Заглавие: каква машинка да си взема Пет Окт 19, 2012 7:12 pm
другия месец щях да си взимам фишер ф5 и видях тази тема https://www.imperio.biz/t5253p15-topic и мерака ми за фишер изчезна внезапно апък и разбрах също че и дълбочината му е малко слабичка за сметка на дискриминацията та сега се чудя какво да взимам че да мога спокоино да работя и сряд зима нещо до 700 - 800 лв може би (нов ,втора ръка неща ) мерси предварително колеги на вас и на вашия опит се надявам
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Пет Окт 19, 2012 9:06 pm
вземи си голден маск 3+ колега за тези пари е идеален апарат
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Съб Окт 20, 2012 3:19 pm
такъв ли https://www.youtube.com/watch?v=9GBe5aRm9xY съмнителна работа
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Съб Окт 20, 2012 5:08 pm
Stoqnov написа:
другия месец щях да си взимам фишер ф5 и видях тази тема https://www.imperio.biz/t5253p15-topic и мерака ми за фишер изчезна внезапно апък и разбрах също че и дълбочината му е малко слабичка за сметка на дискриминацията та сега се чудя какво да взимам че да мога спокоино да работя и сряд зима нещо до 700 - 800 лв може би (нов ,втора ръка неща ) мерси предварително колеги на вас и на вашия опит се надявам
Колега вземи си от българските за тия пари ще си намериш много добър!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Съб Окт 20, 2012 7:54 pm
да си взема български но тично КАКЪВ е въпроса нямам представа към коя марка и модел да се ориентирам
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Съб Окт 20, 2012 8:56 pm
На майстор Миладин колега.А онзи ден работих с на един приятел енигмата и доста ме впечетли от страна на дискриминация и дълбочина
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Нед Окт 21, 2012 12:56 am
Stoqnov написа:
Вземи си такава , че да има фактура , гаранция поне 2 години , другото е камуфлаж!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Нед Окт 21, 2012 4:35 pm
dante.bg977 написа:
На майстор Миладин колега.А онзи ден работих с на един приятел енигмата и доста ме впечетли от страна на дискриминация и дълбочина
Колега Енигмата е на друг майстор не е на Миладин.
Един грош да имаш,ама като чорбаджия да го дадеш
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Нед Окт 21, 2012 5:28 pm
чудя се дали да несе бръкна за фишер ф75 или някакъв от неговия клас но наи вече си мисля за ф75 много го хвалят за дълбочина и да дискриминация
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Нед Окт 21, 2012 8:34 pm
LAV DJOI написа:
dante.bg977 написа:
Колега Енигмата е на друг майстор не е на Миладин.
да знам колега
stan960 Джадай
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Нед Окт 21, 2012 9:40 pm
Stoqnov написа:
-На сряд зима трудно са работи брат -То сняг, па кат са закопаеш, кал -Бе не ти е работа -Избирай си бавно и ако можеш да я пробваш на терен - Съвети кат тези на Данте.бг977 ша чуеш много,освен ако не го питаш що ти рекламира Миладинка па оди да търка с Гаррет.Иначе дилемата си е винаги такава -Дискриминация -Съотношение? -Дълбочина...........................
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Нед Окт 21, 2012 11:33 pm
мен снега и студа немоят да ме уморат я съм си свикнал и калта даже не е проблем там на баира е песакливо не се каля много много а иначе съм го решил на 100% да е нов о да нее гаражен първо мислих да е фишер ф5 ама сега си промених мнението на Ф75 и то маи ша е последното малко по скъп е ама 1 път го купувам
само да паитам как се справя на студ пречи ли му, а на жега ? и влагата пречи ли му сутрин като е росна тревата или мъгла ако има или ако тряа малко със силиконец да го намацам пъ наи лошия случеи ако ме завали дъжд ?
абе за поддръжката като цяло ако можете да ми дадете някакви съвети мс предварително, че мн. дълго стана дано някои го прочете
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Пон Окт 22, 2012 1:38 pm
stan960 написа:
Stoqnov написа:
-На сряд зима трудно са работи брат -То сняг, па кат са закопаеш, кал -Бе не ти е работа -Избирай си бавно и ако можеш да я пробваш на терен - Съвети кат тези на Данте.бг977 ша чуеш много,освен ако не го питаш що ти рекламира Миладинка па оди да търка с Гаррет.Иначе дилемата си е винаги такава -Дискриминация -Съотношение? -Дълбочина...........................
колега стан не си прав не рекламирам миладинката просто казвам че я пробвах и ми хареса как работи
Поздрави
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Пон Окт 22, 2012 7:20 pm
Защо не разпиташ и за новите руски апарати,знам от близък приател,че работят доста добре.
Един грош да имаш,ама като чорбаджия да го дадеш
stan960 Джадай
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Пон Окт 22, 2012 8:28 pm
dante.bg977 написа:
stan960 написа:
Stoqnov написа:
колега стан не си прав не рекламирам миладинката просто казвам че я пробвах и ми хареса как работи
Поздрави
-Да бе брат разбрах ма то така е приказката,не са обиждай -Те си работат добре,за тия кХц и дълбочината е доволна,само дето вече където преди сме минали с предишните модели -Сега,Мълчание.............................................................
