Заглавие: здравеите имам нужда от малко помощ Нед Мар 03, 2013 1:59 pm
купих си гарет евро аце но на вси4ко свири копам но няма нищо а като намаля чуствителноста далбочината става 10 15 см...нов сам ако може кажете какво да направя ....предварително благодаря и касмет на всички
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Нед Мар 03, 2013 6:20 pm
с каква антена си каква е почвата при вас грундираш ли го както трябва
albaneca Новобранец
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Нед Мар 03, 2013 6:26 pm
антената ми е оригиналната на апарата която е 22х28 и незнам как мога да разбера колко е грундирана ,забелязах 4е и на някои камани апарата свири и засега сам мн разо4ерован от апарата ..пак може и аз да не знам как се работи с него защото сам мн нов неодобно ми е дори да ви нарека колеги
pitonat Новобранец
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Нед Мар 03, 2013 6:28 pm
Апарата е с фиксиран грунд баланс.Ако е гаранционен го носи в сервиза.
albaneca Новобранец
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Нед Мар 03, 2013 6:31 pm
pitonat написа:
Апарата е с фиксиран грунд баланс.Ако е гаранционен го носи в сервиза.
да още е в гаранция значи не е нормално да свири на някои камани аз си мислех че ако намаля чуствителноста ще се оправи
albaneca Новобранец
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Нед Мар 03, 2013 6:32 pm
понеже като бях на лов :Д бях го овличил на макс
pitonat Новобранец
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Нед Мар 03, 2013 6:35 pm
Може да свири на "камъни".Намали чувствителноста,намотай стегнато кабела,стегни хубаво буксата и опитай пак.
albaneca Новобранец
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Нед Мар 03, 2013 6:53 pm
ще пробвам дано да е от това
hubavito Легионер
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Нед Мар 03, 2013 10:40 pm
Възможни проблеми: -gsm-a да ти е бил близо до сондата и да го смущава -да си бил много близо до далекопровод, който да смущава апарата -проблем с кабела на сондата -проблем със самия детектор (това е лош вариант)
А иначе апаратчето е хубаво и след известно време ще се увериш че не си сгрешил, най добре отиди там кадето му е гаранцията да погледнат. Успех.
albaneca Новобранец
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Пон Мар 04, 2013 10:16 am
да си призная че и и 3те ми телефона бяха на не повече от 50 см дано е от това ,,,,,и забелязах че от време на време самия апарат издаваше звук сякаш телефона ти е близо до някакво радио и някои ти звани
hubavito Легионер
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Пон Мар 04, 2013 5:38 pm
gsm-ите смущават металдетекторите, ако апарата може да лови на 50 см, то 100 % е бил смущаван детектора, въпроса е до колко, но според мен пробвай без телефони и веднага ще разбереш. Успех.
albaneca Новобранец
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Пон Мар 04, 2013 6:22 pm
благодаря ви мн ще пробвам всичко което ми казахте дано се оправи
hubavito Легионер
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Пон Мар 04, 2013 8:40 pm
Като разбереш от какво е било, може да напишеш за да знаят и другите колеги
albaneca Новобранец
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Вто Мар 05, 2013 10:19 am
разбира се дано е от телефоните да се размина леко
albaneca Новобранец
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Съб Мар 09, 2013 11:07 am
вчера го пробвах изпълних всички неща притегнах кабела с буксата махнах си телефоните на далеч намалих чуствителноста и уви даде по добри резултати от миналия път ...но пак нещо дразни питата дава сигнал един два пати после сигнала изчезва и така доста често но маи взех да различавам вече кои сигнал е чист и кои няма нищо
hubavito Легионер
Заглавие: Re: здравеите имам нужда от малко помощ Съб Мар 09, 2013 2:20 pm
Може да имаш проблем с кабела на сондата, но си мисля че там където търсиш е много замърсено и за това ти писука апарата или удряш сондата в земята. Но е добре че си постигнал по добри резултати, с практика ще свикнеш