им сайт то това сега ми дава право да си отварям устата така както намеря за добре!! и определено ще го направя по НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИЯ начин !!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 7:03 pm
I'll be back написа:
Petronii написа:
колега да се критикува е лесно напиши какво ти направи лично за металдетектинга хайде да кажем в родното място
че то си има ФАМИлНА организация за тази работа!!! що требе ние да вършиме работата на КЕБАПЧИЙТЕ ??????
Petronii Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 7:04 pm
I'll be back написа:
Petronii написа:
Ето точно такива , стандартни въпроси очаквах , сам човек какво може да направи , ако имаше направена организация и направят обществени прояви с цел да се представяме пред обществото и медии за формиране на обществено мнение , щях да участвам ,нищо че не съм член на федерацията . Сега са актуални протестите на трактористите , те как можаха да се паркират пред парламента , ние не се оргаризирахме да отидем преди приеманетио на закона , изглежда е по-важно да се организират скрити събори .
Petronii Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 7:08 pm
Ето какво е написано , прекопирано от там с прискърбие обявено от Славитооо.
С тъга в душата ви съобщавам за бан на многоуважавания от всички колега imp.Podlecii.avg .Баш -търсача и още не знам колко ника има по форумите, налага се да се лишим от неговите мъдри съвети и поуки до като оправим сайта по неговите изисквания , за това решихме да му спестим нервите и страданията от противния ни сайт като му спрем достъпа така спокойно ще може да се отдаде на детектинг-тренровки и почивки сред природата !
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 7:13 pm
Petronii написа:
I'll be back написа:
Petronii написа:
Ето точно такива , стандартни въпроси очаквах , сам човек какво може да направи , ако имаше направена организация и направят обществени прояви с цел да се представяме пред обществото и медии за формиране на обществено мнение , щях да участвам ,нищо че не съм член на федерацията . Сега са актуални протестите на трактористите , те как можаха да се паркират пред парламента , ние не се оргаризирахме да отидем преди приеманетио на закона , изглежда е по-важно да се организират скрити събори .
колега защо тогава не кажеш , аз се казвам така и така трите имена хайде колеги на тая дата в толкова часа пред парламента и готово какъв ти е проблема казваш и отиваме всички
Petronii Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 7:21 pm
I'll be back написа:
колега защо тогава не кажеш , аз се казвам така и така трите имена хайде колеги на тая дата в толкова часа пред парламента и готово какъв ти е проблема казваш и отиваме всички
Защото както казах вече е късно , след дъжд качулка , а ти колега защо си правиш нови регистрации тук , като си се регистрирал във федерацията , а и вероятно имаш и тука стара такава , от какво се притесняваш . Аз поне мога да гарантирам че тази ми регистрация е единствена , много по-некоректно е там да си с една ,тук се правиш на друг.
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 7:34 pm
Petronii написа:
I'll be back написа:
Защото както казах вече е късно , след дъжд качулка , а ти колега защо си правиш нови регистрации тук , като си се регистрирал във федерацията , а и вероятно имаш и тука стара такава , от какво се притесняваш . Аз поне мога да гарантирам че тази ми регистрация е единствена , много по-некоректно е там да си с една ,тук се правиш на друг.
участвам вече във всичките известни форуми но не знаех , че регистрациите могат да те сбъркат да поведеш хората , жалко а какви хубави постове пишеш само
Petronii Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 7:44 pm
I'll be back написа:
участвам вече във всичките известни форуми но не знаех , че регистрациите могат да те сбъркат да поведеш хората , жалко а какви хубави постове пишеш само
Това не го разбрах , но както и да е , ти във всичките форуми с едни и същи имена ли си се регистрирал.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 7:51 pm
Petronii написа:
Ето какво е написано , прекопирано от там с прискърбие обявено от славитооо.
С тъга в душата ви съобщавам за бан на многоуважавания от всички колега imp.Podlecii.avg .Баш -търсача и още не знам колко ника има по форумите, налага се да се лишим от неговите мъдри съвети и поуки до като оправим сайта по неговите изисквания , за това решихме да му спестим нервите и страданията от противния ни сайт като му спрем достъпа така спокойно ще може да се отдаде на детектинг-тренровки и почивки сред природата !
а защо нее написъл колко пъти ми звъни по тела, и ми реве на КРИВИЯ КУР че там дет си написъл братле оная тема -оня коментар .... айде молятисе ако е възможоно го изтрий този коментар, щот има намеци относно БНФМ, и нее в наша полза..... ами организирането на колкото се може повече привърженици да заведа на събранието в ловеч??? колко пъти ми зъняха по тела бе дейба тези ФАМИЛЯРИ дейба. поне от една год. периодично ме е приканвал по заобиколен начин дасе махна от този форум, щот това тук било хуйня работа , те там в империото са все такива разни! ченгета , полицай, дечковци, безделници и темподобни историйки! абе то всъщност вчера се чух с една особа и он ми каза .... еми тва и зарибяване бе Краска!!!! а иначе признавам си поне 5-6 пъти съм се опитвал да по кисна малко и техния сайт , още преди да стана техен член, ми ко дави кажа! СКУКА и ТЪПНЯ ! абе космически сайт взет на заем от миналия век! САЙТА ВИ нее на ниво на останалите И неможете да ме накарате да кисна в този АРХАИЧЕН сайт! това беше едно от условията ми! от моя страна немате никви ядове ставам ви член , щесе опитам да набера още съмишленици , както и направих!!! НО!!!! ето по сайта нема никви промени! неможах даги накарам една опция да променят, камоли закон! а това дет е написъл че имам незнам си колко НИКА! нее трудно да проверите!! освен този ДРУГ НИК ТУК НЕМАМ!!!!!!! това е! иначе наздраве на всички свободно мислещи и имащи желание за промяна колеги !!!