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Вто Окт 23, 2012 8:16 pm
stan960 написа:
dante.bg977 написа:
stan960 написа:
Stoqnov написа:
Поздрави
-Да бе брат разбрах ма то така е приказката,не са обиждай -Те си работат добре,за тия кХц и дълбочината е доволна,само дето вече където преди сме минали с предишните модели -Сега,Мълчание.............................................................
Колега донякъзе си прав , но според мен освен машината и трябва огромна доза КЪСМЕТ. От моя опит мога да кажа , че почти всички неща излизат най-много да 35-40см. Повечето монети съм ги намирал между 20 и 30см. Много редко по-дълбоко , ако е имало нанос.
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Сря Окт 24, 2012 6:01 pm
ivanasen написа:
Колега донякъзе си прав , но според мен освен машината и трябва огромна доза КЪСМЕТ. От моя опит мога да кажа , че почти всички неща излизат най-много да 35-40см. Повечето монети съм ги намирал между 20 и 30см. Много редко по-дълбоко , ако е имало нанос.
а ф75 справя ли се с тези дълбочини 30 - 35 - 40см или да търся някаква друга машинка за сега на фишера съм се спрял другия месец живот и здраве го взимам и ще го тествам на зимни условия
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Сря Окт 24, 2012 7:44 pm
Stoqnov написа:
ivanasen написа:
а ф75 справя ли се с тези дълбочини 30 - 35 - 40см или да търся някаква друга машинка за сега на фишера съм се спрял другия месец живот и здраве го взимам и ще го тествам на зимни условия
100% се справя! Дори е една от най хубавите машини! Успех!
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Пет Окт 26, 2012 10:48 pm
какви слушалки да си взема за фишер ф75 и от къде понеже не виждам да са в комплект с апарата също така гледам че има също някакви протектори за самия апарат и за сондата кажете от къде мога да си ги купя
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Съб Окт 27, 2012 2:06 pm
Протекторите за дисплея и батериите ще ти дойдат с апарата, а за сондата не ти трябва. Колкото до слушалките, аз ползвам такива: http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=15205, и съм много доволен. Не съм карал зима с 75-ицата, но със жегите няма никакви проблеми. Предната зима бях с ф5, но също не съм забелязал проблеми. Принципно студът влияе на батериите, може от там да идват проблемите на хората които се оплакват.
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Съб Окт 27, 2012 2:54 pm
Mitbull написа:
Протекторите за дисплея и батериите ще ти дойдат с апарата, а за сондата не ти трябва. Колкото до слушалките, аз ползвам такива: http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewProd&productId=15205, и съм много доволен. Не съм карал зима с 75-ицата, но със жегите няма никакви проблеми. Предната зима бях с ф5, но също не съм забелязал проблеми. Принципно студът влияе на батериите, може от там да идват проблемите на хората които се оплакват.
мерси за бързия отговор ами сондата като я размахвам и ако я удрям по каманите няма ли да и стане нещо а също така искам да ви питам как да го предпазвам от влага ако примерно ме завали или ако изляза да търкам докато има мълга
charon Цезар
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Съб Окт 27, 2012 4:17 pm
Stoqnov написа:
Mitbull написа:
мерси за бързия отговор ами сондата като я размахвам и ако я удрям по каманите няма ли да и стане нещо а също така искам да ви питам как да го предпазвам от влага ако примерно ме завали или ако изляза да търкам докато има мълга
За сондата-еми ще виниаваш,да не я праскаш много силно в каманяците.За предпазване от влага-едно найлоново пликче на таблото върши чудесна работа.
Viver est militare!
Stoqnov Новобранец
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Съб Окт 27, 2012 8:53 pm
някъде продават ли се батерии, зарядни за кола или слушалки никаде не намирам саит слушалки ако не намера за фишер взимам каквито и да е ама поне другите работи трябва да се продават някъде
бобо Джадай
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Съб Окт 27, 2012 11:37 pm
Mitbull написа:
Правописа ти е 6,ама логиката- 0.Как да не му трябва протектор за сондата,като тва–/опааа,извинявам се/тОва е най изложения на опасности елемент на метал....а.Дос"я/горната запетая е спецЯлно за тебе/ съм строшил 3 сонди и един предпазител за сонда и нито един друг чарк-така че,правете си заключения!
Mitbull Легионер
Заглавие: Re: каква машинка да си взема Пет Ное 02, 2012 7:39 pm
бобо написа:
Правописа ти е 6,ама логиката- 0.Как да не му трябва протектор за сондата,като тва–/опааа,извинявам се/тОва е най изложения на опасности елемент на метал....а.Дос"я/горната запетая е спецЯлно за тебе/ съм строшил 3 сонди и един предпазител за сонда и нито един друг чарк-така че,правете си заключения!
Ама тъй кажи, че да те светна бе колега Като излизаш да търкаш, ше си вземаш и лопата, и ще копаеш с нея