Заглавие: Нужда от съвет Пон Дек 03, 2012 11:30 am
Имам нужда от съвет! Какъв уред ще ми свърши работа за обхождането на оруден терен,има доста метални предмети.... сечива,останки от врати и т.н..... доста е обширно и ако трябва да се на всеки сигнал-не ми се мисли на около 40-50см излизат всички предмети,но са обемни(мотика,секира,панти за врати и т.н),за по надълбоко няма уред
Ще съм благодарен за всякакви съвети
Последната промяна е направена от Markas79 на Сря Дек 05, 2012 1:18 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Markas79 Новобранец
Заглавие: Re: Нужда от съвет Сря Дек 05, 2012 12:56 pm
дайде съвет поне детектор с каква честота да търся за по-долбоко откриване на монета и на нещо по-едро!
Pukanka Легионер
Заглавие: Re: Нужда от съвет Сря Дек 05, 2012 3:02 pm
То зависи и до колко пари даваш за такъв уред?
Markas79 Новобранец
Заглавие: Re: Нужда от съвет Сря Дек 05, 2012 5:18 pm
Pukanka написа:
То зависи и до колко пари даваш за такъв уред?
Ами не много скъп-600-700 лв..... но то за толкова пари като гледам нищо не може да се купи
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Нужда от съвет Сря Дек 05, 2012 7:19 pm
Markas79 написа:
Имам нужда от съвет! Какъв уред ще ми свърши работа за обхождането на оруден терен,има доста метални предмети.... сечива,останки от врати и т.н..... доста е обширно и ако трябва да се на всеки сигнал-не ми се мисли на около 40-50см излизат всички предмети,но са обемни(мотика,секира,панти за врати и т.н),за по надълбоко няма уред
Ще съм благодарен за всякакви съвети
Колега доколкото разбирам не ти се копае желязо! Та всички западни и дори българските отчитат желязото! Така , че можеш спокойно да не го копаеш. Може погрешно да съм ти разбрал въпроса. За по дълбоко металотърсач според няма да ти свърши работа , по добре рамка! Късмет!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Markas79 Новобранец
Заглавие: Re: Нужда от съвет Сря Дек 05, 2012 7:39 pm
То с рамка излизат железата,дупка 1х1х60см(не дели металите) и накрая ръждива мотика,дето даже не можеш я извади цяла,защото се разпада в ръцете То така и така се копае-мисълта ми е че по-добре да копая 1х1х20см и тогава с машина която разделя металите...........въпроса е какъв да е металотърсача в този ценови диапазон..... да разделя метали в орудена почва, и в същото време да има малко дълбочина.... ако ми кажен якой и каква честота да е приблизително-ще съм още по-благодарен
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Нужда от съвет Сря Дек 05, 2012 8:35 pm
Markas79 написа:
То с рамка излизат железата,дупка 1х1х60см(не дели металите) и накрая ръждива мотика,дето даже не можеш я извади цяла,защото се разпада в ръцете То така и така се копае-мисълта ми е че по-добре да копая 1х1х20см и тогава с машина която разделя металите...........въпроса е какъв да е металотърсача в този ценови диапазон..... да разделя метали в орудена почва, и в същото време да има малко дълбочина.... ако ми кажен якой и каква честота да е приблизително-ще съм още по-благодарен
Ваве 2.
Markas79 Новобранец
Заглавие: Re: Нужда от съвет Сря Дек 05, 2012 9:03 pm
Каква му е цената,че не мога да намеря информация за него?
кирката Консул
Заглавие: Re: Нужда от съвет Сря Дек 26, 2012 4:45 pm
не искам да отварям нова тема, имам нужда от съвет, мога ли да си сложа стрелка на метал детектора си??
laki Консул
Заглавие: Re: Нужда от съвет Чет Дек 27, 2012 11:38 am
кирката написа:
не искам да отварям нова тема, имам нужда от съвет, мога ли да си сложа стрелка на метал детектора си??
Майстора ,който ти е правил апарата може да ти сложи и стрелка, НО мисля ,че трябва да изведе още един канал за стрелката.
fishera80 Преторий
Заглавие: Re: Нужда от съвет Чет Дек 27, 2012 3:04 pm
Markas79 написа:
За тия пари, читав втора употреба и още в гаранция, в форума може да намериш - Teknetics T2 - най-удачният вариант за теб в орудено, спрямо бюджета ти. Дълбочината е относителна, според големината на предмета и сондата на апарата. Но грубо казано от 30-100 см. Това според мен, нека и други колеги предложат? УСПЕХ!
Умът не е добродетел, а качество!
кирката Консул
Заглавие: Re: Нужда от съвет Чет Дек 27, 2012 3:23 pm
[quote="laki"][quote="кирката"]не искам да отварям нова тема, имам нужда от съвет, мога ли да си сложа стрелка на метал детектора си?? [/quote]
Майстора ,който ти е правил апарата може да ти сложи и стрелка, НО мисля ,че трябва да изведе още един канал за не знам на кой майстор машинката,от кой канал трябва да се изведе, ако може да помогнеш ще сам ти благодарен
laki Консул
Заглавие: по темата Чет Дек 27, 2012 5:57 pm
неможе да ти се пращат лични съобщения. [/quote]
кирката Консул
Заглавие: Re: Нужда от съвет Чет Дек 27, 2012 6:24 pm
сложно ли е
laki Консул
Заглавие: ъъ Чет Дек 27, 2012 6:37 pm
да -майстор трябва
кирката Консул
Заглавие: Re: Нужда от съвет Чет Дек 27, 2012 6:48 pm