:
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 7:55 pm
Petronii написа:
I'll be back написа:
Това не го разбрах , но както и да е , ти във всичките форуми с едни и същи имена ли си се регистрирал.
не съм с един и същи ник доколкото знам това не е проблем няма ли да предприемеш нещо сериозно за хобито или само ще се изявяваме като добри писатели предлагам ти мъжка приказка така и така са ни натиснали дай да изберем дата ще направим плакати и да се вясним поне за 1-2 часа пред парламента за начало
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 8:04 pm
I'll be back написа:
не съм с един и същи ник доколкото знам това не е проблем няма ли да предприемеш нещо сериозно за хобито или само ще се изявяваме като добри писатели предлагам ти мъжка приказка така и така са ни натиснали дай да изберем дата ще направим плакати и да се вясним поне за 1-2 часа пред парламента за начало
нали ти казах същото преди малко! има си КЕБАПЧИЙ за тази работа !!!! данеби колегата Петроний да пълни търсачските дупки с говна по съборите!!! една грамада ТУМБАЦИ са у бнфм-то
bobo Консул
Заглавие: Re: PODLECII Сря Дек 07, 2011 11:39 pm
Podlecii.avg написа:
Petronii написа:
Ето какво е написано , прекопирано от там с прискърбие обявено от славитооо.
а защо нее написъл колко пъти ми звъни по тела, и ми реве на КРИВИЯ КУР че там дет си написъл братле оная тема -оня коментар .... айде молятисе ако е възможоно го изтрий този коментар, щот има намеци относно БНФМ, и нее в наша полза..... ами организирането на колкото се може повече привърженици да заведа на събранието в ловеч??? колко пъти ми зъняха по тела бе дейба тези ФАМИЛЯРИ дейба. поне от една год. периодично ме е приканвал по заобиколен начин дасе махна от този форум, щот това тук било хуйня работа , те там в империото са все такива разни! ченгета , полицай, дечковци, безделници и темподобни историйки! абе то всъщност вчера се чух с една особа и он ми каза .... еми тва и зарибяване бе Краска!!!! а иначе признавам си поне 5-6 пъти съм се опитвал да по кисна малко и техния сайт , още преди да стана техен член, ми ко дави кажа! СКУКА и ТЪПНЯ ! абе космически сайт взет на заем от миналия век! САЙТА ВИ нее на ниво на останалите И неможете да ме накарате да кисна в този АРХАИЧЕН сайт! това беше едно от условията ми! от моя страна немате никви ядове ставам ви член , щесе опитам да набера още съмишленици , както и направих!!! НО!!!! ето по сайта нема никви промени! неможах даги накарам една опция да променят, камоли закон! а това дет е написъл че имам незнам си колко НИКА! нее трудно да проверите!! освен този ДРУГ НИК ТУК НЕМАМ!!!!!!! това е! иначе наздраве на всички свободно мислещи и имащи желание за промяна колеги !!!
Викаш от една година поне....?Да,ама с този ник си от август,а преди това?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Чет Дек 08, 2011 12:11 am
bobo написа:
дано дати е станало ясно сеа!
bobo Консул
Заглавие: Re: PODLECII Чет Дек 08, 2011 10:15 am
Podlecii.avg написа:
bobo написа:
дано дати е станало ясно сеа!
Това,че си старо куче у форума,е ясно на всички,ама въпроса ми е къв ти беше предишният ник?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Чет Дек 08, 2011 1:16 pm
вече немисе пише тук! бях обвинен че правя всичкото това нещо заради некоя и друга точка !! че нали си немам бангий ? при това чисто нови има нема на 1-2 месеца са! та затва сеа пиша повече на лични! зада нема сръдни сред нас!!! То всъщтност най-вероятно тез дет най-много претендират сигорно са от групата на КЕБАПЧИЙТЕ!! щот тва си е в техен стил! но както и дае! искам да благодаря на Станчо за това че и той и много други тук все още неса заспали, или поне неси затварят очите заради 1-2 кюфтета и 2-3 бири, и потупване по рамото!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: PODLECII Чет Дек 08, 2011 1:25 pm
-То и нема как да стане Приятелю -От отдавна сме в противниковият лагер -кюфтета,бири и кебапчета при нас не вървът -То пъ и смешно а са продаваме така на дребно-Иначе винаги мое си седнем на пържолки със винце -Един вид да са разграничиме и ние............................
lomidol Цезар
Заглавие: Re: PODLECII Чет Дек 08, 2011 1:31 pm
Еиий при нас вали сняг и като каза винце и пържолки ми се стопли душата.Що ли трябва да съм на бачкане сега а не в някоя хижа,8ми декамври е все пак.Не се дакачайте,гледайте по философски на живота,че ейго на минал повечето.