Заглавие: Re: Питане за съвет Пон Дек 03, 2012 3:12 pm
За мен тези истории за отровно имане , прокълнато съкровище и тем подобни са абсолютни измишлотини само да ми падне на мен , нито ръкавици ми трябват нито оцет. А има вероятност от газ който се получава ако гърнето е бронзово и има златни монети вътре,просто се получава някакъв окис и това може наистина да е опасно а и прокълнатото съкровище с най различни опасности ще го търсите в Египет не и тук
markos Преторий
Заглавие: Re: Питане за съвет Пон Дек 03, 2012 5:02 pm
Колега ganev82 предполагам още си нов и тепърва ще виждаш и научаваш.
ganev82 Легионер
Заглавие: Re: Питане за съвет Пон Дек 03, 2012 5:31 pm
Да, може да съм нов в този хубав и приятен сайт но имам малко поне понятие за другото но както и да е, да не се заяждаме мен тъй или иначе не ме вълнуват нишаните де но само си казах мнението...Колега ти ако можеш ми помогни за това чудо че не мога да намеря информация за него ето снимки,ще съм ти благодарен http://prikachi.com/images/610/5563610z.jpg http://prikachi.com/imag http://prikachi.com/images/623/5563623u.jpges/604/5563604G.jpg http://prikachi.com/images/627/5563627L.jpg http://prikachi.com/images/617/5563617u.jpg
asparuh Новобранец
Заглавие: Re: Питане за съвет Пон Дек 03, 2012 6:47 pm
Това първото е някакъв медалион ,втората снимка денар на Комод.
ganev82 Легионер
Заглавие: Re: Питане за съвет Пон Дек 03, 2012 6:51 pm
Динара го знам просто я сложих да се види ориентировъчно големината, дали е медалион другото, ти си втория който ми го казва дано
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: Re: Питане за съвет Пон Дек 03, 2012 7:43 pm
аз сам намирал гърне опасано с бодли сигурно са били намзани с отрова а оцет ли бре земи 1 литър нафта сипни пални и виж ко стаа ни бацил ни дух ни проклятие
както винаги сме си най веселата компания ХD
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 6:29 pm
колеги дайте мнение нрг150 или пират 2в1 опитът ви ще е от значение за покупката ми благодаря предварително!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 6:32 pm
гущера написа:
колеги дайте мнение нрг150 или пират 2в1 опитът ви ще е от значение за покупката ми благодаря предварително!
За мен и двата са добри. Просто трябва да свикнеш с апарата. Кой и да вземеш няма да сбъркаш!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
charon Цезар
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 6:32 pm
гущера написа:
Който и от двата,да вземеш няма да сбъркаш.Колко опит имаш с машинка?
Viver est militare!
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 6:35 pm
[quote="charon"]
гущера написа:
Който и от двата,да вземеш няма да сбъркаш.Колко опит имаш с машинка?[/quote ами събират се около 3 години опит микрона прави коледни намаления и цената падна с 200лв а иначе се бях спрял на пирата
charon Цезар
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 6:38 pm
[quote="гущера"]
charon написа:
гущера написа:
Който и от двата,да вземеш няма да сбъркаш.Колко опит имаш с машинка?[/quote ами събират се около 3 години опит микрона прави коледни намаления и цената падна с 200лв а иначе се бях спрял на пирата
Ми тогава по-удачния избор е NRG-то,найстина много добра машинка
Viver est militare!
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 6:43 pm
Ок,благодаря! значи ези или тура квото жребия покаже ще си направя коледен подарък
charon Цезар
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 6:45 pm
гущера написа:
Ок,благодаря! значи ези или тура квото жребия покаже ще си направя коледен подарък
Да ти е честит коледния подарък колега,и да ти донесе много радост!
Viver est militare!
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 6:46 pm
[quote="charon"]
гущера написа:
charon написа:
гущера написа:
Ми тогава по-удачния избор е NRG-то,найстина много добра машинка
нрг се падна ще се хваля малко по-нататък успех и на всички вас
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 8:07 pm
С риск да не стана досаден с нов въпрос,но който не знаел питал,,,
нрг 150 е със сонда 27см пирата е с36см разлика в цената е само 50лв!щом апаратите са еднакво добри не ели по-добре да взема този с по-голямата сонда?
charon Цезар
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 8:42 pm
Колега това със сондите е много относително.Зависи на какви терени ще работиш,за мене най-добрия вариянт си остава 27см,мисля,че е това е нормален размер,за сонда,но всеки с предпочитанията си.Успех.
Viver est militare!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 8:45 pm
гущера написа:
С риск да не стана досаден с нов въпрос,но който не знаел питал,,,
нрг 150 е със сонда 27см пирата е с36см разлика в цената е само 50лв!щом апаратите са еднакво добри не ели по-добре да взема този с по-голямата сонда?
В тоя занаят по-голямото не значи че е по-добро! 27 си е стандарт, универсален размер. 150 ката има и LCD, сега е с новите зарядни а това също е голям плюс .
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 9:39 pm
[/quote]
Последната промяна е направена от Avrelian на Пон Фев 11, 2013 8:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Питане за съвет Чет Дек 06, 2012 9:51 pm
ясно и точно,благодарско за съветите вече съм без колебание !