Напълно съм съгласен с теб ама я ми кажи къде в Бг е тази цена от 560$ ,че нещо не мога да я намеря ???А е напълно нормално да се интересуваш от къде най-евтино можеш да си вземеш дадена вещ и защо трябва да плащаш за нещо по-вече след като можеш да платиш по-малко...Ти да не би да си дистрибутор на Tesoro ,че така яростно се палиш Ти твойто Tesoro от къде си го вземал ... и защо от там ???Защо не си го купи от Софилко... Като тръгнеш да си купуваш кола не обикаляш ли автокъщите и не търсиш ли в нета или си вземаш първата ,която си харесаш без оглед на цената ?
Последната промяна е направена от Radislav на Съб Авг 01, 2009 6:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
колега,аз първи имах възможност да купя Тежона на Слави но се опарих във форума веднъж и не посмях да го взема.Сега го купи един мой познат и виждам че машината работи много добре и при това с малката сонда.Съгласен съм че без слушалки е труден за работа в дълбочина .Както amm писа,трябва му аудио мод и хубави батерии,бързо ги изтощава.Наистина цените тук са високи и аз именно за това ще си потърся от Английските (черни на цвят) Тежони ,по-дълбоки са и по-евтино можеш да си го купиш от там.
тука трябва се включвам , нямат разлика в дълбочините френски английски и американски има разлика в цветовете английския има и фиксирания земен баланс включи и тръгни и по растеглен дискриминатор в железата , това са разликите само .
а за слушалките е прав колегата най добре всеки да го знае това че с тесоро е най добре да се работи на слушалки
Значи тогава избора пада на USA вариант - с ръчен земен баланс.
Щатското изпълнение си е най-добро за Англия слагат виксиран баланс щото уния дървеняци немогат да работят с ръчен . Нали разбираш техника баджанак надминали са си опашките !!!!!!!!!!!!!!!!!!
да има и фиксиран като завъртиш копчето на баланса вляво , ами има хора всякакви а там това си е спорт нормално е да се угажда на клиента а там доста се продава .
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пет Авг 07, 2009 1:02 am
Видео обзор на Tesoro Tejon: кликни тук..
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пет Авг 07, 2009 9:42 am
А някои бачкал ли е с Lobo Supertraq,вярно ли е че е добър на орудено?
pechkata Джадай
Заглавие: Tesoro Tejon Нед Сеп 06, 2009 5:04 pm
Здравей Слави не знам какво си видял в това Тесоро но не забравяй че, Бандита е копиран от него.Преправял съм Бандита на 18 кНz с 4 канално изпълнение работи много добре на различни терени. И затова стигнах до извода че Minelab си е Minelab особенно E Trak.[url][/url]
Колеги преди около месец си купих ТЕЖОН,и след всяко излизане на нивата все повече се впечетлявам от работата на този апарат.Окомплектовах го със ДД-12" антена,слушалки,и акумолатор 12v(с акумолатора изкарва 4-5 излизания по 6-8ч работа).Не съм профисионалист ,но работя предимно на обекти на които са работили много профисионалисти и са отписали тези селища.Учудвам се колко много сигнали има пропуснати от колегите с дълбоките апарати-ЗАЩО ЛИ? дали е късмет или от добрия апарат?- незнам!
Точно това обяснявах на колегата с Е-ТРАК "той можел да се настройва като TEJON " то щом трябва да се настройва дето много се съмнявам , а не е като TEJON какъв апарат е тогава !!!! За какво говорим ???
Колега не е само късмет , ТЕJON има истински дискриминатор а не като на MINELAB да отхвърля желязото за сметка на цвета !!!!!!!!!!!
Днес имах удоволствието и аз да тествам обстойно Тесоро Тежон с ДД сонда 10х12".Тестовете бяха проведени на три типа терени. Трябва да кажа че съм впечатлен.Апарат е много лек и балансиран.Дискриминатора е на ниво и доста гъвкава всъщност поради наличието на два отделно работещи такива.А относно дълбочина бих казал че е един от най-дълбоките апарати(тествал съм доста апарати) в момента на пазара (ако не и най-дълбокия).Ако някой продава да пише или ако не направо то магазина
Днес имах удоволствието и аз да тествам обстойно Тесоро Тежон с ДД сонда 10х12".Тестовете бяха проведени на три типа терени. Трябва да кажа че съм впечатлен.Апарат е много лек и балансиран.Дискриминатора е на ниво и доста гъвкава всъщност поради наличието на два отделно работещи такива.А относно дълбочина бих казал че е един от най-дълбоките апарати(тествал съм доста апарати) в момента на пазара (ако не и най-дълбокия).Ако някой продава да пише или ако не направо то магазина
Търся да си врътнем с някой бартер-предлагам "Субаро" 1.3 І бензин 4х4 перфектно,качваш се и караш.За "Тесоро-Тежон".Ако има навит колега да пише на лични.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пон Сеп 28, 2009 10:51 am
Абе разправям ви аз ама ,вие все невярвате !!!!!!!!!!!!!
Колега Слави а Тежона с много ли превазхожда Вакоерото?
Колега BOROSPORT несъм имал честа все още да работя с ВАКОЕРОТО !!!!! Има шанс в най - скоро време да го изпробвам !!! Разликата от ТЕДЖОНА е само в втория дискриминатор и светкавичния алметал които ВАКОЕРОТО не претижава !!! Предполагам ,че дълбочината на която работят двата апарата е еднаква !!!!!!!!!!!!!!!!