Заглавие: Re: каква машинка да си взема Съб Ное 03, 2012 10:55 am
Mitbull написа:
бобо написа:
Правописа ти е 6,ама логиката- 0.Как да не му трябва протектор за сондата,като тва–/опааа,извинявам се/тОва е най изложения на опасности елемент на метал....а.Дос"я/горната запетая е спецЯлно за тебе/ съм строшил 3 сонди и един предпазител за сонда и нито един друг чарк-така че,правете си заключения!
Ама тъй кажи, че да те светна бе колега Като излизаш да търкаш, ше си вземаш и лопата, и ще копаеш с нея
Абе с тез излятите сонди няма проблем,но които са от две части слепени само по края-големи ядове.Един по рязък удар в някой камък,влиза влага -и на боклука.Иначе с лопатата по-лесно ,де!
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Вто Ное 13, 2012 4:43 pm
другата седмица ще си взимам машинката и реших да ви попитам като за последно дали си струват 1600 лв за фишер ф75 или да си взема нещо по евтино например гарет ат про даите съвет
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Вто Ное 13, 2012 5:12 pm
Stoqnov написа:
другата седмица ще си взимам машинката и реших да ви попитам като за последно дали си струват 1600 лв за фишер ф75 или да си взема нещо по евтино например гарет ат про даите съвет
за 900 лв ще си вземеш идеалната машина говоря за голден маск 4
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Вто Ное 13, 2012 5:16 pm
А за 6-700 кинта взимаш новия Пират с двете сонди и двете честоти и ще си супер доволен и може да бъдеш сигурен,че бачка по добре от гореизброените,не говоря по инерция а от опит. И даже ти остават 200лв. до цената на Маската да си вземеш и едно пойнтерче на Гарет,което повярвай е много ама много полезно.
Един грош да имаш,ама като чорбаджия да го дадеш
Последната промяна е направена от LAV DJOI на Вто Ное 13, 2012 5:44 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Вто Ное 13, 2012 5:23 pm
а пирончетата в земята различава ли ги колега ,това малко ме съмнява
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Вто Ное 13, 2012 5:30 pm
Може да те съмнява единствено,ако не си работил с такъв апарат,но бачкал ли си друга песен ще засвириш.
Един грош да имаш,ама като чорбаджия да го дадеш
7hills Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Вто Ное 13, 2012 5:33 pm
Дайте малко повече информация за този модел с двете честоти как работи, че ме заинтересува от няколко дни. Но от лични впечатления
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Вто Ное 13, 2012 6:03 pm
ами за дълбочината как са голден маск 4 или пирата сравнение с фишер ф75 защото мен ме интересува да е максимално дълбок и с горе долу добра дискриминация
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Вто Ное 13, 2012 7:35 pm
Stoqnov написа:
ами за дълбочината как са голден маск 4 или пирата сравнение с фишер ф75 защото мен ме интересува да е максимално дълбок и с горе долу добра дискриминация
колега няма как да е много дълбок и дискриминацията да му е желязна колкото е по-надут даден апарат толкова по-лоша дискриминация има
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Вто Ное 13, 2012 8:22 pm
dante.bg977 написа:
Stoqnov написа:
колега няма как да е много дълбок и дискриминацията да му е желязна колкото е по-надут даден апарат толкова по-лоша дискриминация има
Кое е по добрият вариант според теб колега за повечето търсачите по добре е голяма дълбочина и лоша дискриминация и аз съм за тоя вариант копваш повечко железа но вадиш. А другия вариант с добрата дискриминация в повечето случаи си е чиста разходка не изкопаваш нищо щото няма дълбочина , а има и интересни железа фибули,стрели,копия......
който търси намира
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Сря Ное 14, 2012 5:12 pm
добре де аз казах да има там горе долу някаква дискриминация но като цяло това неме интересува интересува ме предимно дълбочината защото всеки сигнал ще се проверява такаче дискриминацията не е от особено значение за мен
интересува ме дали Ф75 си струва парите дали е прилично дълбок или за тези пари мога да си взема нещо по добро ? (защото никак не е евтин) мерси
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Сря Ное 14, 2012 8:02 pm
Stoqnov написа:
добре де аз казах да има там горе долу някаква дискриминация но като цяло това неме интересува интересува ме предимно дълбочината защото всеки сигнал ще се проверява такаче дискриминацията не е от особено значение за мен
интересува ме дали Ф75 си струва парите дали е прилично дълбок или за тези пари мога да си взема нещо по добро ? (защото никак не е евтин) мерси
Ами колега не съм работил с тази машина,но като гледам из форумите всеки я хвали не съм видял отрицателен коментар
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Чет Ное 15, 2012 6:47 pm
някои които е работил с ф75 ще сподели ли впечетленията си от този модел аз чета из форумите че има добра дискриминация и че бил с добра дълбочина но колко добра вие кажете или примерно тесоро тежон да си взема
аиде по опитните кажете нещо несе срамуваите няма да ви изям
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Чет Ное 15, 2012 8:38 pm
И двата апарата ще бъдат с по-малка дълбочина от някой БГ апарат независимо Маска,Миладин,Пират,Енигма,Мохаремка и разни други.А като гледам ти търсиш дълбочина така,че спокойно можеш да се ориентираш към нещо родно.