Заглавие: Въпрос за PI детекторите- рамките Сря Дек 12, 2012 10:29 pm
Здравейте Колеги, Понеже съм нов и съм мераклия да си купя рамка имам някои въпроси на които бих се радвал да ми отговорите. Каква е надеждността на дискриминацията при рамките? Случва ли се да се копае по 1-2 метра за оруден камък? Ако има пръснати камъни /минерализирани/ как се дрържи уреда? Какъв е най-малкия обект който може да се засече на повърхността с рамка 1х1 метър? Кои марки родно производство бихте ми препоръчали. Не искам вносни, защото ако се развалят- няма кой да ги ремонтира, а и нямам много пари.
mishot Новобранец
Заглавие: Re: Въпрос за PI детекторите- рамките Чет Яну 10, 2013 1:47 pm
Дискриминацията при рамките клони към 0. Казват, че някои български рамки с добавка имат дискриминация. Рамката, която ползвах(relicscan) смея да твърдя, че имаше дискриминация. Случвало ми се е да копая 1-2 метра за камък, но открих настройка, дето не свири камъка и повече камъни не съм вадил. За големината на предмета всичко е относително, но като цяло рамките са за големи и дълбоки предмети. Препоръчвам ти Stinger / Relicscan - цени 300 - 500лв
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Въпрос за PI детекторите- рамките Чет Яну 10, 2013 6:31 pm
https://www.youtube.com/watch?v=Qne9DnQpxDQ
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Въпрос за PI детекторите- рамките Пет Яну 11, 2013 12:55 am
Нека някой който има рамка на Въл4ев да сподели впе4атления. Каква и е цената. 4увал съм 4е е добра.
Lamas Легионер
Заглавие: Re: Въпрос за PI детекторите- рамките Пон Окт 07, 2013 2:29 pm
mishot написа:
Дискриминацията при рамките клони към 0.
Е, че дори и с елипсовидна антена за индивидуална работа да е?! Кой Български "ПИ" има прилична дискриминация? Свирят та пушек се вдига
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Въпрос за PI детекторите- рамките Пон Окт 07, 2013 3:33 pm
Lamas написа:
mishot написа:
Е, че дори и с елипсовидна антена за индивидуална работа да е?! Кой Български "ПИ" има прилична дискриминация? Свирят та пушек се вдига
Lamas Легионер
Заглавие: Re: Въпрос за PI детекторите- рамките Пон Окт 07, 2013 3:51 pm
Ancient Hunter написа:
Lamas написа:
mishot написа:
Със стингерите приключих още преди 8 год. Тоз може и да е по-добър, но ми държи влага от първият...та така