пробвай ЛОБО ST ас го пробвах мисля че е най доброто предложение за орудени почви от фабричните просто няма конкуренция за която да се говори исклучвам пулсaците на минелаб те са в друга категория , автоматичен баланс е много бързо се възтоновява много бърс апарат , взема всичко което е цвят .
а кой модел без GP че е много пара.Гледам ти си със сафари
Няма значение - според парите........
тамата е за тесоро , Минелаб имат няколко успешни модели другото е реклами и търговски трикове и чиста проба лъжи .всичко им е фиксиран баланс нямат автомати , за урудено си имат пулсaците другите им уреди са най обикновенни цифрови машини мускетер и RH са най успешните им апарати и пулсaците другото абсолютно нестава , колегата със САФАРИТО говори пълни глупости , но парите са твои и сам си решаваш най добри чети по чуждите форуми , в българия нямат шанс да се пробват толкова апарати .
Много е трудно човек да си избере точно този уред който ще му свърши работа.А със дълбочината как е
comander Цезар
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пон Дек 14, 2009 1:04 am
joro i написа:
Много е трудно човек да си избере точно този уред който ще му свърши работа.А със дълбочината как е
като чета какви пискунеци се препоръчват за наши краи ми става смешно,ако искате да ви изготвя карта на уродените обекти в южна БГ,до Обзор,до Ямбол,до малко търново и по краибрежието
joro i Легионер
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пон Дек 14, 2009 1:20 am
Земляк помагай.Дай предложение за машинка
comander Цезар
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пон Дек 14, 2009 1:38 am
joro i написа:
Земляк помагай.Дай предложение за машинка
наи евтиният но работещ вариянт е ГМ1 не прави чудеса но сам оставал наи доволен от нея,преди да почна да бачкам с пулсовите.
тато Легионер
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пон Дек 14, 2009 9:41 am
Взимай си тежона щом ти е на сърце и не ги слушай,че не бачка на орудено просто,като всяка машина се затапва от рудата и бърка по плитко,колкото за майлабите можеш да питаш булпан на какви черни камъни съм го водил и ще ти кажа,че нито един майлаб там не си хвана бобове само тежона е вярно 10-15 см,но са останали и ги хваща а експлорърите и итраците курац.Другия вариянт,както ти казва амм но е малко по скъпичко от тежона лобото.мен ако питаш направи си хубава преценка за местата,които ще работиш и тогава взимай машина.
Взимай си тежона щом ти е на сърце и не ги слушай,че не бачка на орудено просто,като всяка машина се затапва от рудата и бърка по плитко,колкото за майлабите можеш да питаш булпан на какви черни камъни съм го водил и ще ти кажа,че нито един майлаб там не си хвана бобове само тежона е вярно 10-15 см,но са останали и ги хваща а експлорърите и итраците курац.Другия вариянт,както ти казва амм но е малко по скъпичко от тежона лобото.мен ако питаш направи си хубава преценка за местата,които ще работиш и тогава взимай машина.
Ооо да ,Тесорото е един от наи добрите фабрични. Аз лично не харесвам единствено геометрията на стика,всичко останало е грамотно произведение
тамата е за тесоро , Минелаб имат няколко успешни модели другото е реклами и търговски трикове и чиста проба лъжи .всичко им е фиксиран баланс нямат автомати , за урудено си имат пулсaците другите им уреди са най обикновенни цифрови машини мускетер и RH са най успешните им апарати и пулсaците другото абсолютно нестава , колегата със САФАРИТО говори пълни глупости , но парите са твои и сам си решаваш най добри чети по чуждите форуми , в българия нямат шанс да се пробват толкова апарати .
Това което пишеш колега за Майлаб е абсолютно правилно.Мускетара трябва да им е най-скъпия монетар Мускетрачето е един от най-добрите модели като цяло на пазара.Е вярно понякога копаеш на дълбоко някои железа но също така и дълбок" цвят" .
Това което пишеш колега за Майлаб е абсолютно правилно.Мускетара трябва да им е най-скъпия монетар Мускетрачето е един от най-добрите модели като цяло на пазара.Е вярно понякога копаеш на дълбоко някои железа но също така и дълбок" цвят" .
Въпрос до всички в темата някой работил ли е със Соверейн ЖТ 10" антена?
аз сам работил сас соверена денар на 30 см на чист терен, мускетара не може да достигне тези параметри...тои е релик масина и силата му е в едрите сигнали
аз сам работил сас соверена денар на 30 см на чист терен, мускетара не може да достигне тези параметри...тои е релик масина и силата му е в едрите сигнали
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: TESORO TEJON Вто Дек 15, 2009 9:15 am
30 см със соверен как го постигна?,като туркаше на плажа ли>?
sc Про-Консул
Заглавие: Re: TESORO TEJON Вто Дек 15, 2009 10:50 am
никога не сам тьркал по плажа , поне не знам там да излизат денари ..сас 12 инчовата антена пльтен денар до 30 см е реалност
Брато работя с гп 4500 не е лично мое на един авер е ,но бачкаме заедно.Имам 2ма приятели,който са с XP gold max power и Minelab sovereign gt ,те имат по 100 пити ,та исках да ти кажа ,че сме правили опити с тея машини. Търкане по канап правят плътно соверена и хп-то и не вадят нищо,после минавам с гп то след тях и вадя 2 сестерции и 1 република как ще го обясниш това,а гп то сме го пробвали денар откусва на 35-7 санта.
Брато работя с гп 4500 не е лично мое на един авер е ,но бачкаме заедно.Имам 2ма приятели,който са с XP gold max power и Minelab sovereign gt ,те имат по 100 пити ,та исках да ти кажа ,че сме правили опити с тея машини. Търкане по канап правят плътно соверена и хп-то и не вадят нищо,после минавам с гп то след тях и вадя 2 сестерции и 1 република как ще го обясниш това,а гп то сме го пробвали денар откусва на 35-7 санта.
Две години работя със Соверейна 12" пита и съм вадил динар на 30см. даже не вярвах и го зарових обратно и го чух на 30см.......
тато Легионер
Заглавие: Re: TESORO TEJON Сря Дек 16, 2009 12:39 am
Чуйш ма друг път- на дискриминатор кога ме нема: колко съм го откопвал и закопвал денара най доброто му постийение на диск.на соверена е 28см,но антониан не динар.
sc Про-Консул
Заглавие: Re: TESORO TEJON Сря Дек 16, 2009 10:20 am
нормално е да вадиш с GPX след каквато и машина да минеш ,,,не се самнявам в това което казваш , но и соверена ми е извадил доста сигнали на обрани места...не казвам че е супер апарат но с него имам доста добри попадения,, работи се бавно с него и се сагласи че от голиама значение е терена и почвата..