Последната промяна е направена от TheSearcher на Съб Юли 18, 2009 3:19 am; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Сря Юли 15, 2009 10:00 pm
TheSearcher написа:
ника ми драги , би трябвало да ти подскаже , кой съм и какъв съм АЗ The Searcher п.п. не се заблуждавай драги , както виждаш днес съм се регистрирал , благодарение информацията от добър приятел за този форум.. за което съм му много благодарен !
То зависи какво търсиш , е като искаш изплюй камъчето , кажи какво те мъчи с колегите ще те излушаме , с каквото можем ще помогнем ако неможем поне да не пречим !!!!!!!!!!!!!!
TheSearcher Новобранец
Заглавие: Re: TESORO TEJON Сря Юли 15, 2009 10:13 pm
-
Последната промяна е направена от TheSearcher на Съб Юли 18, 2009 3:20 am; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Сря Юли 15, 2009 10:21 pm
TheSearcher написа:
Уважаеми , тук се регистрирах за да науча нещо ново като всички други, за това Ви и задодох онези въпроси и не съм се шегувал, а серизно Ви питах защото напследък се изнтересувам от практическите възможности на TESORO TEJON , имам много добър приятел който работи с такъв и е много доволен , от постигнатите резултати и ако ми бяхе отгворили сериозно на въпрости бях готов да си купия още утре такъв уред , защото знам от приятеля си че тази машина е много стабилна на уродено и за дребни сигнали на замъсени райони ,та тези му качества и тази дълбочина за които вие говорите го правят един много сериозен металдетектор. Съжелявам , че приехте моите въпрости като просташко заяждане , между другото в този форум не липсва подобно поведение за съжаление! Аз уважаеми тук не се заяждам с никой !
С това трябваше да започнеш , тогава щом си виждал в действие TEJON какво повече да говоря !!!!!!! днес прескочих до една копана римска къща знам че керамиката и въобще праста вътре всичко свиреше с други апарати но ТЕСОРОТО не издаде грам излишен звук на пълно усилване , бях с колеги и те много се учудиха !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sony147 Цезар
Заглавие: Re: TESORO TEJON Сря Юли 15, 2009 10:34 pm
ибасис мамас гьрциас визас нямас Шекспир е вьзкрьснал
TheSearcher Новобранец
Заглавие: Re: TESORO TEJON Сря Юли 15, 2009 10:39 pm
-
Последната промяна е направена от TheSearcher на Съб Юли 18, 2009 3:20 am; мнението е било променяно общо 1 път
sony147 Цезар
Заглавие: Re: TESORO TEJON Сря Юли 15, 2009 10:43 pm
Сериозна е за майлаб вервай ми за тежона не особено на хубави слушалки
TheSearcher Новобранец
Заглавие: Re: TESORO TEJON Сря Юли 15, 2009 11:12 pm
-
Последната промяна е направена от TheSearcher на Съб Юли 18, 2009 3:21 am; мнението е било променяно общо 1 път
sony147 Цезар
Заглавие: Re: TESORO TEJON Чет Юли 16, 2009 5:32 pm
И когато приятелю млад и когато Другарю.....засравняваш пулсиндукционен апарат с ИБмонетар некомпетентно звучи.
TheSearcher Новобранец
Заглавие: Re: TESORO TEJON Чет Юли 16, 2009 5:56 pm
-
Последната промяна е направена от TheSearcher на Съб Юли 18, 2009 3:21 am; мнението е било променяно общо 1 път
sony147 Цезар
Заглавие: Re: TESORO TEJON Чет Юли 16, 2009 7:35 pm
Аз ти казвам и водата е супер и почвите са супер и апарата е супер.На трейшолд на макс с голямата антена е луда работа.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Чет Юли 16, 2009 8:07 pm
TheSearcher написа:
Уважаеми ,познавам тези качества на TESORO TEJON доста добре от приятеля си , но до сега ме е спирала само Дълбочината ! Мислех си , че такива дълбочини са непосилни за тази машина ! 32 см е доста сериозна Дълбочина , за антониан и това възбуди любопитството ми ! като се има в предвид че работи на уродено и за ГМ3+ тази дълбочина е мечта
Приятелю не си ме разбрал , мястото не е уродено , тука някой път трябва да се изясним с тези термини уродено ,минерелезирани почви ,солени , и т.н. Практикуваме така колеги няколко се пускаме в даден район , който хване дълбок сигнал всички си пробваме апаратите колкото сме там , след това копаем внимателно и гледаме дадения метал на каква дълбочина ,как е поставен спрямо търсещата антена , ако е монета дали е на една страна въобще всичко . На това викам аз тест в реални условия !!!!!!!!!
Гост Гост
Заглавие: Re: TESORO TEJON Чет Юли 16, 2009 8:14 pm
Дааа и ние правим така,ама досега никои не ми е хванал сигнала,никав нишан че там има нещо.А на рамката няма такав случаи да не чуя сигнала от горе.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Чет Юли 16, 2009 8:22 pm
comander написа:
Дааа и ние правим така,ама досега никои не ми е хванал сигнала,никав нишан че там има нещо.А на рамката няма такав случаи да не чуя сигнала от горе.
