здравей някои да ми кажи апарат до 700 лева които да си искара парите с монети а не да ходя на село да копая желязо по боклуците дайте линкове ? МЕСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
Никой апарат няма да си изкара парите сам, трябва ТИ да ги изкараш. За целта ти трябват следните неща степенувани по важност: 1. Късмет 2. Опит с машината 3. Много ходене по баирите, ама много. 4. Работещ апарат За тия пари ще си вземеш добър БГ апарат. Разрови се из темите тука и по другите форуми, всеки от коментираните в тях апарти работи, който и да вземеш ако са налице горните неща, ще стане работата
Никой апарат няма да си изкара парите сам, трябва ТИ да ги изкараш. За целта ти трябват следните неща степенувани по важност: 1. Късмет 2. Опит с машината 3. Много ходене по баирите, ама много. 4. Работещ апарат За тия пари ще си вземеш добър БГ апарат. Разрови се из темите тука и по другите форуми, всеки от коментираните в тях апарти работи, който и да вземеш ако са налице горните неща, ще стане работата
да това сичко то го знам за това искам да си взема апарат които да работи добре че ми писна вече 5 години да се занимавам с тези гаражните боклуци .........
първо триабва да си наиасно с почвата как е лека ли е уродена ли е?и тогава да тарсиш нещто саответно на ниска честота за по тежките почви.
а ще ми обесниш ли как да го разбера това лека или уродена ??? щот да ти кажа не с1м много на ясно с тези работи .........
Препоръчвам ти да си купиш някой по простичък уред - с автоматичен баланс.Явно си начинаещ и според мен това е добро решение на първо време.
ами можи да се кажи че с1м начинаещ , аз с1м на 18 години сега. п1рвия ми апарат си го взех на 13 -14 години бях и не с1м излизал много щото даскало работа ........
Ние не се смеем, pet1r90. Ние плачем. Ама това няма да го разбереш.
Моля ви, колеги, извинете ме за спама, ама изпадам в див ужас, като при всяко обръщане, независимо в коя посока, забелязвам, че българинът изпростява с бесни темпове. ДЕволюция жива, да си *** (пийииип) мамата!
Айде, препоръчайте нещо на младежа, да ходи да търси алтънти, аз отивам да изпия три мастики ...
Ние не се смеем, pet1r90. Ние плачем. Ама това няма да го разбереш.
Моля ви, колеги, извинете ме за спама, ама изпадам в див ужас, като при всяко обръщане, независимо в коя посока, забелязвам, че българинът изпростява с бесни темпове. ДЕволюция жива, да си *** (пийииип) мамата!
Айде, препоръчайте нещо на младежа, да ходи да търси алтънти, аз отивам да изпия три мастики ...
Сигналите за които съм дал дълбочина на детекция са предварително закопавани в ниско минерализирана почва за разлика от теста на NRG 100 където всеки един сигнал е ваден в реална обстановка. Само за костаците данните са дублирани със вадене на подобни при работа на терен "на ход", но денари , антониниани и тем подобни не можах да извадя. Другите сигнали които вадих "на ход" (съвременни монети и боклуци) общо взето потвърждават дълбочината на която машинка хваща предварително закопаваните маркери. Апарата е добър за машина от неговия клас и има много добра дискриминация, но ако ходиш предимно по преоравани и остъргани селища не очаквай чудеса. Във форума за металдетектинг и металотърсачи ще видим да пуснем повече информация
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Последната промяна е направена от imperio на Нед Мар 06, 2011 2:45 am; мнението е било променяно общо 1 път
Сигналите за които съм дал дълбочина на детекция са предварително закопавани в ниско минерализирана почва за разлика от теста на NRG 100 където всеки един сигнал е ваден в реална обстановка. Само за костаците данните са дублирани със вадене на подобни при работа на терен "на ход", но денари , антониниани и тем подобни не можах да извадя. Другите сигнали които вадих "на ход" (съвременни монети и боклуци) общо взето потвърждават дълбочината на която машинка хваща предварително закопаваните маркери. Апарата е добър за машина от неговия клас и има много добра дискриминация, но ако ходиш предимно по преоравани и остъргани селища не очаквай чудеса.
здравеи што неси вземеш ниакои апарат сас автоматични настроики и да не се занимаваш с глупости. не си губи времето а тьркаи.
rovia Новобранец
Заглавие: Re: DAITE SAVETI ??? Чет Мар 05, 2009 1:07 am
Редактирано от админ: За стотен и последен път те предупреждавам да пишеш на кирилица.
peter Новобранец
Заглавие: ето ти съвет Сря Мар 11, 2009 10:55 am
Няма измислен уред или глава които да са универсални и да стават за всичко и навсякъде. То ако беше така няма да се измъчваме да правим различни антени и уреди . Всеки един уред и антена имат своите особености . едни са за полево търсене други за тежки силно орудени терени трети са за големи неща . Понякога се налага да се прави компромис с дискриминацията за сметка на дълбочината и обратно. По принцип спокойните и с перфектна дискриминация уреди са по нечуствителни и по-плитки , а дълбочинните нямат или почти липсва дискриминация. Затова клиентите които си купуват метадетектор според мен трябва предварително да са наясно с това в какви условия ще работят и от каква антена имат нужда. Има ситуаций при които човека и купува фабричен уред на добра цена , но му го дават с някаква малка антена. Когато реши да си купи по-голяма се оказва че му избиват зъбките. В повечето случай хората се доверяват на некоректни данни относно параметрите и дълбочината. Ако някой Български производител обяви данни за монета например 30см ще го разкъсат по форумите дали са 28, 29 или31. Когато си купуват небългарски уред в чието описание е написана максимална дълбочина 4 метра вярват . Мой познат се хвана на въдицата и си взе АСЕ250 и постоянно се обвинява за това че е има много добър уред ама той е много тъп и не знае да си настрой уреда. Не успях да го убедя че си е добре и че уреда си може толкова. ЗАТОВА -ВЗЕМИ СИ БЪЛГАРСКОТО. :