НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
knight Новобранец
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Чет Апр 17, 2008 1:56 pm
И каква е цената на този Killer на монетарите? И още нещо тези параметри,които е дал производителя променят ли се в нормални почви?
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Чет Апр 17, 2008 4:46 pm
knight написа:
И каква е цената на този Killer на монетарите? И още нещо тези параметри,които е дал производителя променят ли се в нормални почви?
Цената е 700 лева познавам лично майстора Стоил се казва и е от Кричим този модел наистина е шедьовър но за да се оцени трябва да се иде до него и се види наживо защото по интернет всеки може да пише всевъзможни глупости нещо за което напоследък ставаме все по често свидетели.
Гост Гост
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Чет Апр 17, 2008 11:17 pm
скоро изли3а и полсар 6,хубавото на машината е че в чиста почва работи като нормален монетар,но уродено ли е дълбочината скача,което е нормално за ПИ както и при мокра почва .както e GP SD MINELAB.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Пет Апр 18, 2008 11:03 am
Цитат :
в чиста почва работи като нормален монетар,но уродено ли е дълбочината скача,което е нормално за ПИ
Как ще го обясниш това, че на ОРУДЕНО дълбочината скача, какъв е проблема на чиста почва да работи колкото на орудено? Нещо няма логика? Аз поне още не съм видял такъв уред - монетар или импулсен, който да работи на орудено повече отколкото на чиста почва
Гост Гост
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Пет Апр 18, 2008 5:54 pm
ефекта на магнетопровода при трансорматорите колега.колкото е по уродено магнитното поле по лесно преминава в земята.при ПИ това е за добре но за ИБ е голям проблем,според мен си наясно ако не се лажа произвеждаш машинки, и трябва да ги знаеш те3и работи.интересното за мен в форума е като някои зададе въпроса каква машинка да си купи,всеки му предлага какво ли не, но никои не пита каква е почвата в района които работи а то това е най важното
Гост Гост
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Пет Апр 18, 2008 8:34 pm
За да провериш ефекта от орудената почва ,направи следната проба:Взимаш една феритна антена около 10 см , на единия и край слагаш една монета и прекарай феритната антена перпендиколярно на бобината ,ще видиш че с ферит разстоянието се увеличава доста , само ферита пи уредите не го чуват ,но монета с ферит се чува по-добре ако направиш същата проба с ИБ или ВЛФ уред ще ти се доплаче,ферита е пален аналог на много уродена почва такава е в Родопите и около Бургаска област.Родопите заемат една шеста от историческите обекти в БГ
deultum Цезар
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Пет Сеп 05, 2008 3:35 pm
commander кажи ми нещо повече за този пулсар 5 струва ли си да се купи
Гост Гост
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Пет Сеп 05, 2008 11:18 pm
iz4akai da vidi6 novia
deultum Цезар
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Съб Сеп 06, 2008 1:29 am
ок де ама каква ще му е цената . и пулсар 5 какво му е смисъл не бачка ли добре или просто пулсар 6 ще е по добър .
Гост Гост
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Вто Сеп 30, 2008 7:37 pm
Гост Гост
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Вто Сеп 30, 2008 7:39 pm
Гост Гост
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Вто Сеп 30, 2008 7:41 pm
ei tova e polsar 6 ot vatre ,spestiavam na niakoi xora pari
imperio Цезар
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Вто Сеп 30, 2008 7:48 pm
Оправих ти линковете да излизат направо снимките.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Гост Гост
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Вто Сеп 30, 2008 10:37 pm
ок империо,направихме тези снимки да спестим на ниакои хора лев.дет щте копуват и да разглобиават.скоро 6те пусна клип как се лови пара под две павета и как реже перона под паветата.павета ама 10 на 20 см
djendaka Консул
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Вто Сеп 30, 2008 10:40 pm
А аз кога ще я видя на живо тази машинка
Гост Гост
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Вто Сеп 30, 2008 10:43 pm
другата седмитса пак и прес седмитсата става,ти си лесен
ivailo83bs Новобранец
Заглавие: do comander Вто Сеп 30, 2008 11:29 pm
акога ще нашравите клипове на машината???по точно кога ще е пусната в продажба?на какви пари,става вапрос за пулсар-6. един колега смени 4 уреда от все прехвалени маистори че стават за уродено,а те за никакав чеп нестават!!!пуснете подробни клипчета за уреда,всеки неможе дасе раскарва до кричим даги тества,ще имали дискриминация,ако има иго хваляте толкова ще взема 2 за моите бачкери аи успех и мислете нови и по добри неща!!!
Спец по бомби. Ако ме видите да бегам, гледайте да не изоставате.---0877641318--- karamanski_bs@abv.bg
imperio Цезар
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Сря Окт 01, 2008 12:19 am
По молба на Командера пускам снимки с по-голям размер.
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Сря Окт 01, 2008 10:47 pm
comander написа:
ei tova e polsar 6 ot vatre ,spestiavam na niakoi xora pari
Какво имаш в предвид като казваш, че спестяваш на някои хора пари? Изработката не изглежда много качествена. Въпреки това бих си го купил ако има дълбочината и дискриминацията на GPX 4500 и струва 1000лв.
djendaka Консул
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Сря Окт 01, 2008 11:03 pm
Аз лично мисля че изработката е доста качествена като се има на предвид другите водещи производители от милата ни родина и като гледам машината не е никък проста и определено частите в нея са за доста повече от 50 лв. като много бг апарати още не съм имъл честа да я пробвам но дай боже другата седмица и това да стане а от това което съм чул и съответно виждам мисля че определено ще си струва кинтите
Гост Гост
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Сря Окт 01, 2008 11:20 pm
е така е ама нали триабва да се коментира нещто
djendaka Консул
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Сря Окт 01, 2008 11:24 pm
То от коментари по хубаво няма и да не забравяме че все пак е форум това трябва да се прави ама крайно време е да спрем със наща злоба и да си говорим истини а не да се оплюваме и да си хвалим личното производство а на колегата мяшината все да е боклук
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Новия "Пулсар" Чет Окт 02, 2008 12:03 am
comander написа:
е така е ама нали триабва да се коментира нещто
Ако момчетата които произвеждат Пулсар-а присъстват на тестовете ще видим на живо за какво иде реч. Comander-е ти нали ще дойдеш ? Не знам за другите , но аз ще нося 1000 лв за да си купя един....