Заглавие: Енигма на Краси Профи3или Пират кой да взема! Вто Сеп 25, 2012 7:51 am
Колеги за Сливенско според вас кой ще се справя по добре
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Енигма на Краси Профи3или Пират кой да взема! Вто Сеп 25, 2012 12:29 pm
Riminats написа:
Колега за Енигма на Краси имам много добри впечатления.Колеги , който са работили с енигма доста неща са изваждали след мен и то на доста тежки почви. Най-лошото е че веднъж като я закупиш и недай си боже нещо ти се развали няма койда ти я поправи! Доста хора пищят за ремонти. И техният глас остава в пустинята/фактура не се дава/. За пирата съм чул също хубави отзиви, но там майстора е налице дори и клип ти прати. Според мен Пират или миладинка! Поне и фактура ще ти дадат и веднага ще се отзоват , ако нещо имаш проблем с нея!
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: Енигма на Краси Профи3или Пират кой да взема! Вто Сеп 25, 2012 7:51 pm
Riminats написа:
От тези трите най-успешен е Пиррата, успех с търсенето колега , това е мое мнение!!!!!!!!!!
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
Riminats Новобранец
Заглавие: Re: Енигма на Краси Профи3или Пират кой да взема! Вто Сеп 25, 2012 7:54 pm
От тези трите най-успешен е Пиррата, успех с търсенето колега , това е мое мнение!!!!!!!!!! Koлега с Пират ли работиш
tatoos_dd Преторий
Заглавие: Re: Енигма на Краси Профи3или Пират кой да взема! Вто Сеп 25, 2012 7:57 pm
ivanasen написа:
Riminats написа:
Колега за Енигма на Краси имам много добри впечатления.Колеги , който са работили с енигма доста неща са изваждали след мен и то на доста тежки почви. Най-лошото е че веднъж като я закупиш и недай си боже нещо ти се развали няма койда ти я поправи! Доста хора пищят за ремонти. И техният глас остава в пустинята/фактура не се дава/. За пирата съм чул също хубави отзиви, но там майстора е налице дори и клип ти прати. Според мен Пират или миладинка! Поне и фактура ще ти дадат и веднага ще се отзоват , ако нещо имаш проблем с нея!
колега тваса пални глупости че краси не ремонтира апаратитеси. незнам кои ти казаа това но енигмата според мен е наи добрия вариянт за фактурата пак нее така както казваш но немисе спори за глупости писнами
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Енигма на Краси Профи3или Пират кой да взема! Вто Сеп 25, 2012 11:40 pm
tatoos_dd написа:
ivanasen написа:
Riminats написа:
колега тваса пални глупости че краси не ремонтира апаратитеси. незнам кои ти казаа това но енигмата според мен е наи добрия вариянт за фактурата пак нее така както казваш но немисе спори за глупости писнами
Дано си прав колега , но един друг колега орева целият форум , че неговата енигма е изпращана при Краси и не е отремонтирана, а също така хора, които продават ЕНИГМА също реват! Впроса ми е: - ако Краси гарантира сервизно обслужване плюс фактура, тогава мога да кажа, че енигмата е един от доста добрите български апарати!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Последната промяна е направена от ivanasen на Сря Сеп 26, 2012 7:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: Енигма на Краси Профи3или Пират кой да взема! Сря Сеп 26, 2012 6:24 pm
Дааа,мършата се надушва отдалече.....
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: Енигма на Краси Профи3или Пират кой да взема! Сря Сеп 26, 2012 10:40 pm
aз оревах целия форум! забрави за Енигмата...ще се преебе и после уй...аз дори му бях поръчал пита на Краси за 60 2-ра употреба и той ми даде НО ...пак не я беше отремонтирал и се наложи да я пратя на Миладин машината щото пирата работи и копира от него...та се оказа че намотките на питата не отговарят за тази енигма но пак се работи.... тъй че като цяло..ако решеш да вземаш машина се ориентирай към миладин а може и пират ако ти е по наблизо...само хора който могат да ти ремонтират машините или ъпгрейдват когато решиш да я надуят (да лови по дълбоко)!!! и те така
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: Енигма на Краси Профи3или Пират кой да взема! Сря Сеп 26, 2012 11:05 pm
А Миладин схемите от дядо си ли ги е наследил или е бил 1944г. в управителния съвет на Fisher Labs.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Енигма на Краси Профи3или Пират кой да взема! Чет Сеп 27, 2012 1:14 am
-Бе не ги е наследил от дядо си ма ги правеше по времето на моя и твоя баща -"Пирати" на хоризонта тогаз изобще немаше...............................................
LAV DJOI Легионер
Заглавие: Re: Енигма на Краси Профи3или Пират кой да взема! Чет Сеп 27, 2012 8:59 am
Съгласен колега съгласен,но не може да се каже,че някой копира от Миладин след като и на бай Миладин миндила е копие от нещо със запазена марка.И все пак чест и почитания към стария майстор допринесъл за развитието на нашето тъй интересно и доходоносно хоби Успех колеги