Да то пулсиндукцията е друга работа , но и там си има минуси , в гора ,между големи камъни , по стръмни участъци как ще ходиш с рамката , чисти площатки в горите и ние ги пързаляме с рамката и дълбочините са много големи , за по -голям метал като шлем например на метър рамката почва да вие приди още да е над него така че има места кадето тя е незаменима !!!!!!!!!!
djendaka Консул
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пет Юли 17, 2009 10:22 am
slavitoooo написа:
comander написа:
Да то пулсиндукцията е друга работа , но и там си има минуси , в гора ,между големи камъни , по стръмни участъци как ще ходиш с рамката , чисти площатки в горите и ние ги пързаляме с рамката и дълбочините са много големи , за по -голям метал като шлем например на метър рамката почва да вие приди още да е над него така че има места кадето тя е незаменима !!!!!!!!!!
slavitoooo comander говореше че и ние така правим с монетарите и визираше GPX 4000 като каза че като хване сигнал и другите монетери не го чуват ама то няма и как да е след като те повечето са ИБ апарати а също така до сега той винаги е чувал сигналите на рамката ако не на първия то на втория лезгар а за горите си прав има такива гори и поляни където е трудно с монетар да работиш какво остава за рамка иначе спор няма рамката си е рамка като говорим за дълбочини
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пет Юли 17, 2009 4:40 pm
Ние сащо имаме едно 4000 , някой ги хващаме- повечето естествено НЕ. Но няма много дълбоки сигнали по принцип за него,за силата на ДЖИПИ спор няма. То обаче неможе да работи на антично замърсени места наситени с дребни метали и там използваме рамката . Балансираме я по високо и няма проблем стига да не е гъсто и неравно !!!!!!!!!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Съб Юли 18, 2009 6:04 am
Колега TheSearcher извинявай , че те посрещнахме по хайдушката не се отказвай . В казармата не си ли бил , приехмете като новобранец , като месомелачка сме . Почини малко и пак ела да подраскаме . Ела за ТЕДЖОНА има много да ти разправям и аз сега изочавам тази машина !!!!!!!!!!!!!!!!!
Radislav Цезар
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пет Юли 31, 2009 10:28 pm
.
Последната промяна е направена от Radislav на Чет Авг 25, 2016 11:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
markantony Преторий
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пет Юли 31, 2009 10:47 pm
Radislav написа:
Хората ,който хвалиха най-много Tejon-a ги обявиха за продаване.Единият даже и го продадоха.Да се чудиш и да се маеш...
хубава машина е не се залъгвай,апарат е все пак купува се и се продава както и всички останали.
Radislav Цезар
Заглавие: Re: TESORO TEJON Пет Юли 31, 2009 11:08 pm
Не ме разбирайте погрешно,НЕ съм написал ,че е лоша машинката даже в момента проучвам от къде най-евтино да си я взема.Гледам в USA цената и даже паднала на 560 $ ,но ми прави впечатление гореспоменатият факт-как бързо изгоря ентусиазмът...Все пак добра стока не се маха.... ,но всеки си знае.Просто констатирах факта."Бие" на очи както се казва.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Съб Авг 01, 2009 7:19 am
На всичките пак да повторя защо продадох , ТЕДЖОНА --- Защото тази машина работи със слушалки а аз не ги понасям !!! Колонката на апарата е към антената защото апарата е проектиран за слушалки ! Това е повтарям най -добрия монетар който ми е попадъл в ръцете и за това ще купя ВАКУЕРО щото той работи и без слушалки !!! Погледнете таблото на ТЕДЖОНА не се вижда колонка защото е отзад !!!!!!!!!!!! Когато съм в гора , а аз съм постояно- от шумоленето на сухите листа и клоните на дърветата без слушалки не става !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако работите със слушалки намерете си по един ТЕДЖОН и други песни ще запеете , а няй вероятно нама и да се обадите въобще !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Radislav Цезар
Заглавие: Re: TESORO TEJON Съб Авг 01, 2009 10:43 am
.
Последната промяна е направена от Radislav на Чет Авг 25, 2016 11:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Съб Авг 01, 2009 11:00 am
Radislav написа:
Slavi ,не ги приемай лично нещата .Никой не е имал в предвид конкретно теб .Просто след теб (сега )се продават още 2 Tejona...И всичките взеха да се продават по едно и всъщо време.Наречете го случайност ,съвпадение ...както си искате.Просто факта си е факт ! Всичко най-добро и късмет ,където трябва ...
Погледни клипа отдолу под мен -коя машина ще реагира на акче на 27-28 см това е напълно вярно аз извадих дебело хубаво акче с голямата глава на 25см знамго щото го тествам както по горе съм писал в реални условия. Но със слушалки иначе на голо ухо зор ще го чуеш този сигнал . Колегата amm от форума произвежда едни МОД който исчиства паразитните сигнали на уредите и усилва тихите сигнали . Става за много апарати страшно устройство на него се включват слушалките и просто ти е бедна фантазияа . Но аз немога да ги търпя на главата си , да не говоря че ще се обеся някъде с тях , и често гъстака ми ги исключва от апарата и докато разбера. Двапати като се ядосам още от сутринта заради тях-- а върви после слушай сигнали !!!!!!!!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: TESORO TEJON Съб Авг 01, 2009 11:04 am
Не искам да навредя на продавачите но това е истината -което и Тесоро да вземете без слушалки ли е не ми говорете за дълбочини.От туи Вакеро обаче нямам впечатления как е не съм пипал още такова може и да е добро без слушалки щом така е проектирано.
Млади ми шляпурко цената никога не е била друга от 560долара това е цена която дилърите дават като по ниска уж от заводската 700долара а ти понеже много неща ти се набиват на очи карай с нещо друго остави го тежона не е за теб.ААААА може да продължаваш да проучваш къдя й по ефтин.