Знам,че темата е дъвкана многократно, но все пак ще се допитам до вашето мнение. Бих искал да закупя металдетектор от по- нисък клас, но се колебая между няколко марки/ модела. Предварително искам да уточня, че не ми трябва плажен апарат, а по- скоро за планинска местност.
Изчетох доста за Garrett ACE 250 и Fisher F2, но попаднах на някои добри рецензии за White's, Teknetics и Bounty Hunter...Честно казано съм доста объркан,защото за всеки има и добри и лоши неща. Търся най- вече добра дълбочинност (доколкото може да се говори за това при този клас), както и добра дискриминация.
Предварително ви благодаря за отговорите.
bobo Консул
Заглавие: Re: Съвет Чет Яну 12, 2012 10:54 am
Baldwen написа:
Здравейте.
Знам,че темата е дъвкана многократно, но все пак ще се допитам до вашето мнение. Бих искал да закупя металдетектор от по- нисък клас, но се колебая между няколко марки/ модела. Предварително искам да уточня, че не ми трябва плажен апарат, а по- скоро за планинска местност.
Изчетох доста за Garrett ACE 250 и Fisher F2, но попаднах на някои добри рецензии за White's, Teknetics и Bounty Hunter...Честно казано съм доста объркан,защото за всеки има и добри и лоши неща. Търся най- вече добра дълбочинност (доколкото може да се говори за това при този клас), както и добра дискриминация. търс Предварително ви благодаря за отговорите.
Трябва да започнеш от това-в кой край наБ-я ще тъсиш,или по-точно на каква почва?
Baldwen Новобранец
Заглавие: Re: Съвет Чет Яну 12, 2012 3:12 pm
Говорим за Софийска област. Не е силно орудена, при всички положения.
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: Съвет Чет Яну 12, 2012 5:16 pm
Baldwen написа:
Здравейте.
Изчетох доста за Garrett ACE 250 и Fisher F2, но попаднах на някои добри рецензии за White's, Teknetics и Bounty Hunter...Честно казано съм доста объркан,защото за всеки има и добри и лоши неща. Търся най- вече добра дълбочинност (доколкото може да се говори за това при този клас), както и добра дискриминация.